vaggelistdr Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Καλησπέρα σε όλους !! Χθες Τρίτη 31 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ περπατώντας πρόσεξα μια λάμψη στον ουρανό σαν μετέωρο αλλά με διάρκεια και έντονο πορτοκαλί χρώμα , Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα πως το πορτοκαλί χρώμα βγαίνει από την καύση μετάλλων κυρίως αλουμινίου ή τιτανίου . Στην αναζήτηση μου βρήκα πως η starlink έχασε έναν δορυφόρο χθες συγκεκριμένα τον 34343 και ένα κομμάτι από έναν κινέζικο πύραυλο το οποίο έκανε επανείσοδο . Κανονικά δεν θα το έκανα θέμα μιας και το χάσιμο μου είναι να χαζεύω διάττοντες , ειδικά καλοκαίρι , αλλά το χρώμα του και το γεγονός πως το είδα από τον Πειραιά ενώ μάζευε και σύννεφα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θα ήθελα να το μοιραστώ και να ρωτήσω αν το πρόσεξαν και άλλοι . Δυστυχώς φωτογραφία δεν πρόλαβα να πάρω .
draculas Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Καλησπέρα, πέτυχα αυτή την είδηση, νομίζω η ημερομηνία ταιριάζει άρα ίσως σχετίζεται με αυτό που είδες: https://www.in.gr/2026/04/01/greece/asynithisto-theama-sti-limno-flegomena-antikeimena-peftoun-apo-ton-ourano/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα