Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους !! Χθες Τρίτη 31 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ περπατώντας πρόσεξα μια λάμψη στον ουρανό σαν μετέωρο αλλά με διάρκεια και έντονο πορτοκαλί χρώμα , Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα πως το πορτοκαλί χρώμα βγαίνει από την καύση μετάλλων κυρίως αλουμινίου ή τιτανίου . Στην αναζήτηση μου βρήκα πως η starlink έχασε έναν δορυφόρο χθες συγκεκριμένα τον 34343 και ένα κομμάτι από έναν κινέζικο πύραυλο το οποίο έκανε επανείσοδο . Κανονικά δεν θα το έκανα θέμα μιας και το χάσιμο μου είναι να χαζεύω διάττοντες , ειδικά καλοκαίρι , αλλά το χρώμα του και το γεγονός πως το είδα από τον Πειραιά ενώ μάζευε και σύννεφα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θα ήθελα να το μοιραστώ και να ρωτήσω αν το πρόσεξαν και άλλοι . Δυστυχώς φωτογραφία δεν πρόλαβα να πάρω .

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε (επεξεργάστηκε)

Δεν το είδα εγώ, αλλά το άκουσα στο ραδιόφωνο το βράδυ της 31ης Μαρτίου σε μια από τις εκπομπές βγάζουν στον αέρα τηλέφωνα πολιτών... περίγραφε κάποιοις ακριβώς τα παραπάνω, ότι είδε λαμπρό αντικείμενο πάνω από τον Υμηττό να αφήνει κομματάκια πίσω του

Το επεξεργάστηκε ο Canopus

Σκόρπιες σκέψεις:

http://ngc253.blogspot.com/

travel... without movement...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης