johnnys Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Καλημέρα γειά σας. Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι νέο μέλος στην κοινότητα του astrovox. Εδώ και καιρό σκέφτομαι ν αγοράσω φωτογραφική μηχανή που ν έχει την δυνατότητα να φωτογραφίζει με ευκρίνεια και καθαρότητα τον βραδινό ουρανό, άστρα, νεφελώματα γαλαξίες κλπ. Γενικά είναι μαγικό ν μπορείς να διακρίνεις όλα αυτα τα χρώματα και τα αστρονομικά αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στο αχανές σύμπαν και πιστεύω είναι μοναδικό θέαμα!! Έχω προσπαθήσει να φωτογραφίσω με το smartphone μου samsung galaxy A26 αλλά καταλαβαίνετε όσο και φιλότιμη προσπάθεια ν έκανα δεν έφερε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα!! Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν. Μπορώ ν διαθέσω έως 800 ευρώ περίπου για αγορά φωτογραφικής μηχανής και έχω καταλήξει σε 3 περιπτώσεις! Canon EOS R50 ,Sony ZV-E10, Sony Alpha a6100Α!! Η Sony Alpha a6100Α από ότι έχω καταλάβει είναι παλαιότερο μοντέλο και δεν διατίθεται στην αγορά από πολλά καταστήματα. Πιστεύετε αυτές οι φωτογραφικές μηχανές είναι κατάλληλες για αστροφωτογραφία?? Επίσης αν καταλήξω σε κάποια από αυτές τι εξοπλισμός χρειάζεται να αγοράσω έξτρα ώστε ν πετύχω τα μέγιστα αποτελέσματα?? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ζητάω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο🙂
filim Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Καλημέρα. Μακράν η καλύτερη επιλογή https://telescopium.gr/product/zwo-smart-telescope-ap-30-160-seestar-s30-pro/ https://planitario.gr/gr/tileskopio-seestar-s30-pro.html Γιατί έχει 1) λογισμικό απαραίτητο για ακροφωτογταφια 2) κάμερες 3) βάση (δεν είναι απλα στήριξη, σου δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης του στόχου) 4) τηλεσκόπιο Το επεξεργάστηκε 4 ώρες πριν ο filim
johnnys Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Ευχαριστω πολύ για την απάντηση!! Το θεμα ειναι θ ηθελα ν εχω μια φωτογραφικη για ενα ταξιδι πχ αρα να μπορω ν συνδυαζω και αστροφωτογραφια αλλα και φωτογραφιες γενικα!! Το επεξεργάστηκε 2 ώρες πριν ο johnnys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα