Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 -Και οι δυο ειναι webcameras (σωπα... ) -Και οι δυο εχουν αισθητηρα CCD( ο οποιος αν θυμαμαι καλα ειναι ο ιδιος )-Και οι δυο βγαζουν αναλυση video 640x480-Η Quickcam εχει ενσωματομενο IR filter η toucam οχι-Και οι δυο βγαζουν αρχειο AVI (?) Διορθωστε με αν κανω καπου λαθος.. Ρωταω γιατι βρισκω πολυ πιο ευκολα (και φθηνοτερα ) την quickcam στην Κυπρο απο οτι την toucam η οποια θα πρεπει να παρω απο Ελλαντα (οπως λεει και ο astroilias.. )Εχω μια απορια ομως..το φιλτρο IR της quickcam βρισκετε στο φακο? αν τον αφαιρεσουμε δηλαδη για να μπει ο ανταπτορας, παει το χασαμε?Και επισης, εαν χρησιμοποιησουμε extension usb καλωδιο(1 η 2 των 1.8μ), κατα ποσο επηρεαζετε η ποιοτητα της εικονας? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Στην Toucam έχει το IR cut filter στον φακό, οπότε όταν βγάζουμε τον φακό για να βάλουμε τον adaptora φεύγει το filtro. Το φίλτρο το IR-cut το θέλουμε μόνο στην πλανητική και Σελήνης φωτογράφηση. Βασικά εγώ φυσικά την Toucam την χρησιμοποιώ μονάχα για αυτού του είδους φωτογράφηση (video λήψη). Για την άλλη μόνο έχω ακούσει και μάλιστα δεν θυμάμαι κάπου έχει μια σύγκριση με την Toucam, και φυσικά είδα από εικόνες ότι η Toucam βγάζει καλύτερη εικόνα. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Εγώ πάντως κατέληξα στην Toucam...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Γιωργο το εχω δει και εγω αυτο, η Quickcam παραγει αρκετο θορυβο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ενω η toucam οχι..οπως ειδα σε προηγουμενα post η ελλειψη φορητου υπολογιστη αντιμετωπιζεται με extension usb cable και το προβλημα της εστιασης με την πολυ εξυπνη ιδεα του κ.Θεμη για κλιμακα στον εστιαστη...(http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1896) Συνεπως αποκλειουμε την quickcam και περιμενουμε να βρουμε toucam.... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Εγώ την είδα στο πλανητάριο και μάλιστα με διθεσιμότητα:άμεση!! έστειλα email και περιμένω,ε μπορεί και να τηλεφωνήσω... για να δούμε...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Εγώ την είδα στο πλανητάριο και μάλιστα με διθεσιμότητα:άμεση!! έστειλα email και περιμένω,ε μπορεί και να τηλεφωνήσω... για να δούμε... Same here... εδω και μερες... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Γενικά επειδή έχουν πολλές δουλειές καλά είναι για παραγγελίες να παίρνετε τηλέφωνο. Δεν το λέω για το Πλανητάριο αλλά και για όλους ακόμη κα τα φωτογραφικά είδη. Επίσης αν τους πάρετε τηλέφωνο μπορούν να σας πούνε και κάτι παραπάνω να το παραγγείλετε μαζί και έτσι και αυτοί κερδίζουν αλλά και εσείς από τα να παραγγείλετε ένα κάθε φορά και να πληρώνετε courier δύο φορές. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2006 Ναι ναι ,έτσι είναι..
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2006 να το παραγγείλετε μαζί και έτσι και αυτοί κερδίζουν αλλά και εσείς από τα να παραγγείλετε ένα κάθε φορά και να πληρώνετε courier δύο φορές. Πώς γινεται αυτο ?Αφου ειναι σε διαφορετικες περιοχες. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Μολις με ενημερωσαν απο το πλανηταριο οτι δεν εισαγουν πια την toucam... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Ακριβώς αυτό θα έγραφα και εγώ τώρα.. μου πρότειναν το NEXimage της celestron... Tι λέτε??νομίζω ότι θα κάνει εξίσου καλή δουλεία... please help... http://www.astronomy.gr/index2.cfm?page=main.cfm&CFID=1643747&CFTOKEN=36984668
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 Η Ακτις θα εχει την νεα SPC900NC που λογικα ειναι το ιδιο με την toucam εντος εβδομαδας, οποταν περιμενουμε... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα