Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Εγω το βλεπω καπως αρνητικα, πρωτον γιατι δεν εχω δει μεχρι στιγμης κατι καλο απο την συσκευη αυτη, και δευτερον ειναι κατα πολυ ακριβοτερη απο την toucam...προτιμω να περιμενω την ΑΚΤΙΣ να παραλαβει την SPC900NC και μετα...

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

· Κάμερα NexImage με προσαρμογέα 1,25² και καλώδιο USB ενωμένα

· CD-ROM που περιλαμβάνει:

o Λογισμικό λήψης εικόνας – για λήψη εικόνας συνεχούς ροής

o Λογισμικό επεξεργασίας εικόνας – για την ευθυγράμμιση και το συνδυασμό μεμονωμένων καρέ σε μια εικόνα υψηλής ποιότητας

o Γρήγορη Έναρξη (Quick Setup) και Εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο (Tutorial) – πλήρες με δείγματα εικόνων

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Εγγύηση 2 ετών από την Celestron

Η αστρική απεικόνιση έγινε εύκολη υπόθεση.

Είτε διαθέτετε ήδη ένα τηλεσκόπιο είτε σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα, το νέο σύστημα απεικόνισης του ηλιακού συστήματος NexImage είναι ένα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ!

Το NexImage είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα CCD για απεικόνιση του ηλιακού συστήματος, ικανό να παραγάγει εικόνες με μεγαλύτερη φωτοευαισθησία και πιστότητα χρώματος από ό,τι τα συστήματα απεικόνισης CMOS της ίδιας κατηγορίας. Σε συνδυασμό με το πακέτο λογισμικού NexImage, το σύστημα μπορεί να αποδώσει τρομαχτικές λεπτομέρειες και να αποκαλύψει μια τελική εικόνα ανταγωνιστική εκείνων που λαμβάνονται με αστρονομικές συσκευές CCD που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

· Δείτε και αποθηκεύστε ζωντανή εικόνα (video) στον υπολογιστή σας.

· Το λογισμικό αυτόματα φιλτράρει και απορρίπτει τα καρέ της λήψης που είναι επηρεασμένα από κακό ατμοσφαιρικό “seeing”, αφήνοντας μόνο τα πιο ευκρινή και καθαρά καρέ, τα οποία κατόπιν σωρεύει κι ευθυγραμμίζει μεταξύ τους ώστε να προκύψει μία εικόνα υψηλής ποιότητας.

· Εύκολες οδηγίες για γρήγορη εκκίνηση και εκπαιδευτικό εγχειρίδιο με δείγμα video, ώστε να είστε έτοιμοι να πάρετε ποιοτικές εικόνες από την πρώτη νύχτα παρατήρησης.

· Το λογισμικό ελέγχου της συσκευής CCD σας επιτρέπει να μεταβάλλετε με το χέρι το σήμα εισόδου, το κοντράστ, το χρόνο έκθεσης, την ταχύτητα των καρέ και το χρωματικό κορεσμό χρησιμοποιώντας το PC σας.

left_header1.jpg.fea86ce28641df88e6ed9a540fa54a7e.jpg

Δημοσιεύτηκε

Αν δε με απατά η μνήνη μου πρόκειται για μία ToUcam Pro II 840K σε

συσκευασία της Celestron :mrgreen:

Νομίζω ότι μπορεί να πάρει και LX Modification

ακριβώς όπως μια ToUcam !!

Δώστε μου λίγο χρόνο να το επιβεβαιώσουμε :D

--

Celestron C6N

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά εγώ την έχω είναι πάρα πολλή καλή κάμερα φοράει το ίδιο τσιπ με την Philips απλά είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μπαίνει αμέσως στο τηλεσκόπιο μια και έχει ενσωματωμένο ανταπτορα . έρχεται μαζί με drivers το πρόγραμμα της κάμερας και μια έκδοση του registax φτιαγμένο για τη celestron . σαφώς και αξίζει τα λεφτά της δεκάρα προς δεκάρα ιδικά με την απόδοση που έχει αλλά ακόμη είναι και πιο εύκολη στις τροποποιήσεις σε σχέση με την Philips μια και σε ορισμένα mod πρέπει να κόψεις την πλακέτα και να ξεκολλήσεις ποδαράκια στη Philips πράγμα που δεν χρειάζεται στη neximage
banner.jpg.
Δημοσιεύτηκε
Αν δε με απατά η μνήνη μου πρόκειται για μία ToUcam Pro II 840K σε

συσκευασία της Celestron :mrgreen:

Νομίζω ότι μπορεί να πάρει και LX Modification

ακριβώς όπως μια ToUcam !!

Δώστε μου λίγο χρόνο να το επιβεβαιώσουμε :D

Ναι παίρνει όλα τα mod και μάλιστα πολλή πιο εύκολα από τη Philips στο site της celestron τα έχει όλα τα mod

banner.jpg.
Δημοσιεύτηκε

Μου ηλθε σημερα \:D/ \:D/

Με πηραν τηλεφωνο απο το courier μεσα στο μαθημα .Πηγα να βγαλω χρηματα απο το ΑΤιΜο αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει ανωτατο ημερησιο οριο ](*,) ](*,)

Κι ετσι δε πηρα τον υπολογιστη.Αυριο.Θα κατασκηνωσω μπροστα απο το ΑΤιΜο και θα κανω κι αλλη αναληψη στις 00:00 ακριβως .Τα δοκιμασα.Το μοτερ ενταξει.Η webcam ενταξει.Εβαλα και το φιλτρο.Ολα καλα.

Μονο το λαπτοπι λειπει :(

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Επιτελους ηρθε.Δε γνωριζω την τιμη του αλλα σε αμερικανοφραγκα ειναι $30($29.95 για την ακριβεια λες κι εχει διαφορα :mrgreen: )

Οποτε στην Ελλαδα δε θα εχει καπου 50Ε ?

http://www.astronomy.gr/index2.cfm?page=main.cfm&CFID=329401&CFTOKEN=28867637

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης