gohan Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Μπορει να μου πει κανεις κανενα προγραμμα για να επεξεργαζομαι τελεια τις αστροφωτογραφιες?Θα μου ειναι υποχρεος.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Πολλα υπαρχουν.Πρωτα απο ολα το Abode photoshop.Αλλα με τι τραβας τις φωτο.?Και τι θεμα εχουν? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
gohan Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Με ενα εργαλειο της meade αλλα περα απο το φεγγαρι ολα τα ααλα τα δειχνει μονο σαν μεγαλα φωτα. Εχεις να μου προτινεισ τιποτε καλυτερο
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συγκεκριμένα πιο εργαλείο της meade Όπως σου είπε ο βολιωτης παραπάνω καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων δεν θα βρείς Υ.Γ...Χρονια Πολλα
gohan Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Που θα μπορουσα να το βρω και σας ξανα ρωταω τι θα μου προτινατε για αστροφωτογραφιση.
xXx Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2006 Gohan το έχω εγώ πέρνα κάποια στιγμή απ΄το σπίτι να στο δώσω!!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα