gohan Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Την Τεταρτη το βραδυ καθως παρατηρουσα τον Ερμη κατα τις 10 το βραδυ ειδα ενα φωτινο αντικειμενο να περναει απο μπροστα μου. Υπεθεσα οτι θα ηταν κανενας μετεοριτης. Μηπως μπορει να μου διεκρινηση κανεις τι ακριβως ηταν και εαν γνωριζει και την ονομασια του.
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Μάλλον θα προκειται για δορυφόρο. Είχε σταθερή ταχύτητα; Εχώ δει πολλούς δορυφόρους. Θεόδωρος Σπανός
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Νομίζω μπερδεύτικες λιγάκι.Τον Ερμή αποκλείεται να τον είδες 10 ηώρα το βράδυ!Μήπως εννοείς τον Άρη...( )
gohan Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Μπορει να ηταν ο Αρης αλλα το αντικειμινο φενοταν πολυ γρηγορο αρα με τιποτε δεν θα ηταν δορυφορος.
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Αν το είδες μέσα από τηλεσκόπιο τότε δικαιολογήται να "έτρεχε" γρ'ηγορα. Αλλά ακόμα και με γυμνό μάτι αυτά τα αντικείμενα γρήγορα διασχίζουν τον ουρανό Θεόδωρος Σπανός
Flashy Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Ηρθαν οι εξωγηινοι... Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2006 Το να πετύχεις δορυφόρο στο πεδίο σου ενω παρατηρείς είναι κάτι το συνηθισμένο.Αυτό που χρειάζεται είναι έναστρος ουρανός με καλή ορατότητα και λίγη τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα