Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Παιδιά οι λάμπες στον δρόμο μου ήταν λευκές εδώ και κατι χρόνια, και ξαφνικά ένα βράδυ πριν απο μια βδομάδα έγιναν κίτρινες σε στυλ Αττικής Οδού... Ξέρει κανει αν τώρα είναι καλύτερα η χειρότερα απο άποψη φωτορύπανσης? Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
MARINOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Παιδιά οι λάμπες στον δρόμο μου ήταν λευκές εδώ και κατι χρόνια, και ξαφνικά ένα βράδυ πριν απο μια βδομάδα έγιναν κίτρινες σε στυλ Αττικής Οδού... Ξέρει κανει αν τώρα είναι καλύτερα η χειρότερα απο άποψη φωτορύπανσης? Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα! Αν εννοείς τις πορτοκαλο-κίτρινες (νατρίου υψηλής πίεσης), είναι πιό εύκολη δουλειά για συγκεκριμένα φίλτρα φωτορύπανσης απ'ότι το λευκό που είναι ολόκληρο το ορατό φάσμα. Χρήστος Μαρινός
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2006 Τι να φασ μια μπιστολιά τι να φας μια κανονιά φιλε Αχιλεα Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Εκπληκτικη η παρομοιωση!!! Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 Τι να φασ μια μπιστολιά τι να φας μια κανονιά φιλε Αχιλεα Πολύ καλό!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα