Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ 8" ΝΕΥΤΩΝΙΟΥ

SCYWATCHER ME ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΗΕQ6 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΤΕΝΤΑ (ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΡΙΠΟΔΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ...) ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ Η ΟΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ASTROVOX KAI ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ SITE :cheesy:

O ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 10ΜΜ ΚΑΙ 25ΜΜ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ BARLOW 2X KAI ENAΣ BAADER 8MM ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ ΣΕ ΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ VIXEN ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ SOFTWARE ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ Η HEQ6.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ......... :cheesy: =D> \:D/

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα φίλοι μου και σας καλοσορίζω στο χώρο μας, βέβαια από εμένα περιμένετε απάντηση αλλά θα σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Νομίζω πως κάνατε μια πολύ καλή επιλογή για αρχή(8'', νευτώνιο, βάση).

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του συγκεκριμένου τηλεσκοπίου (αν όχι το 8'' τοτε το 6'' της Skywatcher) και θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας μετά την χρήση του.

Θα ήθελα να μου περιγράψετε τις εντυπώσεις σας από το ίδιο το τηλεσκόπιο αλλά και την βάση του.

Σίγουρα θέλω να ξέρω και την τιμή του.

Ασφαλώς θα έχετε πολύ και ευχάριστη δουλειά το καλοκαίρι, καλές παρατηρήσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθατε dovronian Team...καλή διαμονή στο astrovox και συγχαρητήρια για την επιλογή βάσης και τηλεσκοπίου...και τα δύο είναι κορυφή..(για το software που είπατε νομίζω ότι θα σας στείλουν μαζί με τη βάση κάτι.. :? )

φίλε hunter,εγώ έχω το 6 ιντσο της σκαιγουτσερ με στήριξη EQ3-2(οριακά αποδεχτή)και μπορώ να πω ότι πολύ ευχαριστημένος απο το σωλήνα..ποιότητα οπτικών κλπ :D

Δημοσιεύτηκε
Καλή αρχή και μην απογοειτευτείται αν δεν δείτε αυτό που περιμένετε με την πρώτη.Θέλει επιμονή και υπομονή. Όσο για το λογισμικό συνεργάζεται με όλα αν είναι η skyskan. Σίγουρα σου στέλνουν μαζί ένα.
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

καλημερα και παλι φαγαμε την πρωτη πατατα :evil:

τελικα απο λαθος μας γραψαμε οτι πηραμε την heq6 ενω πηραμε την

HEQ5 PRO

τοσο PRO που δεν κουνηθηκε ουτε χιλιοστο :lol: :evil:

αλλα μαλλον δεν καναμε τιποτα σωστο ,το αποτελεσμα ειναι οτι κουνιετε και χειροκινητα και ειδαμε τελικα το φεγγαρι και τον δια .

οποιος γνωριζει πως κουνιετε η ρημαδα η βαση και πως θα ευθυγραμισουμε την ΗΕQ5 ας βοηθησει γιατι χανομαστε . :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Η κλασσική συμβουλή είναι να έρθεις σε επαφή με πιό έμπειρους.

Αφού έχετε την τύχη να είστε στην Θεσσαλονίκη, το καλύτερο είναι να έρθετε σε επαφή με τον Ομιλο Φίλων Αστρονομίας www.ofa.gr που έχει αρκετό κόσμο, και μάλιστα με καλές γνώσεις.

Είναι σίγουρο οτι στην ΟΦΑ θα είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Αυτός είναι ένας βασικός ρόλος των ερασιτεχνικών ενώσεων άλλωστε.

Και συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάποια στιγμή να γίνετε και μέλη ώστε να έχετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις, να ενημερώνεστε, να πηγαίνετε μαζί σε βραδυές παρατήρησης, κλπ.

Αγγελος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης