Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Ποιό φίλτρο υδρογόνο άλφα προτείνετε; Έχω βρει δύο . Αυτό της Lumicon με 80$ (δεν έχω ιδέα πόσο θα πάει με μεταφορικά και τελωνεία, εσείς;; ). Και το άλλο είναι της Astronomic με περίπου 130 Ευρώ. Εσείς τι προτείνετε, απο αυτά ή απο άλλα; Ευχαριστώ IK Observing System
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 παρε μπααντερ ειναι πιο φτηνο! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Απο ποιότητα το baader πως πάει; Επίσης που μπορώ να το προμηθευτώ;Και πόσο ποιό φθηνό είναι περίπου; IK Observing System
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Ναι μεν είναι πιο φτηνό αλλά δεν φτάνει σε απόδοση τα αντίστοιχο φίλτρο της Lumicon.Αν και εφόσον μπορείς να δώσεις το ποσό που χρειάζετε, θα σου πρότεινα να το προμηθευτείς.
Adam Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Φίλε Ifikratis για τα φίλτρα της Lumicon έχω "τραυματική" εμπειρία όσον αφορά στις επιβαρύνσεις από δασμούς κλπΔες εδώ κάτι σχετικό http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=11523&highlight=#11523 Φιλικά Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Κοιτα εχω στη κατοχη μου ενα Μπααντερ UHC. Ενας καθηγητης μου απο μυκονο ειχε το Λουμικον. Τα εβαλα διπλα διπλα και στο 10ρι ντομπ μου δεν ειδα καμια τραγικη διαφορα! Το πηρα απο Γερμανια 69ευρω, αν και νομιζω το Ηα θα ειναι καπως ακριβοτερο. Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα