Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Εκτός και αν δεν μπορείτε/δεν γνωρίζετε, οπότε σ'αυτή την

περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός.

ΔΕΝ θα κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! Δεν ξέρεις όυτε ποιος είμαι, ούτε τί έχω κάνει στη ζωή μου.

Σου ανταποδίδω τη συμβουλή!

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε

Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να σιωπήσω όταν βλέπω ότι η συζήτηση πάει να εκτροχιαστεί.. Αναγκαστικά σαν θεματοθέτης θα πρέπει να παίξω και τον δυσάρεστο ρόλο του συντονιστή του θέματος.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Το τελευταίο σχόλιο άλλωστε απευθύνονταν στον messier51 ο οποίος και προέβει σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Μ51 και λίγο ευγένεια στους χαρακτηρισμούς σου δεν βλάπτει..

φιλαρακο η ευγενεια κερδιζεται, δεν προυπαρχει.....

Ο Ηπειρώτης χρησιμοποιεί την γλώσσα των μαθηματικών-φυσικής, καλύτερα να απαντήσετε και εσείς στην ίδια γλώσσα. Εκτός και αν δεν μπορείτε/δεν γνωρίζετε, οπότε σ'αυτή την περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός.

ο Ηπειρώτης μας λεει τρελες μαλακ..... 2 τινα εχουμε

ή δεν ξερει την γλωσσα της φυσικης οποτε καλυτερα να παει να την μαθει .....

ή την ξερει οποτε πρεπει να ειναι πολυ βλ... για να υποστηριζει αυτα που υποστηριζει.... και δεν ξερω σε πια απο τις 2 κατηγοριες βρησκεται αυτος που τον υπερασπιζεται .....

πανε ανοιξτε κανενα βιβλιο να ξεστραβωθειτε που θα μου πεις οτι βρηκατε και λαυρακι .... οπα ρε μεγαλε ... εσεις πρεπει να ειστε και επιστημονες

οπως λεει και ο virial δεν εχεις ιδεα με τι εχεις να κανεις.

Δ.

υ.γ. παντως αυτη η συζητηση ειναι περιττο να πω οτι ειναι το ανεκδοτο στο αστεροσκοπειο θεσσαλονικης ......

φιλικα παντα και με το γαντι......

Heal ή οποιος αλλος ΕΛΕΟΣ σταματηστε να σβηνεται τα post. αν γουσταρεις κλειδωσε το

Δημοσιεύτηκε

Messier51 o τρόπος σου είναι εμπρηστικός και απαράδεκτος.

Στην τελική αν δεν σου αρέσει η συζήτηση μην συμμετέχεις... όχι όμως να συμμετέχεις λέγοντας τίποτα στην ουσία και να βρίζεις και από πάνω!

Είσαι απαράδεκτος!

ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Messier51 o τρόπος σου είναι εμπρηστικός και απαράδεκτος.

Ω, ναι, η αλήθεια πονάει όσο δε φαντάζεσαι!!!

όχι όμως να συμμετέχεις λέγοντας τίποτα στην ουσία

ενώ η όλη συζήτηση ξεχειλίζει από ουσία!!!! ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ... αν θέλετε να μιλήσουμε και για το αν είχαμε καρούλια θα είμασταν αεροδρόμιο

Ε Λ Ε Ο Σ πια!!!!

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης