elena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Τελειο,τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Εβγαλε το φιλτρο πανω στην ολικοτητα και ειδα διαμαντενιο δαχτυλιδι!!!Μια εικονα ισον 1.000 ΛΕΞΕΙΣ ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Της NASA ειναι τελειο!!!! Στο NASA TV μάλλον έχασαν! Τραβάνε από Κίνα και συννέφιασε ολικώς!!! http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html Εδω που το εβλεπα το ειδα live Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 ΑΑΑααααχχχχχ.... Θύμισε 100% Καστελλόριζο... Ανατριχίλες απανωτές όπως τότε, έστω και από υπολογιστή... Άντε του χρόνου με υγεία στην Κίνα!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 ΚΙΝΑ .... ερχόμαστε..... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Γεια σας παιδιά! Από Αλεξανδδρούπολη την είδα live από τηλεσκόπιο, σκαστός για λίγο από τη δουλειά, πρόλαβα έστησα το ΕΤΧ 70, έβαλα το φίλτρο, και το είδα στην κορύφοσή του. Κάτι λιγότερο από 3%. Έστω! Άξιζε τον κόπο!! Τυχεροί αυτοί που τη ζουν από κοντά!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 http://www.exploratorium.edu/eclipse/2008/ ΄Εδώ το είδα...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...Στη nasa το έχασαν..κ έδειχναν την έκλειψη από το παραπάνω site αν και λίγο καθυστερημένα... Πάντως ήταν φανταστικό..Σκεφτείτε αθτούς που το είδαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ..Τους βγήκαν τα μάτια έξω
sevax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Της NASA ειναι τελειο!!!! Στο NASA TV μάλλον έχασαν! Τραβάνε από Κίνα και συννέφιασε ολικώς!!! http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html Εδω που το εβλεπα το ειδα live http://www.exploratorium.edu/eclipse/2008/Βρέ Δημήτρη στην ολική άνοιξε ό καιρός, Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Ευάγγελος Σιώζος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Το είδα και από το http://www.exploratorium.edu/eclipse/2008/ και όντως ακούστηκαν φωνές του κόσμου. Ζηλεύωωωω Αλλά έστω και έτσι, βιώνουμε το μεγαλείο της φύσης και δε συγκρίνεται με όποιοδήποτε άλλο θέαμα. Είναι κολλημένοι οι Ινδοί συνάδελφοι μου εδώ σε ένα PC στη δουλειά στο παραπάνω site.Τους καλοπιάνω (κεράσματα, καφέδες, γλυκά, τυρόπιτες) για να έχουμε τα μέσα του χρόνου. Κινέζος λείπει αλλά που θα παέι θα πετύχω και θα κάνω κάποιο "κονέ" . Το καθήκον μου το κάνω. Χαιρετώ, Βαγγέλης Σιώζος Ευάγγελος Σιώζος
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Μαλλον κατι τετοιο εγινε στη NASA διοτι ειδα live ολικοτητα.... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
themis_kart Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Παιδιά τι αίσθηση ήταν αυτή...... Μόλις έγινε η λάμψη ανατρίχιασα πατόκορφα πωωωω!!! Τυχεροί οι παρευρισκόμενοι Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Γειά σας παιδιάΤο είδα από NASA, νομίζω ότι λίγο πριν καθάρισε η εικόνα και ήταν ζωντανή η μετάδοση. Πάντως ήταν καταπληκτικό Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
elena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Παιδιά τι αίσθηση ήταν αυτή...... Μόλις έγινε η λάμψη ανατρίχιασα πατόκορφα πωωωω!!! Τυχεροί οι παρευρισκόμενοι ΑΚΡΙΒΩΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ..........ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Ενα ρύγος με διαπέρασε ..ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλα αυτό που είδατε στο βίντεο δεν συγκρίνεται ούτε κατα διάνοια με αυτο που είδαμε εμείς.. Αυτοί που έχουν δει έκλειψη μπορούν να με καταλάβουν απόλυτα.Απ εδώ ο καιρός ηταν πολύ καλός, μια βδομάδα εδώ δεν είδαμε ξανά τόσο καλό καιρο απο το μεσημέρι και μετα... τώρα βέβαια σαν να το γυρίζει για βροχή αλλα δεν με νοιάζει και πολύ!!! Το στέμμα ήταν πολύ υποτονικό όπως αναμενόταν λόγω της τόσο χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας αλλά καθόλου δεν έχανε εξαιτίας αυτού!! Ίσα ίσα που το περιβαλλον σκοτείνιασε περισσότερο απο το Καστελόριζο.. Τα πειράματα μας όλα επιτεύχθηκαν και έχουμε πλήθος δεδομένων για έρευνα καθώς και φωτογραφίες, θα ακολουθήσει σύντομα παρουσίαση εδώ στο άστροβοξ. Αντε παιδιά, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, και του χρόνου!!!
mikbak747 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Τα πειράματα μας όλα επιτεύχθηκαν και έχουμε πλήθος δεδομένων για έρευνα καθώς και φωτογραφίες, θα ακολουθήσει σύντομα παρουσίαση εδώ στο άστροβοξ. Αντε παιδιά, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, και του χρόνου!!! Άντε Τηλέμαχε ανυπομονούμε να δούμε τις φωτογραφίες. Πρέπει να ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία. Και όπως είπες και του χρόνου στην 7λεπτη. Χε χε. Φιλικά, Μιχάλης Μπακώσης
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 sorry for the greeklish alla einai anapofeukto edo sto Russia!! den tha sas po polla... sto internet cafe toy aerodromiou mazi me ton Ilias diavazoume astrovox kai perimenoume tin ptisi mas avrio to proi. Epitelous simera ksanavrika ti foni moy A l a l o s!! Sas perimenei apisteyto video pou tha ksehasete tis live metadoseis pou eidate apo ta diafora sites....ypomoni Neotera avrio to apogevma pou tha eimaste stin Athina. alepohori Nolimits Kapetanaki pote fevgoume gia Sanghai??? Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Καλώς να έρθετε Γιάννη, περιμένω με ανυπομονησία. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Αυτοί που ήταν στο Καστελλόριζο γνωρίζουν! Εύχομαι σε όλους ένα ταξίδι, ακόμα και στην άκρη του κόσμου, κοντά στη φύση για να δείτε με τα μ ά τ ι α σας μια ολική έκλειψη Ηλίου! Για να δείτε το απόκοσμο χρώμα του ουρανού, τον Ερμή και την Αφροδίτη, όπως ποτέ άλλοτε, τα δαχτυλίδια, το στέμμα, τις αντιδράσεις τών φίλων που θα είναι μαζί σας, τα πουλιά που γυρίζουν στις φωλιές τους γιατί νύχτωσε, να ακούσετε τις φωνές των ανθρώπων, τα νυχτοπούλια, να νιώσετε τη θερμοκρασία να πέφτει... Έχω δεί όλα τα video από παλιότερες εκλείψεις & έχω διαβάσει άπειρες αναφορές ελλήνων και ξένων παρατηρητών εκλείψεων! Τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να αποδώσει πραγματικά τη μαγεία της ολικότητας! Τελικά ήμουν τυχερός που δεν ήμουν στο Καστελλόριζο γιατί η έκλειψη στη Σιβηρία έγινε στόχος για δύο και κάτι χρόνια.Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ευχαριστώ τους συνταξιδιώτες μου σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια, Βαγγέλη και Κυριακή, Στέλλα, Λεωνίδα, Χριστίνα, Αντώνη, Γιώργο, Ηλία, Μαρία και Κίμωνα και εύχομαι καθαρούς ουρανούς στις επόμενες εκλείψεις που μας περιμένουν... Μερικά διαδοχικά καρρέ σε μορφή φωτογραφίας από το υπέροχο βίντεο που κατάφερα να τραβήξω και που θα δείτε σύντομα. Υπέροχο γιατί ακούγονται οι φωνές των φίλων που θα μου θυμίζουν πάντα την καλύτερη μέχρι τώρα εμπειρία της ζωής μου! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Αυτοί που ήταν στο Καστελλόριζο γνωρίζουν! Έτσι όπως τα λες είναι ακριβώς!!! Τϊποτα, μα τίποτα δεν περιγράφει αυτή την "ολικότητα συναισθημάτων"! Όλες οι αισθήσεις κορυφώνονται σε μία μόνο στιγμή...! Ζηλεύω. Το βίντεο, από τα λίγα καρέ του "προσεχώς" προμηνύεται τέλειο...!! Ανυπομονούμε!! Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους που αξιώθηκαν να δουν ΤΟ φαινόμενο να συμβαίνει!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 -- "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
pepito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Αντε Στεφανε και καλα στεφανα,συντομα και στην κρεμαλα(ερχεται και η σειρα μου) ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Παιδια, μπραβο, συγχαρητηρια! Πιστευω οτι ολα ειναι οπως τα περιγραψατε. Σκετη μαγεια! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Στέφανε εύχομαι οι στιγμές που θα ακολουθήσουν το δικό σου διαμαντένιο δαχτυλίδι να είναι μακράν πιο ευτυχισμένες και σπάνιες από αυτές μιας ολικής έκλειψης!
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Μπράβο Στέφανε.Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δείτε ενα καταπληκτικό βίντεο της έκλειψης από αεροπλάνο στην Αρκτική! Η λήψη της σκιάς είναι συγκλονιστική.Από ό,τι βίντεο είδα στο youtube κανένα δεν είναι σαν το δικό μας!! Υπομονή & έρχεται! http://www.youtube.com/watch?v=kP4QD8952g4&NR=1 Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα