Jump to content

Αντιδρασεις των δικων σας ανθρωπων οταν ειδαν τα θηρια

KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τοποθετησα αυτο το topic σ αυτη την ενοτητα επειδη αφορα τηλεσκοπια και αστρονομικο εξολισμο!

Ποιες ηταν οι αντιδρασεις των δικων σας ανθρωπων οταν ειδαν τα θηρια που μολις αγορασατε???

Εμενα προσωπικα:

μανα: "Εδω δεν εχω που να βαλω τους νεους καναπεδες και Κωσταντινος μου εφερε τηλεσκοπιο!! Καλα, ηταν αναγκη να παρεις το 8"??"

Εγω : "πλακα μου κανεις τωρα ετσι????"

:P :P :P :P :P

Ακους εκει.. Εδω τοσα χρονια τρωγαμε στη μαπα ενα 4αρι τηλεσκοπιο και τωρα που θελησαμε να παρουμε το 8αρι μας τη λενε κι απο πανω.. Αλλα επειδη μανα ειναι μονο μια χαλαλι της!!! Θα το εχω στο δωματιο μου! (αλλο που δεν ηθελα δηλαδη) :mrgreen:

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Το λάθος είναι που δεν πήρες τουλάχιστον 10" :lol: :lol:

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Σύνδεσμος για σχόλιο

Για να είμαι ειλικρινής όταν ήρθε το δικό μου 8ίντσο GSO, έμεινα το ίδιο κάγκελο όσο οι γονείς μου απο το μέγεθος του σωλήνα :P :lol:
Σύνδεσμος για σχόλιο

θυμάμαι όταν είχα πρωτοστήσει το δικό μου 8" με ισημερινή στήριξη μέσα στο δωμάτιο και καταλάμβανε το μισό! Μπήκε μέσα η μητέρα μου (έχει μια τάση να μπαίνει στο σπίτι και στο δωμάτιο τις πιο ακατάλληλες στιγμές) και μόνο που δεν λιποθήμησε. Και αυτό παρόλο που δεν θα το φυλούσα στο δικό της σπίτι!

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα! Θυμάμαι που το είχα πρωτοστήσει στην ταράτσα, την οποία μοιράζομαι με την αδελφή μου. Το έστησα, έφυγα να πάω να φάω, με την προοπτική να γυρίσω μετά από 2-3 ώρες (ο καιρός ήταν αίθριος) και να παρατηρήσω. Και βέβαια, όσο έλειπα η αδελφή μου θεώρησε σκόπιμο να... πλύνει την ταράτσα! (η αδελφή μου είναι ψυχοπαθής με την καθαριότητα) Το τεράστιο και φαινομενικά πανάκριβο όργανο που ήταν μπροστά της δεν την ενόχλησε καθόλου!! Απλά το... αγνόησε και το γέμισε πιτσιλιές λάσπης. ](*,)

Και ποια η δικαιολογία της όταν τη ρώτησα γιατί δεν το πρόσεξε και αν ήταν ανάγκη να πλύνει εκείνη τη στιγμή την ταράτσα; "Δεν ήξερα ότι είναι δικό σου" ](*,) ](*,)

"All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
Σύνδεσμος για σχόλιο

Mέχρι τώρα όποιος φίλος ή συγγενής το δει με ρωτά τι είναι αυτό το πυροβόλο που πήγα και αγόρασα... Μόνο ο μπαμπάς μου δεν έκανε τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Καλημέρα σε όλους! :D

Λοιπόν, δε ξέρω πόσοι από σας τραβάτε αυτό που μου συμβαίνει, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω πως δεν είμαι ο μονος... :-note

Η αγαπημένη μου μαμά από τότε που τη θυμάμαι προσπαθεί να αποδείξει πως χωρίς τη "σοφή της γνώμη" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ θα είχα καταστραφεί... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

-Αρχίζω έρευνα για τηλεσκόπιο. Μαμά: Δε θα'σαι στα καλά σου που θα φέρεις τηλετέτοιο μέσα στο σπίτι! Δε χωράει!! Θανάαααση (πατέρας μου)... ακούς τι λέει ο Αργύρης????!!!!!

-Αποφασίζω να πάρω δάνειο για την αγορά του τήλε. Μαμά: Δε θα'σαι στα καλά σου που θα πας να χρεωθείς 2000 για τηλεσκόπιο!!! Πως θα το πληρώσεις??? (δουλεύω τα τελευταία 6 χρόνια.. ](*,) ](*,) ) Θανάαααασηη (...άντε πάλι... ](*,) ](*,) ](*,) )

-Παραγγέλνω το τήλε και στέλνω από πριν όλο το ποσό για να γλυτώσω τα μεταφορικά (και για να μη χαλάσω τα λεφτά ως σπάταλος που είμαι... :-note :-note ). Μαμά:Καλά είσαι ηλίθιος?????!!! Εμπιστεύτηκες έναν άγνωστο (...από τον οποίο ψωνίζουν 300 άτομα από εδώ μέσα και είναι 1 από τους 3 έμπορους εξοπλισμού στην Ελλάδα... #-o #-o ) και του έστειλες λεφτά??? Να δεις που δε θα σου στείλει τίποτα, ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ!!!! Θανάααασηηηηη!!! (κάπου εκεί ο πατέρας μου άρχισε να "ψέλνει" από τα νεύρα του... :lol: :lol: :-note :-note O:) O:) )

-Από λάθος καθυστερεί το τηλεσκόπιο μια εβδομάδα. Μαμά από την αρχή ΜΕΧΡΙ το τέλος της εβδομάδας καθημερινά: ΧΑΧΑ!! Στα έλεγα εγώ!! Στα έφαγε τα λεφτά!! Τίποτα δε θα σου στείλει!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Επιτέλους το τήλε φτάνει σπίτι. Μαμά: Είναι τεράστιο, δε χωράει πουθενά, που θα το βάλεις, θα εμποδίζει τη γυναίκα να καθαρίζει, δε σου χρειαζόταν, είναι μεγάλο, άχρηστο και άσπρο!!! ( :shock: :shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ) Και ενώ φεύγει: να δώ πως θα το πληρώσεις... ](*,) ](*,) ](*,) :lol: :lol: :lol:

Σας παρακαλώ, επιβεβαιώστε μου ότι τα έχετε περάσει και άλλοι..... [-o<

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Σύνδεσμος για σχόλιο

Πριν δύο μέρες ήρθε το TS-GSO 10''.Τους γονείς μου(ειδικά τη μαμά μου)τους είχα προετοιμάσει για να μην έχουμε απρόοπτα.Όμως μόλις η μαμά μου είδε το σωλήνα άρχισε τα γνωστά(που θα το βάλουμε αυτό; θα πιάνει όλο το χώρο.Σαν κανόνι είναι, θα μας δει κανένας και θα τρομάξει.Το άλλο τηλεσκόπιο που είχες δεν ήταν καλό;Αυτό τι το ήθελες; )Βέβαια κι εγώ παρόλο που είχα προετοιμαστεί κάπως δεν το περίμενα τόσο μεγάλο.

Mέχρι τώρα όποιος φίλος ή συγγενής το δει με ρωτά τι είναι αυτό το πυροβόλο που πήγα και αγόρασα... Μόνο ο μπαμπάς μου δεν έκανε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Μια φορά ήρθε ένας παπάς σπίτι μου(των Φώτων) και όταν είδε το τηλεσκόπιο με ρώτησε τι ήταν.Του απάντησα οτι ήταν τηλεσκόπιο.Και τότε κάνει τη θρυλική ερώτηση: Δηλαδή μ'αυτό μετράτε τα χωράφια; #-o #-o ](*,) ](*,)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Μια φορά ήρθε ένας παπάς σπίτι μου(των Φώτων) και όταν είδε το τηλεσκόπιο με ρώτησε τι ήταν.Του απάντησα οτι ήταν τηλεσκόπιο.Και τότε κάνει τη θρυλική ερώτηση: Δηλαδή μ'αυτό μετράτε τα χωράφια;

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol:

Μόλις με έκανες να δακρύσω από τα γέλια!!!!!

Το μπέρδεψε με εκείνο το κίτρινο μηχανηματάκι που στήνουν σε τρίποδο οι τοπογράφοι!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..... ](*,) ](*,) ](*,)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δηλαδή εγώ που έχω σκοπό σε 2-3 χρόνια να πάρω το CGE14" τι θα γίνει στο σπίτι;;;;

Υ.Γ. : η μητέρα μου το 6" μου το λέει θερμοσύφωνο ή κανόνι (ελπίζω να μην το κάνει γλάστρα...)

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σύνδεσμος για σχόλιο

Μωρέ μη το δεις κομμένο στη μέση και λειτουργεί για βάση ψησταριάς ο σωλήνας, και για καθρέφτη για να σπας τα σπυράκια το κάτοπτρο να προσέχεις.... :mrgreen: :mrgreen:
Σύνδεσμος για σχόλιο

Όταν έφτασε το δικό μου σπίτι (8ιντσο Dob) με τον πατέρα μου αρχίζουμε να συναρμολογούμε την βάση, και μπαίνει η μάνα μου στο δωμάτιο, και βλέπει ΜΟΝΟ την βάση, και λέει: "ΑΜΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???!?"

Μετα της λέει ο πατέρας μου,"Αυτό??Το άλλο το είδες?" και της δείχνει τον σωλήνα στο κουτί....

Έπρεπε να δείτε την φάτσα της! :mrgreen:

Όταν έφτασε ο αδερφός μου έλειπε, και ήρθε την νύχτα. Το επόμενο πρωί δεν με πρόλαβε και με πήρε τηλέφωνο στο κινητό όταν ήμουν στο σχολείο για να με βρίσει ("ΞΕΧΝΑ ΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!", φυσικά μόλις του έδειξα τον Κρόνο, δεν μου την ξαναμπήκε για το τηλεσκόπιο!)

Και απο τότε όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι λένε "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ??!?!?" :mrgreen:

Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Σύνδεσμος για σχόλιο

Το καλύτερο που έχω ακούσει μέχρι τώρα είναι:

πού τον πάς τον θερμοσίφωνα ? ](*,) ](*,)

Φιλικά Δημήτρης.

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Σύνδεσμος για σχόλιο

-Εισαι μουρλος!!!!!!

(Ο αδερφος μου μολις ειδε το 8" dob στημενο)

-Θεωρειται μετριο στην κατηγορια του. Αλλοι εχουν πολυ πιο μεγαλα.

(του ειπα)

- Ειστε μουρλοι!!!!!!!!!

(μου ειπε)

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Οταν με ειδοποιησαν απο το ταχυδρομειο οτι ειχα δεμα ( :shock: ) ειμουν σε ασκηση στο στρατο... ουτε μισο λεπτο δεν μου πηρε να βρεθω στο αυτοκινητο και στο δρομο. Φτανω στο ταχυδρομειο. Παρκαρω εξω ακριβως απο την κυρια εισοδο. Ανοιγω πορτες, πορτ-μπαγκαζ (και το καπο γιατι ειχε αρχισει να ντουμανιαζει απο το τρεξιμο..) και μπαινω μεσα...

-ΠΟΥΝΤΟ???????????? (Οχι το Φιατ..)

-Εεεεεε....

-Ασε..

περναω πισω απο το γνωστο παγκο και απευθειας μεσα στην αποθηκη..παω βρισκω ενα καροτσι αρκετα μεγαλο και αρχιζω να βολταρω..αφου εντοπισα και τα τεσσερα κιβωτια τα πηρα, τα φορτωσα στο αμαξι μου (περριτο να πουμε οτι ειχε γινει σαν τα γνωστα πικ-απ των τσιγγανων) και εφυγα για το σπιτι..στο στερεοφωνικο επαιζε James Brown.... 8)

Μπαινει η μανα σπιτι..αφου κολυμπησε αναμεσα απο τα σελοφαν, πολυστερινες και χαρτοκιβωτια απορημενη, ανοιγει την πορτα του δωματιου...

-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!! Μα τι εν τουτο ουλο????

-Χεχε..το νεο μου παιχνιδι...

-Κανονισε να καθαρισεις το χαλι..παω να ξαπλωσω...αμαν....το νιωθω..μου ρχεται το εγεφαλικο...ηθελα να ξερα ποιου εμοιασες....

8-[

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης