Jump to content

The Dark Side of the Moon!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πολύ όμορφη θέαση θα ήταν αυτή της κρυφής μεριάς της Σελήνης.Δυστυχώς όμως ο απόλυτα συγχρονισμένος τρόπος περιστροφής του φυσικού δορυφόρου μας, έχει ως αποτέλεσμα την οπτική επαφή μας μόνο με την μία πλευρά. :( Το ενδιαφέρον με την μακρινή μεριά είναι η έλλειψη θαλασσών και ο πολύ μεγάλος αριθμός των κρατήρων.

Dark_Side_of_the_Moon.gif.563220b96caa2667798a8c9cc9177eb7.gif

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η Σελήνη πραγματικά μας προστατεύει απο τόνους μετεωριτών που θα κατέληγαν στην γη αν δεν τους συλλάμβανε...

 

Βέβαια μας κρύβει αυτό το εξαίσιο θέαμα των αμέτρητων κρατήρων αφήνοντάς μας μία πλευρά παρητήρησης για παρηγοριά... :(

 

Δεν παύει όμως να είναι η βασίλισσα του ουρανού... :D

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Θελετε να ακουσετε τι ακουσα πριν μερικες μερες για την σκοτεινη πλευρα της Σεληνης??

 

Οτι ειναι μυστικη βαση πρακτορων που πανε εκει τους εξαφανισθεντες!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

 

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

 

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Τους εξαφανισθεντες τους κρατανε παγωμενους οπως τους ανθρωπους!

Κατι περιεργο συμβαινει εκει πανω.. ευλογισον =D> =D>

 

 

:P

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

 

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

 

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Διάφοροι αγράμματοι ισχυρίζονται διάφορα τρελλά για την Σελήνη, όπως ότι είναι κούφια, ότι είναι τεχνητή κλπ.

Σπάστε πλάκα από τις "σοφίες" κάποιου Γ. Γκιόλβα που θεωρείται και επιστήμονας:

 

http://www.kostakis.gr/fenom.html

best of αποσπάσματα: :cheesy:

 

1ο

Κατά την άποψη αρκετών επιστημόνων με τους οποίους συμφωνώ κι εγώ είναι «κατασκευασμένη» κι όχι φυσικός πλανήτης. Τις διαπιστώσεις αυτές έχει κάνει και η ΝΑΣΑ άσχετα αν δεν το υποστηρί­ζει επίσημα. Και για να μην φανώ τρελός πρέπει να σας πω ότι με τη ΝΑΣΑ είχα α­έκαθεν σχέσεις και συνεργασία.

Εχει ανακαλυφθεί πλέον ότι εσωτερικά η Σελήνη είναι κούφια. Ο σκοπός που κατασκευάστηκε είναι ο έλεγχος και εποπτ­εία της Γης. Αναφέρεται άλλωστε και σε ιστορικάαρχαϊκά κείμενα η ξαφνική εμφάνιση της Σελήνης με τους Αρκάδες να αναφέρονται από τον Αριστοφάνη Βυ­ζάντιο ως «προσέληνοι» πριν εμφανιστεί δηλαδή ο συγκεκριμένος πλανήτης. Εχε­τε αναφερθεί σε προηγούμενο τεύχος των «Φαινομένων».

 

2ο

Τη «σύντηξη της ύλης» εργαστηριακά την κατακτήσαμε θα 'λεγα αρκετά

νωρίς,την εντάξαμε σε τεχνολογικό εξοπλι­σμό ώστε να παραχθεί μια μορ­φή ενέργειας, η «φωτοδέσμη πλάσματος». Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για σημαντικότατη ανα­κάλυψη που θα μπορούσε να ισχυρο­ποιήσει σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου ολοκληρώσα­με πριν από αρκετά χρόνια τις πειραμα­τικές δοκιμές. Μια από αυτές έγινε στην Τιθορέα όπου εφαρμόζοντας τη «φωτο­δέσμη» στο βουνό που ήταν χιονισμένο, εξαφανίσαμε μέσα σ' ένα σύννεφο το χιό­νι σε χρόνο που διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά. Ετσι δημιουργήθηκε το Μπέβατρον, το «υπέρ- όπλο» που εκπέ­μπει τη «φωτοδέσμη πλάσματος».

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Ο Γκιολβας εχω την εντυπωση οτι πεθανε πριν καποιους μηνες. Θεος χωρεστον..

 

Ηταν απο τους ανθρωπους που πιστευαν οτι καταγομαστε απο τους περιφημους πια "Ε" και οτι το 2011 θα κατακτησουν οι εν λογω κυριοι ολο το κοσμο!!! :-note

 

Τι εβγαινε στην Ανιτα Πανια και ελεγε οτι εχει φτιαξει διαστημοπλοιο σε εξωγηινους με τη βοηθεια της αντιβαρυτητας την οποια πρωτος εκεινος εφηρμοσε κλπ.. Αφηστε τα!!!

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

 

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

 

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

καλο θα ηταν να αφηνουμε και ενα <παραθυρο> ανοιχτο διοτι γενικως πολλα υποκρυπτονται η εχουν χαθει με την παροδο των ετων!!! :shock: :!:
##########
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Έλεος ρε Μακρής!!!!!!!!!

 

Τι κόλλημα έχεις πια με τον μακαρίτη τον Γκιόλβα;;; Ο άνθρωπος πλέον έφυγε έχοντας αφήσει κάποια ιστορία πίσω του (+ μία τουλάχιστον έξυπνη εφεύρεση).

 

Δεν νομίζεις όμως ότι είναι λίγο ανέντιμο εκ μέρους σου να τον ειρωνεύεσαι και να τον λοιδορείς τη στιγμή που δεν μπορεί να σε απαντήσει;

 

Όσον αφορά για την Σελήνη και τα ανεξήγητα μυστήρια της πάρε την εντελώς ριζοσπαστική άποψη των 2 Ρώσων επιστημόνων (κάθε άλλο παρά

"αγράμματοι") αν και μάλλον εσύ με κάτι τέτοια αντι-συμβατικά & αντι-δογματικά δεν τα πας καθόλου καλά.." βραχυκυκλώνεις" ένα πράγμα... :D

 

Οι 3 υποθέσεις: Από τους Ρώσους επιστήμονες Mikhail Vasin και Alexander Shcherbakov

 

Η προέλευση της Σελήνης είναι ένα από το πιο πολύπλοκα προβλήματα της κοσμογονίας. Μέχρι στιγμής έχουν προταθεί τρεις υποθέσεις.

 

Υπόθεση Ι.

 

Η Σελήνη ήταν κάποτε τμήμα της Γης και αποκολλήθηκε από αυτή. Αυτό

πλέον έχει απορριφθεί από τα νέα στοιχεία που είναι διαθέσιμα.

 

 

Υπόθεση ΙΙ.

 

Η Σελήνη σχηματίστηκε ανεξάρτητα από το ίδιο νέφος αερίων και σκόνης όπως και η Γη και αμέσως μετά έγινε ο φυσικός δορυφόρος της Γης.

Αλλά γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ της συγκεκριμένης βαρύτητας της Σελήνης (3.33 γρ./κυβικό εκατοστό) σε σχέση με της Γης (5.5 γρ); Επιπλέον, και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (ανάλυση των δειγμάτων που έφεραν πίσω οι αστροναύτες) ο Σεληνιακός βράχος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ της ίδιας σύστασης με αυτών της Γης. Επίσης βρέθηκε πρόσφατα ότι η Σελήνη είναι κατά πολύ αρχαιότερη της Γης (πάνω από 1δις. έτη παλαιότεροι βράχοι)

 

Η Σελήνη δημιουργήθηκε ξεχωριστά και επίσης πολύ μακριά από τη Γη (ίσως και έξω από το ηλιακό σύστημα)

Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι η Σελήνη δεν αποτελείται από το ίδιο στοιχειώδες υλικό με τον δικό μας πλανήτη. Διανύοντας το σύμπαν, η Σελήνη προσέγγισε τη Γη, και με ένα πολύπλοκο συνδυασμό βαρυτικών δυνάμεων και εντελώς τυχαία μπήκε σε γεωκεντρική τροχιά, πολύ κοντά σε κυκλική. Αλλά ένα σενάριο αυτού του είδους είναι ουσιαστικώς αδύνατο να συμβεί τυχαία.

 

Στην πραγματικότητα οι επιστήμονες που μελετούν σήμερα την προέλευση του Σύμπαντος δεν έχουν αποδεκτή θεωρία για να εξηγήσουν πως προέκυψε το σύστημα Γης-Σελήνης.

 

 

Υπόθεση ΙΙΙ

 

Η Σελήνη είναι ένας τεχνητός-ημιτεχνητός Δορυφόρος της Γης που τοποθετήθηκε σε τροχιά από κάποια έξυπνα όντα άγνωστα σε εμάς.

 

**********

 

Στοιχεία που συνηγορούν ότι η Σελήνη είναι κενή εσωτερικώς

 

- Πολύ χαμηλή πυκνότητα για το μέγεθος της και σε σχέση με τη Γη.

 

- Κατά την πρόσκρουση αντικειμένων ηχεί σαν καμπάνα με

πολλαπλές δονήσεις που διαρκούν αρκετά χρόνια.

 

Άλλα στοιχεία υπερ τεχνητής-ημιτεχνητής-υβριδικής φύσης της Σελήνης

 

Από τα αρχαία χρόνια έχουν παρατηρηθεί (αρίσταρχος, πλάτωνας, εμπεδοκλής κλπ) στην επιφάνεια της τα περίφημα βραχύβια σεληνιακά φαινόμενα εκλάμψεις και γεγονότα αγνώστου προελεύσεως και εξηγήσεως.

Σήμερα τα καταγράφει προσεχτικά η ΝASA και ερασιτέχνες αστρονόμοι:

http://www.mufor.org/tlp/lunar.html

 

Ο Αριστοτέλης και άλλοι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρονται σε αρχαίους λαούς (Αρκάδες) ως προ-Σέληνες, λαοί προ της εμφανίσεως της Σελήνης.

http://www.varchive.org/itb/sansmoon.htm

Στο ίδιο συνηγορούν και τα ιερογλυφικά της πόλης Τιαχουανάκο της Βολιβίας.

http://www.rense.com/general69/moon.htm

 

Παράξενα χτίσματα, θόλοι, μονόλιθοι και αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως έχουν επισημανθεί κατά καιρούς πάνω στην επιφάνεια της. http://paranormal.about.com/library/weekly/aa030899.htm

 

Παράξενα και σπάνια μέταλλα, "Ρηχοί" κρατήρες

Η Σελήνη έχει πολύ σκληρό φλοιό και οι κρατήρες της είναι «ρηχοί». Οι αστροναύτες αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία για να τον διατρήσουν. Το έδαφος αποτελείται κυρίως από ιλεμινήτη, ένα ορυκτό που περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες τιτανίου, το ίδιο μέταλλο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των σκελετών βαθιάς κατάδυσης πυρηνικών υποβρυχίων και της ατράκτου αεροσκαφών μεγάλου υψομέτρου-υψηλής ταχύτητας όπως το SR-71 "Blackbird".

Ουράνιο 236 και Νεπτώνιο 237 (στοιχεία που δεν βρίσκονται στη φύση στη Γη) βρέθηκαν σε Σεληνιακούς βράχους, καθώς και σωματίδια σιδήρου που είναι ανθεκτικά στη σκουριά.

 

H φοβερή "σύμπτωση" του να τυχαίνει η Σελήνη να βρίσκεται σε τέτοια ακριβώς απόσταση από τη Γη και με αυτή την αναλογία μεγέθους ώστε να καλύπτει ΑΚΡΙΒΩΣ τον ηλιακό δίσκο κατά την διάρκεια ολικών εκλείψεων.

 

Και φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες ενστάσεις που καταδεικνύουν τα μυστήρια που περιβάλλουν τον δορυφόρο μας. Θα χρειαζόταν πολλές σελίδες για να τα αναλύσουμε...

 

 

YΓ: Nickthegreek από που βρήκες αυτή τη φωτογραφία της Σκοτεινής Πλευράς;

Clementine???

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Εσυ τι υποστηριζεις δηλαδη βρε Δημο;;;; Προβληματιζεσαι αν η Σεληνη ειναι τεχνητη;;; Και κουφια;;;;

Το μονο κουφιο ειναι το κεφαλι οσων υποστηριζουν κουφιες Σεληνες και κουφιες Γαιες....

Μα ελεος!!!!! Αν ειλικρινα τα πιστευεις αυτα νομιζω πως ειναι περιττο να προσπαθει να μιλησει κανεις μαζι σου.

Και γιατι παρακαλω να μην γελασω με οσα ελεγε ο Γκιολβας;; Προσωπικα διαβαζοντας τις μπουρδες στη σελιδα λυθηκα στα γελια!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καλησπέρα σε όλους.

Περί βάσης στη Σελήνη υπάρχει ένα βιβλίο ( μπλε-κίτρινο) με τίτλο "Εναλλακτική λύση 3". Στηρίχτηκε σε ντοκυμαντέρ αλλά λένε πως τελικά όλα ήταν μία φάρσα. Ενδιαφέρον βιβλίο και με ένα σενάριο αρκετά τρομαχτικό με πραγματικά στοιχεία για το περιβάλλον μας... Όσοι μπορείτε ρίχτε του μια ματιά...

Φίλε Γιώργο Μακρή ο Γκιόλβας αποκαλείται και ως "εφευρέτης των υπερόπλων" από μερικούς και ήταν υποστηρικτής και (μάλλον) μέλος της ομάδας Ε. Όντως πέθανε πριν λίγο καιρό.

To χειμώνα βγήκε μια εκπομπή του (υποτιθέμενου) δημοσιογράφου Καμπούρη στο extra. Η εκπομπή ξεκίνησε αργά, κράτησε σχεδόν μέχρι τις 5 το πρωί και είχε θέμα τους Έψιλον. Συγκεκριμένα έκραζε τους πιτσιρικάδες που δε δούλευαν ή παρατούσαν το σχολείο και είχαν ως αρχή "έλα μωρέ, τι να δουλέψω, αφού το 11 θα έρθουν οι Ε να μας σώσουν"...

Είχε πάνελ που έλεγαν πως κοροιδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί, πως δεν υπάρχει ομάδα Έψιλον και προκαλούσαν κάποιο μέλος της ομάδας -αν υπάρχει- να βγει στον αέρα και να μιλήσει.

Πήραν ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ του Γκιόλβα τηλέφωνο η οποία είπε αρκετά ενοχλημένη πως ΟΝΤΩΣ ο άντρας της ήταν μέλος της ομάδας Ε και το εκλεισε χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Ε, μόλις είπε ειρωνικά (ο Καμπούρης) ότι υποστηρίζουν πως στον πιο ψηλό λόφο της Αθήνας υπάρχει διαστημόπλοιο που είναι αόρατο και αιωρείται εδώ και χρόνια πάνω από τα κεφάλια μας, παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και τους τραβάει ένα χ...μο λέγοντας τα εξής:

Ποιοί είστε εσείς ρε που μιλάτε για τους Έψιλον?? Καταλαβαίνετε τι ζημιά κάνετε?? ΑΠΑΙΤΩ (.....) να σταματήσετε ΤΩΡΑ την εκπομπή!! Έτσι και συνεχίσετε θα καταστραφείτε (εννοώντας μάλλον επαγγελματικά), κάνατε απίστευτη ζημιά σήμερα, είστε απαράδεκτοι και αρκετά άλλα φωνάζοντας έξαλλα..

Η εκπομπή κόπηκε ένα τέταρτο περίπου μετά και κάπως απότομα είναι η αλήθεια.

Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι πάντως η εκπομπή ήταν όλα τα λεφτά. Δυστυχώς δε την πρόλαβα όλη και είμαι πολύ τυχερός που την πέτυχα...

Όσα είπα τα είδα ο ίδιος με τα μάτια μου από την εκπομπή.

Όσο για τον Αριστοτέλη που υποστηρίζεται από κάποιους (το αναφέρει ο Γκιόλβας στο σύνδεσμο που έδωσες φίλε Γιώργο) πως είναι εξωγήινος, υποτίθεται πως ήρθε από το Μ Λαγού με τον πατέρα του και προσγειώθηκε στα Στα(-)γυρα (και όχι Στάγειρα). Υπάρχει βιβλίο με τίτλο Στα-Γύρο-Έψιλον, Το Οργάνων Όργανον του Αριστοτέλη του Σπύρου (νομίζω) Λευκοφρύδη. Άλλο ένα βιβλίο που σηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Εσυ τι υποστηριζεις δηλαδη βρε Δημο;;;; Προβληματιζεσαι αν η Σεληνη ειναι τεχνητη;;; Και κουφια;;;;

Το μονο κουφιο ειναι το κεφαλι οσων υποστηριζουν κουφιες Σεληνες και κουφιες Γαιες....

Μα ελεος!!!!! Αν ειλικρινα τα πιστευεις αυτα νομιζω πως ειναι περιττο να προσπαθει να μιλησει κανεις μαζι σου.

Και γιατι παρακαλω να μην γελασω με οσα ελεγε ο Γκιολβας;; Προσωπικα διαβαζοντας τις μπουρδες στη σελιδα λυθηκα στα γελια!

 

Εγώ δεν υποστηρίζω τίποτα ούτε το παίζω κανένας μεγαλο-επιστήμονας ή ..."ειδικός".

Απλά με αρέσει να μελετώ και την αντι-δογματική άποψη.

Υou know... Το άθανατο αδογμάτιστο ελληνικό πνεύμα που λέμε... :wink:

 

Για τον Γκιόλβα μπορείς να γελάς όσο θέλεις. Άλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς με εμμονή να τον γελοιοποιείς στα φόρα τη στιγμή που δεν είναι εδώ για να απαντήσει. Για μένα είναι ανέντιμη πράξη.

 

Εξάλλου αφού νομίζετε ότι είναι γελοίος τότε τι φοβάστε και ασχολείστε συνέχεια μ'αυτόν; (όσοι ασχολείστε)

 

 

Αργύρης, πριν από λίγες μέρες ήμουν Χαλκιδική. Επισκεύτηκα το σπήλαιο των πετραλώνων (αρχάνθρωπος ηλικίας 700.000 ετών) αλλά δεν είχα την ευκαιρία δυστηχώς να επισκευτώ και τα Στάγιρα Χαλκιδικής, την πατρίδα του Αριστοτέλη...υπάρχουν κάποια περίεργα εκεί...

ίσως κάποια άλλη φορά...

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Η παραθεση ιστοσελιδων με αποψεις σκουπιδια δεν αποτελει αντιδογματισμο! Ουτε δειγμα ανοιχτου μυαλου.......

Οσο για τις αποψεις του στυλ:

 

Το τεχνητό κατασκεύασμα την εποχή που εμφανίστηκε δεν είχε τις επιστρώσεις από την κοσμική σκόνη και τους μετεωρίτες που δέχεται καθημερινά. Εσωτερικά όπως αναφέρεται και σε κείμενα αρχαίων συγγραφέων υπάρχει τεχνητή ατμόσφαιρα, φωτισμός με «τεχνητό ήλιο», κτίρια κ.λπ. Η είσοδος βρίσκεται από τη σκοτεινή πλευρά της και οι κάτοικοι της προέρχονται από το Σείριο τους οποίους «ενοχλούν» άλλες οντότητες. Αυτά αναφέρονται από τον Αριστοτέλη

 

Οχι δεν χρειαζεται να τις γελοιοποιησω γελοιοποιουνται απο μονες τους....

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Όk, εντάξει ότι πεις...

 

ας μην το συνεχίσουμε...γιατί θα παρεκτραπεί η συζήτηση.

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Η Σελήνη δημιουργήθηκε ξεχωριστά και επίσης πολύ μακριά από τη Γη (ίσως και έξω από το ηλιακό σύστημα)

 

Ε όχι και έτσι :!: :)

 

Nickthegreek από που βρήκες αυτή τη φωτογραφία της Σκοτεινής Πλευράς;

Clementine???

 

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/9810/farside_apollo16_big.gif

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα:

 

http://www.e-e-e.gr/ :mrgreen:

 

Μόνο απομακρύνετε μικρά παιδιά από κοντά.....

 

 

Δήμο , ήθελα να σε ρωτήσω βασικά 2 πράγματα:

1ον. Ποιά είναι τα τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχεία τα οποία στηρίζουν αυτά που λές περι κούφιας Σελήνης κούφιου Ήλιου κλπ και γιατί δεν μπορώ να τα βρώ σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά παρα μόνον σε περιοδικά του στίλ "Παράξενο" "3ο μάτι" κλπ....

2ον. Αν η Σελήνη είναι κούφια πώς κρατιούνται στο εσωτερικό της επιφάνειάς της τα κτίρια και όλα τα υπόλοιπα

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Και εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο στην θεά!!! κάποτε πριν πολλά χρόνια η Σελήνη είχε και ηφαιστειακή δραστηριότητα και σήμερα πλέον από την μελέτη πολλών κρατήρων αλλά και αλλά στοιχείων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι δεν είναι και τόσο περίεργα τα πράγματα στην Σελήνη. Κατά τις αποστολές Apollo έχουν αφήσει κάποια όργανα και για την μέτρηση της σεισμικότητας στην Σελήνη, και υπάρχουν ακόμη μερικές ενδείξεις ότι συνεχίζετε να υπάρχει κάποια μικρή δραστηριότητα.

Ο λόγος που θέλουν να μελετήσουν οι επιστήμονες αυτές τις σεισμικές δραστηριότητες είναι γιατί έχουμε σκοπό κάποια στιγμή να κάνουν κάποιες βάσης εξορμήσεως για διάφορες αποστολές στο ηλιακό σύστημα που θέλουν να ξεκινούν από εκεί και ίσος και για κάποια άλλα πειράματα.

Στην άλλη πλευρά δεν υπάρχουν βάσεις, αν υπήρχαν άσχετα από το αν δεν τις βλέπουμε θα είχε διερεύσει. Τα άλλα όλα είναι επιστημονική φαντασία την οποία οι άνθρωποι είχαμε από αρχαιοτάτων χρόνων!!! Έβλεπαν την Σελήνη και μαγεύονταν όπως μαγευόμαστε και εμείς σήμερα και έβγαζαν ιστοριούλες!!!

 

Για την προέλευση της υπάρχουν 1-2 θεωρίες που ίσος κάποια μέρα όταν θα έχουμε και άλλα στοιχεία καταλήξουμε για το πως δημιουργήθηκε.

 

Λένε και ότι δεν έχουμε πάει στην Σελήνη, και αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί έχουν φέρει αρκετούς τόνους από εκεί.

 

Ελπίζω εμείς μιας και τουλάχιστόν είμαστε που φωτογραφίζουμε και λιγάκι διαβάζουμε σχετικά πράγματα να μην έχουμε τις απόψεις που λένε μερικοί που θέλουν να βγάζουν λεφτά γράφοντας πολλές φορές και μπούρδες. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί δεν είναι ένας αλλά πολλοί.

 

Έχουμε και άλλες φώτο από τις διαστημοσυσκευές που την φωτογραφίζουν και για το αν είναι κούφια τι να σας πω αν είναι δυνατών τα ίδια λένε και για την Γη.

 

Ας χαλαρώσουμε σήμερα και ας δούμε την ομορφιά της σήμερα που έχει και Πανσέληνο αν τελικά μας αφήσει και ο καιρός να την φωτογραφήσουμε.

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καταρχάς δεν μ' αρέσει το ειρωνικό ηφάκι σου Vegan...

 

Απο πού και ως που μίλησα εγώ για κούφιο Ήλιο;

 

Και το e-e-e που μας κότσαρες που κολάει;

 

 

Για σύνελθε λίγο...

 

 

Το ξαναλέω δεύτερη και τελευταία φορά.

Η συγκεκριμένη θεωρία είναι των Ρώσων επιστημόνων Michael Vasin και Alexander Shcherbakov και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Sputnik το 1970.

Aπό τότε και κατά καιρούς υπήρξαν διάφοροι επιστήμονες που υποστήριξαν παρόμοιες απόψεις.

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Σ' αρέσει δε σ' αρέσει αυτό είναι το υφάκι μου

Αν θέλεις να το αλλάξω απάντησέ μου σε αυτά που σε ρώτησα

Θα μου απαντήσεις ?

Μάλλον όχι....

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Σου απάντησα πιο πάνω.

 

Αν και είμαι σίγουρος ότι τζάμπα ο κόπος...

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Προσωπικά εμένα απο μικρό με έφερνε σύμφωνο η θεωρία του οτι η Σελήνη ήταν κομμάτι της γής που αποχώρησε.Αλλά αν όντως είναι έτσι, δεν είναι κάπως μεγάλο αυτό το κομμάτι :?: :-s :-note

 

p.s...Vegan και dimo...χαλαρώστε λιγάκι.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

nick, δεν ισχύει αυτή η θεωρία γιατί η σύσταση των πετρωμάτων της Σελήνης βρέθηκε ότι είναι πολύ διαφορετική από τη σύσταση των πετρωμάτων της Γης.

 

Αν η Σελήνη προέρχονταν από τη Γη θα είχε το ίδιο "υλικό"...

 

Επίσης τα πετρώματα Σελήνης είναι κατά 1δις χρόνια (τουλάχιστον) παλαιότερα...

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Σου απάντησα πιο πάνω.

 

Αν και είμαι σίγουρος ότι τζάμπα ο κόπος...

 

 

Που είναι βρε Δήμο το άρθρο? Πού το βρήκες ? Πώς μπορώ να το διαβάσω και γώ ?

Τι περιεχομένου περιοδικό είναι το Sputnik ?Με κριτές ?Για τη δεύτερη ερώτηση ?Ούτε την πρώτη απάντησες....

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης