Jump to content

thanasisgr

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    71
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από thanasisgr

  1. Καταπληκτικη η ταινια σε 3D Αξιζει.. μην την χασει κανεις..... (στο σεναριο μου θυμισε λιγο pocahontas )
  2. Αυριο στους κινηματογραφους: MOON http://www.imdb.com/title/tt1182345/ πρεπει να ειναι πολυ καλη ταινια.......να την δειτε!!!
  3. thanasisgr

    Astro Wallpaper

    Καταπληκτικες
  4. Το πιο πιθανό είναι να βρέθηκαν μερικά ελατωματικά κομμάτια στον έλεγχο και σκότωσαν όλη την παρτίδα στα lidl ή αλλιώς έχουν χειρότερα οπτικά. Υπάρχουν 10x50 με 60 ευρώ και υπάρχουν και με 1000, δεν γίνεται να είναι ίδια. Μην ξεχναμε οτι τα lidl υπαρχουν σε ολη την Ευρωπη.Η παραγωγη μεγαλου αριθμου καποιου προιοντος ριχνει την τιμη.Εξαλλου τα συγκεκριμενα δεν υπαρχουν στην αγορα και πιθανο να ειναι "ειδικη" παραγγελια μονο για τα lidl.
  5. το seben ειναι το big boss η το star seriff?
  6. κατα την γνωμη μου πρεπει να τα επιστρεψεις ,διοτι αυτο που μας περιγραφεις δεν εχει ουδεμια σχεση, με τις πραγματικες δυνατοτητες των κιαλιων του lidl.
  7. τα κιαλια του lidl ειναι απλα καταπληκτικα για τα λεφτα τους.εχω 2 απο προπερσι και ειναι απιστευτο ποσα καθαρα μπορει κανεις να δει τη σεληνη και οχι μονο. κατι δεν θα παει καλα με τα συγκεκριμενα που εχεις....
  8. Συμφωνώ απολυτα Ηταν μια απλή δημοσιογραφικη συνεντευξη που απευθυνοταν σε ολο τον κοσμο......
  9. thanasisgr

    Κιάλια 10 x 50 στα lidl.

    εγω τα πηρα περυσι που τα ειχε με 23ε αλλα.......φυσικα ......θα τα τιμησω παλι!!! (οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι...... ....μαλλον δεν φανταζομαι ειμαι σιγουρος )
  10. τελεια παντως προτεινω να γινει το ιδιο και με κουπες ....για να πινουμε το καφεδακι μας τα βραδια των παρατηρησεων
  11. δηλαδη τοσο ασχημα ειναι τα seben? ειχα την εντυπωση οτι δεν ηταν και για πεταμα.(για τα λεφτα τους) εχει κανεις seben να μας πει εντυπωσεις???
  12. http://www.apple.com/trailers/thinkfilm/intheshadowofthemoon/trailer/
  13. thanasisgr

    Αγορά μέσω e-bay....

    μια διορθωση... τα <<μεταφορικα>> σε τηλεσκοπια τοσο μεγαλα ισως στα χρεωσουν και πολυ πολυ παρα πανω ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.. ΠΑΝΤΩς αυτη η τακτικη ειναι συχνη σε πολλα προιοντα ανεξαρτητως μεγεθους χρεωνουν υπερβολικα τα μετεφορικα ωστε τελικα η δελεαστικη τιμη να μην ειναι τιποτα αλλο παρα μονο <<κραχτης>>..
  14. thanasisgr

    Αγορά μέσω e-bay....

    φιλε elohim.εχω ψαξει το θεμα.οντως οι τιμες ειναι πολυ καλες......ΟΜΩΣ!!!!...ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 1.πολλες απο αυτες τις <<ευκαιριες>> δεν ερχονται Ελλαδα! 2.πολλες απο αυτες τις τιμες δεν ειναι αληθεινες..αφου τα <<μεταφορικα>> σε αυτα ειναι εως και 200$.!!! Αν ρωτατε πως γινετε!!!???σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω ....( απατη ) .στο τελος παντως καθε αλλο παρα ευκαιρια θα ειναι.....οποτε μην κοιτας το ποσο κανει ΑΛΛΑ και ποσο θα σου <<χρεωσουν>> τα μεταφορικα 3.πολλα απο αυτα η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου 4.συμφωνω με τον aristarchus Παντως σιγουρα θα βρεις και ΚΑΛΕΣ ευκαιριες!!!με λιγο προσοχη βεβαια
  15. thanasisgr

    Κιάλια 10 x 50 στα lidl.

    τα πηρα και εγω!!!ειναι τελεια εκ πρωτης οψεως!!!φαινονται καλα,γραφουν πανω BRESSER 10X50 ΚΑΘΩΣ και το εξης. bak-4 le 114m/1000m τι ειναι αυτο?το 114/1000 ειναι αντιστοιχο ενος τηλεσκοπιου 114/1000???
  16. thanasisgr

    videos απο τηλεσκοπια!!!

    στην σελιδα www.youtube.com πατωντας (telescope,etc..)θα βρειτε ωραια βιντεακια... δειτε αυτα για παραδειγμα......
  17. αλλο ενα ηλεκτρονικο καταστημα.... http://www.optical-systems.com/index.php/category/Telescopes/cPath/61?osCsid=84193e3755b45adfda5695673cf57844
  18. oπα...λαθος αυτο εννοω http://www.astroshop.de/en/telescopes/skywatcher/reflectors/skywatcher-200-1000mm-eq-5
  19. στο http://www.astroshop.de/en θα βρειτε καλες τιμες σε τηλεσκοπια καθως και προσφορες. ποια ειναι η αποψη σας για αυτο http://www.astroshop.de/en/telescopes/skywatcher/reflectors/skywatcher-114-500mm-eq-1-with-parabolic-mirror
  20. ισως να ειναι αλλα .....ειδατε το trailer???
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης