MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 σημερα θα αρχισω να βγαζω καμια φωτω εχω την Nikon Coolpix 4600 κανει για αστροφωτογραφηση η να μαζευω χρηματα για μια ΑΤΚ 16 ΗΡ Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 καλα αποτελεσματα με τις φωτογραφιες σου!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Κατα αρχας τι θελεις να φωτογραφισεις?Αυτη που εχεις ειναι καλουτσικη για πλανητες με afocal μεθοδο . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημήτρη, διαθέτεις μια μέτρια κάμερα με την οποία μπορείς να βγάλεις καλά την Σελήνη σε afocal όπως είπε ο βολιωτης.Για πλανητική γενικότερα όμως δεν είναι και οτι καλύτερο
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Για πλανητες να προτιμησεις webcamera .Τωρα για deepsky αυτη η ΑΤΙΚ καλη ειναι .Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ηδη εχεις laptop ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Καλησπερα στους φιλους εχω βγαλει σεληνη Μ39 καπου στα 25 δευτ. για πλανητες χρειαζονται φιλτρα. Τωρα σε μια θ. ενωτητα ειχε μια 4500 NIKON με πολυ καλες φωτω. deepsky. Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Ανέβασε τις εικόνες σου στις "Αστροφωτογραφίες"
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Η 4300 ( μου αρεσει αυτο το μοντελο ) επιτρεπει περιορισμενη εκθεση για deepsky .Για κανε μια αναζητηση κατι θα βρεις .Ακομη και προγραμμα χειρισμου της απο υπολογιστη . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα