E.T. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 δειτε τι επαθε η ισημερινη βαση μετα απο πεσιμο Για ολα φταιει η μανα του Χριστοφορου(κολομβου)
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Ειναι σημαδιακο, η βαση εφαγε τα ψωμια της ωρα να παρεις κατι μεγαλυτερο Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Βασικά, αν πρόκειται να την πετάξεις, τα χειριστήρια για τις μικροδιορθώσεις θα μου χρησίμευαν σε μια κατασκευή που έχω στο μυαλό μου...!!
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 ωρα να παρεις κατι μεγαλυτερο Συμφωνω.Τωρα που εβαψες κ την λαμπα ποιος θα σε πιανει Χωρις πλακα τωρα γιατι το εχω κ εγω το Bresser.Μην αγχωνεσαι.Η βαση κακα τα ψεματα ειναι για πεταμα.Καλο ηταν να μην παθει τιποτε αλλα δε χαλασε κ ο κοσμος.Στο lidl το πηγες?Εχει εγγυηση ενα χρονο αρκει να μην τους πεις οτι σου επεσε Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
E.T. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2006 εχω ενα sky-watcher 8" dob αλλα το ηθελα ως φωτογραφικο τριποδα.θα δουμε τι μπορει να γινει Για ολα φταιει η μανα του Χριστοφορου(κολομβου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα