ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Αν και εισαι πολυ πιο νεος απο εμενα,εχουμε τον ιδιο πνευματικο πατερα.Μαλλον θα πρεπει να το αλλαξω σε πνευματικο μεγαλο αδερφο.Θα χαρω να τα πουμε στην Πεντελη. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Αργυρη,και στον Παρνωνα ησουνα πολυλογας,για αυτο και δεν προλαβαινες να ντυθεις,και ας κρυωνες και σε τρωγανε τα κουνουπια. γειά σου ρε Αργύρη....
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Καλησπέρα σε όλους!!! Αμάν πια με φάγατε.... Εντάξει, είμαι πολυλογάς, το παραδέχομαι δημόσια (για όσους δε το έχουν καταλάβει ήδη)......... Η παρέα ήταν όντως εκπληκτική και όπως λέω σε κάθε νέο που ρωτάει είναι μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ εμπειρία πριν την αγορά εξοπλισμού!!Εγώ να δείτε πως χάρηκα για τη γνωριμία-τι καλύτερο από το να γνωρίζεις αυτούς που μιλάς από εδώ μέσα??? Και ευχαριστώ ξανά όλους όσους έδωσαν τα (κόκκινα και τα "κανονικά") φώτα τους αλλά και αυτούς που μας άφησαν να δούμε από τα τηλεσκόπιά τους!! Λόγω αυτού έστησα μόνο την Παρασκευή αν και το μόνο που κατάφερα να βρω μόνος μου ήταν..... οι Πλειάδες ( ).....!Παρόλο που κατά καιρούς ακούγεται πως ορισμένοι "ξενερώνουν" να τους ζητάς να δεις από τα τηλεσκόπιά τους, μόνο αυτό δε διαπίστωσα!!Φίλε Λέοντα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε νέους φίλους να μπουν στο χώρο και έτσι πρέπει να κάνουμε!!Για μένα ήταν ΑΞΕΧΑΣΤΗ η εμπειρία και ίσως το Σεπτέμβρη να είμαστε πάλι όλοι εκεί!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Εννοειται οτιι θα ειμαστε!!! Σαφως!! Αφηνουμε τετοια εμπειρια? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα