Astral-Force Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 αγαπητοι αστροφιλοι , το συμπαν και η αστρονομικη επιστημη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την επιστημονικη φαντασια. θα ελεγε κανεις πως ε.φ. διχως αστρονμια δεν υφισταται! οι οραματισμοι των ουρανων ειναι αυτοι που εδωσαν τη φλογα στην πενα των Philip Dick , Arthur Clark και τοσων αλλων μεγαλων του ειδους. ειναι λογικο λοιπον καποιοι απο εμας να ασχολουνται ενεργα εστω και ερασιτεχνικα με το ειδος. προσωπικα ειμαι ερασιτεχνης συγγραφεας και δημιουργω ενα military science fiction 29 επεισοδιων το οποιο και λογω ογκου και πολυπλοκοτξτας αλλα και λογω προσεκτικης αξιλογησης του , δεν ειναι ακομη ολοκληρωμενο, κατι που συντομα ελπιζω να γινει πραγματικοτητα οταν ολος αυτος ο ογκος σελιδων στα παλια τετραδια δακτυλογραφηθει στο pc. θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχουν καποιοι φιλοι εδω στο astrovox που να ασχολουνται με συγγραφη διηγηματων ε.φ. ωστε να γινει αναταλαγη αποψεων και σεναριων με απολυτο φυσικα σεβασμο και παροτρυνση για να συνεχισουν το εργο τους!
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Είναι απολύτως σεβαστό και αξιέπαινο ό,τι κάνεις, αλλά κατά τη γνώμη μου δε νομίζω πως η αστρονομία και η επιστημονική φαντασία βαδίζουν και πολύ κοντά μεταξύ τους... Κατά τ'άλλα, καλή τύχη στο έργο σου!
rama Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Βαγγέλη, διαφωνώ.Δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της αστρονομίας και της επιστημονικής φαντασίας. Εξ' άλλου, πολλά από όσα αποτελούσαν κάποτε επιστημονική φαντασία τώρα είναι πραγματικότητα, πχ μηχανές που πετάνε, άνθρωποι στο διάστημα, κινητήρες ιόντων. Και όσα τώρα φαντάζουν ως όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.Απολαμβάνω την επιστημονική φαντασία, ειδικά ότι σχετίζεται με το διάστημα. Ο Arthur Clarke είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, και έχει και ένα ωραιότατο LX200 16 ιντσών.Astral-force, προχώρα.Κι εγώ τον ίδιο κρυφό καημό έχω, απλά δεν διαθέτω το συγγραφικό χάρισμα...Αγγελος
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την παροτρυνση σας να συνεχισω. ναι ειναι αληθεια οτι ε.φ. και αστρονομια δεν ταυτιζονται παντα . απλως ειναι "κοντινοι συγγενεις " αν μπορει να σταθει μαι τετοια εκφραση. θα ηθελα και αλλοι αστροφιλοι που ασχολουνται ενεργα με τη συγγραφη να καταθεσουν τη γνωμη τους
Foehammer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Πιστευω οτι τα δυο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα! Φιλε Astral-Force σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα! Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να διαβασω το εργο σου! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Astral-Force καλώς ήρθες στο astrovox και καλή επιτυχία στο συγγραφικό σου έργο.Το "Astral-Force" μήπως έχει με Air Force? Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 το astral force ειναι μια αστρονομικη εκδοχη του future force , ορολογια της σειρας captain power and the soldiers of the future η οποια στοιχειωσε τα παιδικα μας δεδομενα ε.φ. ανεξιτηλα.... (Μιλαμε για 1992)
quendi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 χεχε..αν υπάρχουν και άλλοι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και συγγραφείς προβλέπω δημιουργία ενότητας συγγραφής διηγημάτων αστρονομικής φαντασίας στο φόρουμ!! Φίλε Astral-Force καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και γράφεις! Μακάρι να τα διαβάσουμε κάποτε! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Foehammer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2006 χεχε..αν υπάρχουν και άλλοι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και συγγραφείς προβλέπω δημιουργία ενότητας συγγραφής διηγημάτων αστρονομικής φαντασίας στο φόρουμ!! Κατι το οποιο ξαναπροταθηκε, αλλα αποσιωπηηθηκε με τροπο...!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις