Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ,ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ MEADE D=114 GOTO,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΩΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟ?

 

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

rc 6"
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καλώς όρισες στο astrovox.

Κατ΄ αρχήν τρέχα να αγοράσεις το βιβλίο nightwatch.

Φιλικά

Δημήτρης

 

CELESTRON Dob

 

www.medicalmarket.gr

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Γιωργο μην υποτιμας το τηλεσκοπιο που ηδη εχεις. Σιγουρα εισαι σε θεση και σου το προτεινω και εγω να αγορασεις ενα μεγαλυτερο dobsonian 8", για πολυ καλες παρατηρησεις και εξορμησεις στην υπαιθρο. Ομως το τηλεσκοπιο που ηδη εχεις ειναι ενα πολυ καλο μικρο εργαλειο για ταξιδι, διακοπες κλπ, οπου ο χωρος στο αυτοκινητο δεν θα επιτρεπει για 8" και που σιγουρα θα βρεθεις κατω απο σκοτεινο ουρανο.

Θα μπορεις οπου και αν εισαι να απολαθσεις τα Μ αντικειμενα, πλανητες και σεληνη. Στην αστρονομια χρειαζεται να μη χανουμε ουτε μια ευκαιρια οταν δουμε οτι εχουμε σκοτεινο ουρανο. Εχουμε παντα και ενα πακετο με χαρτες στο αυτοκινητο "δια παν ενδεχομενο".

 

Κωστας

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ,ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ MEADE D=114 GOTO,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΩΡΑ.

 

Γιατι? τι εχει το τηλεσκοπιο σου??? κι εγω απο 114 ξεκινησα και μαλιστα χωρις τη βοηθεια ηλεκτρονικων συστηματων. Παθαινεις αυτο που παθαινουν ολοι οι αρχαριοι. Παιρνοντας ενα τηλεσκοπιο περιμενει καποιος να δει τα τρελα πραγματα. Αστερακια με χρωματα, νεφελωματα, γαλαξιες με σπειρες κλπ. Αυτο μαλλον θα το φωναζουμε για παντα. Δεν υπαρχουν αυτα. Για να αγγιξεις αυτο το επιπεδο πρεπει να σκασεις εκατομυρια και να αποκτησεις οργανο με τρελο ογκο πραγμα αδυνατο.

 

 

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟ?

 

Μπορεις να δεις παρα πολυ ωραια πραγματα και να μην επενδυσεις σε αλλο τηλεσκοπιο. Δε ξερεις τι γινεται. Μπορει να το μετανιωσεις και να κλαις τα λεφτα σου. Ξεσκισε το, φταστο στα ακρα του και μετα παμε για μεγαλυτερο. Τα παντα μπορεις να δεις απλα θα ειναι πολυ σκοτεινα.

 

Σχεδον ολο το καταλογο του Messier. Ολους τους πλανητες και αρκετα η καποια NGC.

 

 

Eπειγοντως πηγαινε αγορασε πρωτα το NIGHTWATCH να διαβασεις τα παντα αναλυτικα και να παρεις μια ιδεα. Μη προτρεχεις. Εχεις ενα φοβερο avantage. Τον αστροστατη σου. Στο dob τα πραγματα ειναι δραματικα στις τεραστιες μεγεθυνσεις. Μη ξεγιελιεσαι. Βαζεις Δια και εχει φυγει απο το πεδιο σου σε 5 δευτερολεπτα στα 300x

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

 

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

 

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης