βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Αν θελω να βαλω στην EQ1 ( ελπιζω να μη την εχω για πολυ ακομη ) ξυλινα ποδια τι πρεπει να προσεξω .Ειναι κατι απλο για καποιον ξυλουργο ή θα πρεπει να του δωσω συγκεκριμενες οδηγιες ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 ....ΕQ 1??? Τι θα στηρίξεις στην ΕQ1??Σε ρωτάω γιατί απο ότι ξέρω ΔΕΝ...όυτε η μετατροπή για μένα αξίζει ,εξαρτάται όμως για τι την θέλεις..
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Ετσι για να ναι πιο γερη .Ήδη ψαχνω για αλλη στηριξη. Ισως ταSkymaster 15χ70 . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Στη θέση σου δεν θα το παίδευα...αλλά αν βρείς μάστορα με Μ κεφαλαίο θα σου κάνει δουλειά πιστέυω...,αλλά αν πέσεις σε κοιμισμένο ...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Γραφεις ε ? Εχω ενα γνωστο αλλα δε το αξιζει η στηριξη .Ευχαριστω για τη πληροφορια . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!Ποιά eq1?????Οπωσδήποτε να αλλάξεις στήριξη!! Ξέχνα ότι θα είναι πιο γερή με ξύλινα πόδια!! Θα χαλάσεις τσάμπα χρήμα και χρόνο.... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα