KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Ρε συ σε dobsonian ναι ειναι πανευκολο χαιρω πολυ. Αν πας ομως σε ενα SCT με GO TO σε πηρουνι απανω μη μου πεις οτι νιωθεις και πολυ ανετα. Εγω προσωπικα δε νιωθω και πολυ. Οχι οτι δε θα βρω το στοχο μου. Αυτο ειναι στανταρ 100%. Απλα δεν μπορω να ελιχθω καλα οσο στο δικο μου. Ειναι σα να κανεις μπανιο στο σπιτι φιλου σου STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Ειναι σα να κανεις μπανιο στο σπιτι φιλου σου Ωραία παρομοίωση!!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Βεβαια ακομη θυμαμαι οταν με τον red dot στοχευα τον Σειριο .Ενω τον ειχα στον ερευνητη στο προσοφθαλμιο ηταν εκτος πεδιου.Θα μου γραψετε τι τον ηθελες τον ερευνητη για τον Σειριο .Ε ετσι δοκιμαζα .Υποθετω οτι φταιει υψηλος δεικτης διαθλασης .Εσεις τι λετε ?Μονο στον Σειριο μου εχει τυχει αυτο . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Μήπως δεν ήταν ευθυγραμμισμένο το red dot με το τηλεσκόπιο;;
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Οχι ηταν Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Ολα ειναι λεπτομερειες... οπως μαθει ο καθενας! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα