panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Προσφατα έχασα το προσοφθαλμιο μου 12mm.Επισης εχω ενα 4 και ενα 20mm(oλα kellner).Tι μου προτεινετε να αγοράσω?
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Για ποιο λογο το θες το προσοφθαλμιο?Για γενικη χρηση ?Μεχρι τι ποσο σκευτεσαι περιπου ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Θα σου προτεινα καποιον Plossl Τωρα για τη μεγεθυνση που θα σου προσφερει εξαρταται απο το τι μεγεθυνση θες .Καπου 40-50 Ε Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 .ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ?ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 58Χ.ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Φιλε Πανο απενεργοποιησε σε πρωτη φαση τα κεφαλαια γραμματα. ΠΑΝΤΑ γραφουμε με μικρα. Λοιπον.. θα ξερεις κατι παρα πολυ σημαντικο. Τη μεγεθυνση τη δινει το τηλεσκοπιο και οχι ο προσοφθαλμιος. Αρα θα μας πεις τα στοιχεια του τηλεσκοπιου που διαθετεις και θα σου πω εναν προσφθαλμιο που μπορεις να αγορασεις. Ομως απο τη στιγμη που εχασες το προσοφθαλμιο και θες να παρεις ενα καινουριο παρομοιο σου προτεινω να ανεβεις στη τιμη των 100 ευρω και να παρεις εναν HYPERION 13mm o οποιος ειναι καταπληκτικης ποιοτητας και δινει ενα εκπληκτικο πεδιο 68 μοιρων. Εαν δε θες να πας σ αυτη τη κατηγορια χρηματων τοτε περνα μια βολτα απο την AKTIS STAR στη Θεσσαλονικη η οποια εχει καποιες σχετικα καλες τιμες σε προσοφθαλμια 12mm και πιστευω οτι θα βρεις αρκετα ευκολα. Αναλογως τη δουλεια που τον θες θα πρεπει να πας και σε διαφορετικους σχεδιασμους. Ο συγκεκριμενος που σου προτεινω πανω ειναι καταπληκτιος για ολες τις δουλειες. Και κυριως παρατηρηση DSO. Προσφερει μεγαλη μεγεθυνση και ενα παρα πολυ καλο πεδιο. Επισης πολυ σημαντικο το εκπληκτικο toy EYE RELIEF. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα