nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το βίντεο στο youtube Μάλλον πως ο τύπος μας δουλεύει χοντρά
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Κι όμως.. είναι πραγματικό..σπανιότατο, αλλα πραγματικό..αν το τράβηξε καταλάθος, είναι κωλ@#$ρδοςαν το τράβηξε επίτηδες, του αξίζει ενα μπράβο!
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Πρέπει να ταν μακριά το αεροπλάνο. IK Observing System
Κωστής Κανάκης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Αν προσέξετε το αεροπλάνο ανεβαίνει με μεγάλη κλίση. Αυτό σημαίνει ότι είναι στην απογείωση κοντά στε αεροδρόμιο. Αρα μάλλον έχει τραβηχτεί επίτηδες. Δεν είναι δύσκολο να στηθείς κοντά σε αεροδρόμιο με πανσέληνο και να τραβάς βίντεο. Κάπου θα το πετύχεις!!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 ε δεν είναι κι εύκολο.. Πολύ υπομονή και επιμονή θέλει..
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 Αληθινο ειναι το βιντεο.. ειναι εν πτηση κι οχι πανω σε απογειωση. Τα νεφη που σχηματιζονται πισω του ειναι αποτελεσμα χαμηλης πιεσης και θερμοκρασιας. Αρα βρισκεται σε μεγαλο υψομετρο. Λογικη τη βλεπω τη κλιση του παντως. Προφανως και η μηχανη ειναι σε αναλογη θεση που να φαινεται ετσι το αεροπλανο STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
dimi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Χαιρετώ όλη την Άστρο παρέα Συνήθως παρατηρώ από το μπαλκόνι μου και λίγο πιο Πάνο από τον ορίζοντα υπάρχει αεροπορική γραμμή και αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσεις το κεφάλι προς τον ουρανό και να μην τύχη να περνά κάποιο αεροπλάνο, Το φαινόμενο να περνά αεροπλάνο τι στιγμή όπου παρατηρώ τι σελήνη μου έχει τύχη αρκετές φορές, Και εγώ πιστεύω πως το video είναι πραγματικό. SkyWatcher Dob 8\\ Vixen VC200L Celestron SkyMaster 15Χ70EQ6 SkyScan Pro GOTOT.V. Panoptic 19mm, POWERMATE 2,5x, Ø 31,8mmVixen LVW, LANTHANUM 42mm, Ø 50,8mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα