BsksPns Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Το παρακάτω link παραπέμπει σε μία διεύθυνση η οποία δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτει να παρατηρήσει μέσα από ένα ρομποτικό τηλεσκόπιο Meade LX200GPS - 14 inch σε πραγματικό χρόνο με τη μόνη δέσμευση, ότι οι παρατηρήσεις που γίνονται ανακοινώνονται κάθε φορά από τη συγκεκριμένη σελίδα. Ελπίζω να φανεί χρήσιμη η παρακάτω σύνδεση. Δωρεάν Δοκιμαστική ΠερίοδοςΕπόμενη παρατήρηση: Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου http://www.greekastronomy.gr/main/main.html ΑστροΠαρατηρησιακή Ομάδα ΛΑΡΙΣας
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δε μου συνδέεται. IK Observing System
BsksPns Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Ούτε και εγώ κατάφερα ακόμα να συνδεθώ, λογικά δεν θα το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα. Μόλις συνδεθώ θα σε ειδοποιήσω.- ΑστροΠαρατηρησιακή Ομάδα ΛΑΡΙΣας
dimidour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Ούτε και εμένα! Περιμένω όμως με ανυπομονησία να λειτουργήσει για να δω και αν αξίζει να γραφτεί κανείς μέλος. Και εγένετω φως....
gvidos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Παιδιά έκανα εγκατάσταση στο UlteraVNC_Setup.zip, αλλά για να συνδεθεί το VNC με τον server του, δεν θέλει το IP του και το password? Τα βρήκατε κάπου? http://www.veil.gr
Nodens Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Λογικά θα πρέπει να έχουν ένα αρχείο με extension .vnc έτσι ώστε να το ανοίξεις από τον viewer.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Απο ότι ξέρω πρέπει να γίνεις πρώτα μέλος.. επικοινωνήστε με τον κ.Αντώνη Ροσσολάτο..
Nodens Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Update από το site: Λόγω παραλαβής του νέου Guidescope της Meadeδεν έγινε παρατήρηση χτες 2 Οκτωβρίου-->Επόμενη παρατήρηση: Τρίτη 3 Οκτωβρίου, μετά τις 23:30<--
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Μου ηρθε κι εμενα e-mail.Θα γινει και με πληρωμη το site αργοτερα. Ανυπομονω.. θα γινω στανταρ συνδρομητης! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Nodens Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Πόσοι παρακολουθήσατε χθες την παρουσίαση? Πώς σας φάνηκε? Προσωπικά μου άρεσε! Ωραίος ο κομήτης!
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Δε καταφερα να συνδεθω. Αν εχει κανεις τη καλοσυνη να μου δωσει msn και να μου εξηγησει σε live chat τι συμβαινει.. θα ειμαι πολυ ευγνομων! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Nodens Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Ναι, εννοείται! To email είναι: lordnodens@hotmail.com Σε περιμένω στο MSN!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα