Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Εγώ εντοπίζω στο κείμενο ένα περίεργο ύφος ξεκατινιάσματος που μόνο Ελληνίδα μητέρα μου θυμίζει. Δεν νομίζω ότι είναι όλοι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με κείμενα σαν αυτό.Ή το αποδέχεται κανείς ή όχι. Το να τον πιάσουν τα γέλια είναι κι αυτό μια δυνατότητα. Τα ΜΜΕ λίγα δευτερόλεπτα μετά το ΩΜΟ ΑΙΜΑ σερβίρουν ευαισθησία.Η τρομολαγνεία τους όμως πάντα είναι εκεί. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ακολουθήσουμε και ούτε αυτό δείχνει αναισθησία. Στο κάτω κάτω, επιτέλους ας ξεκινήσει ο καθένας από τον εαυτό του.
skywalker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Αφου ανοιχτηκε αυτο το θεμα δε πειραζει να μη σχολιασω ασχετα οτι δεν ειναι κ τοσο για τα δικα μας τα νερα,αλλα επειδη ολοι μαζι τη παμε τη βαρκα,καλο ειναι να δουμε και μια φορα πως θα αντιδρασει το αστροπληρωμα σε κατι διαφορετικο απο οσα εχουμε μαθει να αντιμετωπιζουμε. Η ζωη εχει πολλες οψεις... Μπραβο στο παιδι που το εγραψε,κ πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο να βρεθει ενα παιδι που θα μπορεσει να τα πει αυτα. Αν εμεις οι ιδιοι σκεφτομαστε οτι δεν υπαρχει παιδι που δε μπορει να τα πει αυτα,ισως εχει να κανει με το οτι και εμεις να επρεπε να ειχαμε βρεθει στη θεση του οταν ειμασταν παιδια,για να μη φτανουμε σε σημειο να λεμε οτι δε μπορει ενα παιδι να τα γραψει τωρα που δεν ειμαστε παιδια. Προσοχη μη παραξηγηθω με κανεναν,σας ξερω τους περισσοτερους κ σας εκτιμαω ολους. Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2006 Ο φίλος μας που έγραψε ότι ούτε μαθητές Λυκείου δεν γράφουν τέτοια κείμενα, προφανώς κρίνει από τον εαυτό του... Φιλε μου εκθεση αριστευσα με 19 και αυτο φαινεται κι απο τη γλωσσα που χρησιμοποιω στο site εδω. Και παρεπιπτοντως δεν ειμαι φιλος σας!! Εχει μεγαλη βαρυτητα αυτη η εννοια για μενα. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Εγώ εντοπίζω στο κείμενο ένα περίεργο ύφος ξεκατινιάσματος που μόνο Ελληνίδα μητέρα μου θυμίζει. Ναί ακριβώς! Ελληνίδα μητέρα είναι!Να δείς η δικιά μου τι ξεκατινιάρα που είναι! Δεν μας είπανε εδώ οι έξυπνοι του Φόρουμ πώς εξηγούν την επώνυμη επιστολή, με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία που πουλάει κάτι δεκάδες χιλιάδες φύλλα τη μέρα και πώς κανένας δε βγήκε δημόσια να αμφισβητίσει το γνήσιό της. Φιλε μου εκθεση αριστευσα με 19 και αυτο φαινεται κι απο τη γλωσσα που χρησιμοποιω στο site εδω. Και παρεπιπτοντως δεν ειμαι φιλος σας!! Εχει μεγαλη βαρυτητα αυτη η εννοια για μενα. Πάντως αν ήμουνα καθηγητής και προσφονούσες στην αρχή μιας πρότασης 10 λέξεων κάποιον φίλο και στο τέλος της του έλεγες δεν είμαι φίλος σου μάλλον μηδέν θα σου έβαζα....Οι αυτοσκοποί του καθενός είναι για το σπίτι του και όχι για forum.
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Αγαπητοί το θέμα είναι όντως αξιόλογο και όντως κεντρίζει το ενδιαφέρον, θα παρακαλούσα όμως να συνεχιστεί η συζήτηση με προσωπικά μηνύματα για δύο λόγους: πρώτον γιατί το ζήτημα δεν είναι αστρονομικό (Δημήτρη έχεις δίκιο στα περί αγγελιών υπολογιστων, πρόκειται για αβλεψία) και δεύτερον επειδή έχουν ανέβει επικίνδυνα οι τόνοι. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Μιας και τέθηκε το θέμα πριν, οι αγγελίες για φορητούς υπολογιστές δε διαγράφηκαν με τη λογική ότι είναι χρήσιμοι για ψηφιακή αστροφωτογραφία. Το ίδιο και οι αγγελίες για φωτογραφικές μηχανές. Κατά τα άλλα και οι αγγελίες είναι φυσικά αστρονομικές. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις