ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 το πουλάω γιατί απλά δεν το χρησιμοποιώ πια(ο λόγος φαίνεται στην photo)και γιατί μου πιάνει πολύ χώρο στο σπίτι.περιλαμβάνεται η ξύλινη κούτα του και όλα τα αξεσουαρ του .οποιος ενδιαφέρεται η τιμή είναι συζητήσιμη.693 7017352 ΑΛΕΚΟΣ
quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Φίλε μου εγώ πάντως αυτό το τηλεσκόπιο δεν θα το πούλαγα..είναι καταπληκτικό όργανο. Απλά εκφράζω μια άποψη και τίποτα παραπάνω, δικιά σου απόφαση είναι! Μακάρι να μπορούσα να το πάρω.. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Αυτα τα τηλεσκοπια ειναι μουσειο και ιστορια. Εγω προσωπικα το δικο μου το εχω ακομα στη ντουλαπα μου! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Αλέξιε, μας λες λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει η "προσφορά"; πχ αστροστάτες, ερευνητής κλπ Επίσης, ξέρεις αν η βάση μπορεί να σηκώσει τηλεσκόπιο παραπάνω ιντζών, πχ 8"; EDIT: Επίσης, γίνεται να πουληθεί ξεχωριστά ο σωλήνας από τη βάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα