Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Καλημερα και απο μενα.Αν και παρακολουθω τιs συζυτησειs σαs εδω και οκτω μηνεs,αν και ο εξοπλισμοs που εχω βασιζεται στιs οδηγιεs που εχεται δωσει κατα καιρουs,σημερα επικοινωνω για πρωτη φορα μαζισαs. Καλο ξεκινημα και υπομονη μαζι μου.
Φιλικα Γιωργος :wink:
Δημοσιεύτηκε

Καλωσήρθες :) και καλά ταξίδια.

Φιλικά Δημήτρης.

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε
καλωσηρθες αστροφορε και καλη παραμονη στο φορουμ. θα σου συνιστουσα να μπαινεις οποτε μπορεις γιατι εδω πραγματικα ειναι μια πολυ καλη δημοσια συζητηση για ολους εμας που ασχολυμαστε με τη μελετη του ουρανου με καλες ανταλλαγες αποψεων και χιουμορ καθως συχνα πυκνα αναφερομαστε και με θεματα της καθημερινοτητας οπως θα εχεις δει ! :cheesy: καλο ξεκινημα και καλες παρατηρησεις κι απο μενα
Δημοσιεύτηκε
Καλως ηρθες,δεν χρειαζεται να ζητας την υπομονη μας.Μην εχεις την εντυπωση οτι ειμαστε καποιου ειδους παντογνωστες,να μας αμφισβητεις και να μας εμπλουτισεις με νεες ιδεες. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Καλωσόρισες και από εμένα.

Περιμένουμε τις εμπειρίες σου από οποιοδήποτε παρακλάδι της αστρονομίας.

Καλές παρατηρήσεις.

Γιώργος O:)

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Δημοσιεύτηκε

Φίλε ASTROFOROS καλώς ήλθες και ενεργητικά στην παρέα μας!

Βοήθησε μας να εξερευνήσουμε μαζί τα όρια της υπομονής μας! :)

Φιλικά

PapGeo

--------------

Y.Γ.: Μια χαρά ο εξοπλισμός σου. Διψάει για σκοτεινό ουρανό!

Δημοσιεύτηκε
Και από εμένα το καλοσώρισμα. Είμαστε μία πολύ καλή παρέα που σέβεται τον εαυτό της και για αυτό έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Ελπίζω να μην μας βαρεθείς αλλά να συμμετέχεις και εσύ δημιουργικά στις δημόσιες συζυτήσεις μας! :D
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Αν και καθηστερημενα (λογω ασθενειαs ) ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολουs σαs για τοκαλοσωρισμα.Φιλε dimpap τα ταξιδια μου εχουν ξεκινισει εδω και οκτω μηνεs μεσα απο τισ φωτογραφιεσ σαs.
Φιλικα Γιωργος :wink:
Δημοσιεύτηκε
Καλωσήρθες στην αστροπαρέα μας :D

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Καλως όρισες και απο μένα. Κουράγιο, και πολύ υπομονή

Φιλε dimpap τα ταξιδια μου εχουν ξεκινισει εδω και οκτω μηνεs μεσα απο τισ φωτογραφιεσ σαs.

Οσο για αυτό, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι όσες φωτογραφίες και να δείς, η χαρά της εικόνας που θα δείς απο το προσοφθάλμιό σου είναι ασυγκριτη.

Δημήτρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης