KaragouniS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Ένας από τους τεχνητούς εξωγήινους κόσμους που κατέβασα φοβερό! λέω και εγω να κατεβάσω τα ανάλογα pack... η παραπάνω εικόνα έχει καμία σχέση με το HALO??? Λογικα πρεπει να εχει βασιστει εκει.Να και το αυθεντικο δακτυλιδι: Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...HALO 2 rul3z
terring Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Κάποια μέρα θα μάθω πως μπορώ να φτιάξω τα δικά μου addons και θα τα μοιραστώ μαζί σας Έχω έτοιμες κάποιες ιδέες, μα θα αργήσω πολύ να τις φτιάξω. "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
ROCINANTE Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Με το celestia εκανα προσφατα μια αναπαντεχη ανακαληψη. Αν ταξιδεψει κανεις σε εναν φανταστικο πλανητη γυρω απο τον Σειριο και κοιταξει πισω θα δει οτι ο ηλιος και ο vega θα ανηκαν πιθανον στον ιδιο αστερισμο!!!! αφου βρισκονται πολυ κοντα.
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2007 Ένας από τους τεχνητούς εξωγήινους κόσμους που κατέβασα φοβερό! λέω και εγω να κατεβάσω τα ανάλογα pack... η παραπάνω εικόνα έχει καμία σχέση με το HALO??? Λογικα πρεπει να εχει βασιστει εκει.Να και το αυθεντικο δακτυλιδι: Το αυθεντικό είναι αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Ringworld Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα