terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Ο σεφ Αλέν Ντουκάς συνεργάστηκε με την ESA και το γαλλικό Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Μελετών για τη δημιουργία πολυτελών γευμάτων στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, που θα σερβίρονται σε ειδικές περιστάσεις όπως η Πρωτοχρονιά, τα γενέθλια και η άφιξη νέων μελών του πληρώματος. Κύρια πιάτα Effiloche de volaille en ParmentierΦιλετάκια κοτόπουλου Parmentier Dos d’espadon facon RivieraΞιφίας Ριβιέρα Volaille epice, saute de legumes a la ThaiΠικάντικο κοτόπουλα με ταϊλανδέζικα λαχανικά σωτέ Cailles roties au MadiranΟρτύκια ψητά σε κρασί Madrian Magret de canard confit, condiment aux capresΣτήθος πάπιας 'confit' με κάπαρη Συνοδευτικά Carottes de sable au gout d’orange et coriandre Καρότα της άμμου με γεύση πορτοκαλιού και κόλιανδρου Celeri rave en delicate puree a la noix de muscade Ελαφρύς πουρές σελινόριζας με μοσχοκάρυδο CaponataΝτιπ τομάτας, μελιτζάνα και ελιάς Επιδόρπια Gateau de semoule de ble fine aux abricots secsΠίτα από σιμιγδάλι με ξερά βερίκοκα Morceaux de pommes fondantesΦοντάν μήλου Far de l’espaceΤάρτα Βρετάννης Rice pudding aux fruits confitsΠουτίγκα ρυζιού με καραμελωμένα φρούταhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=760028&lngDtrID=252Και δεν τρώνε κανά σουβλάκι καλύτερα; "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
KOTS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Συγνωμη αλλα τα Ορτύκια ψητά σε κρασί Madrian οπως και το Ντιπ τομάτας, μελιτζάνα και ελιάς τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα σαν πιατα για δοκιμη! Ειπαμε θεικο το σουβλακι αλλα μη συγκρινουμε... STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Εγω θα παρω ενα ξιφια.Λετε να ειναι φρεσκος? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Aααααα.. Ολα κι ολα!Θέλω να πάω και εγω στον ISS!!!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Και μετά από την απότομη αλλαγή στις διατροφικές τους συνήθειες θα παίζουν ξύλο για το ποιός θα πρωτοχρησιμοποιήσει εκείνη την σκούπα/τουαλέτα....... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Γειά σου ρε Αργύρη..
Achilleas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Εγώ ας ήμουν στον ISS, και ας καθόμουν νηστικός δεν πειράζει! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα