just_jim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Θα παει μια ξαδερφη μου στην αμερικη στη Νεα Υορκη και αυτο το καιρο θελω να αγορασω ενα focal reduser... Εχει δει κανεις τιποτα σε καλη τιμη εκει... Αν ναι θα ηθελα να μου πειτε καταστημα και προιον... Ευχαριστω πολυ.... Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
Κωστής Κανάκης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Κοίταξε αυτό το site. http://scopetronix.com/cel_reducer.htm Μαγαζί στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω, αλλά τα μοντέλα αυτά είναι πολύ διαδεδομένα.
just_jim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 εχω ενα 8" Skywatcher και μια DSI colour .... Ποιο απο αυτα θα ηταν καλο να παρω.... Θα ηθελα να κατσω να ασχοληθω και να μαθω και εγω, ποιο θα ηταν το καλυτερο, αλλα επιδη η ξαδερφη μου θα παει σε λιγο στην Αμερικη δεν προλαβενω, οποτε καθε σχολιο και κριτικη για τα προιοντα αυτα και τις δυνατοτητες τους θα ηταν ευχαριστως δεκτο.... Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα