Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω στο έπακρο εντός των εορτών!!! Πολικη διόπτρα.
Daniel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Καλωρίζικα ('=D>') 73 de SV2BWDDanielwww.aegeanastronomy.com
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και καθαρούς ουρανούς!!! ourania
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Με αυτά μπορεί και να δεις όντως και τον Αι Βασίλη!!! Με 'γεια Τηλέμαχε!!! Καλές Παρατηρήσεις!!!!!!! Και φυσικά ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!! Και εγένετω φως....
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 καλες παρατηρησεις κι απο μενα. και επειδη σιγουρα δεν υπαρχει αγιος βασιλης οπως δεν υπαρχει και οτιδηποτε αλλο απο οσα θα θελαμε να υπαρχουν, εκανες την καλυτερη δουλεια κι εγινες αγιος βασιλης του εαυτου σου με την πολυ καλη αγορα που εκανες. μακαρι να αξιωθουμε εντος των εορτων να κανουμε ολοι μια ανανεωση στον αστρονομικο μας εξοπλισμο.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2006 ...μακαρι να αξιωθουμε εντος των εορτων να κανουμε ολοι μια ανανεωση στον αστρονομικο μας εξοπλισμο. Εγώ προσωπικά έχω βάλει στο μάτι εναν Hyperion!
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 (Γραμμα στον ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ).Αγιε μου ΒΑΣΙΛΗ σε παρακαλω αν θελειs να μου φερειs ενα ΝAGLER και ενα....ΓΙΩΡΓΟΟΟ (Αμαν η γυναικα μου). ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ δεν υπαρχει ,το ξεχασεs; Φιλικα Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα