ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Κάποιος φίλος ξέρει να μου υποδείξει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ειδικευμένο στον τομέα και τι πρέπει να προσέξω ? Nothing to say, so much to show
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Κ. Αντωνη, Μια επιλογη ειναι να παρετε ενα σκανερ .. ειναι αρκετα φτηνα. Εγω εχω το ΗΡ620 και το οποιο ειναι πολυ καλο (ιδιαιτερα για τα 160$ που ειχα πληρωσει). Μια αλλη επιλογη ειναι να δεινετε εντολη στο καταστημα να σας ετοιμασουν ενα CD με την ψηφιακη μορφη των φωτογραφιων καθε φορα που θα παρετε ενα αρνητικο για εμφανιση. Νομιζω τα εξοδα ειναι γυρω στα 5 ευρω. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Τωρα πλέον, τα scanner είναι πολύ φθηνα, υπάρχουν scanner κάτω των 100€, και μπορείς να κάνεις αρκετά καλά την δουλειά σου.
ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Εντάξει, αλλά θα είναι ικανοποιητικά τα αποτελέσματα? Θέλω να πω, ποιές αναλύσεις θεωρούνται ικανοποιητικές ? Nothing to say, so much to show
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Μια φορά που χρειάστηκε να σκανάρω φιλμ από αστροφωτο σε φωτογραφείο τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Ο λόγος ήταν ότι οι ρυθμίσεις των μηχανημάτων που είναι καλές για τις καθημερινές φωτογραφίες δεν είναι απαραίτητα καλές για τις αστροφωτογραφίες. Αν ο φωτογράφος προσέξει το σκανάρισμα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. Τα απλά σκάνερ Α4 που σκανάρουν και φιλμ δεν κάνουν κακή δουλειά αλλά η πραγματικά καλή δουλεά γίνεται με αποκλειστικά film scanner. Φυσικά αυτά αξίζουν μόνο αν συστηματικά σκοπεύει κανείς να σκανάρει φιλμ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα