Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ autostar Suite της meade εχει καινουργια εκδοση? διοτι το manual της meade που κατεβασα ειναι διαφορετικο απο αυτο που περιεχεται στο ιδιο το cd του autostar suite. eyxaristv.
Δημοσιεύτηκε
ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ LX90 KAI ΠΗΡΑ ΔΩΡΟΤΟ AUTOSTARSUITE. OTAN BAΖΩ ΤΟ CD ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ εμφανιζεται η πρωτη σελιδα που γραφει.¨΄ INSTAL AUTOSTAR SUITE, MANUALS SCREEN , και MADE GENERAL CATALOG. κατω κατω γραφει VERSION 1.09 . ΑΥΤΟ ΕΧΩ? και αν ναι...που μπορω να βρω την νεωτερη εκδοση? ευχαριστω
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ Σπύρο,

Αγόρασα το πρόγραμμα πριν από εσένα και άρα λογικά θα έχω παλαιότερη έκδοση.

Οσον αφορά το 1.09, μάλλον πρόκειται για το versioning του προγράμματος εγκατάστασης.

Στα προγράμματα υπάρχει μια προσφιλής τακτική να αναγράφουν τον κωδικό έκδοσης και διάφορα τέτοια στοιχεία για το πρόγραμμα στην επιλογή Help|About.

Για να καταλάβεις δηλαδή την έκδοση που έχεις, πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα και μετά στο menu να διαλέξεις την επιλογή Help. Οταν ανοίξει ο υποκατάλογος θα δεις τελευταίο το About.

Οσον αφορά την αναβάθμιση, οι εταιρείες που παράγουν software έχουν άλλη μια προσφιλή τακτική. Να πληρώνουν τα λάθη τους οι αγοραστές των πρώϊμων εκδόσεων. Με άλλα λόγια η έκδοση του AutoStar Suite που έχω εγώ είναι γεμάτη από σφάλματα και παραλείψεις του κατασκευαστή. Αυτό που περιμένω να συμβεί είναι ότι τα παράπονα μας και οι επισημάνσεις μας θα τους βοηθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους σε μια νεώτερη έκδοση για την οποία θα μας ζητήσουν χρήματα αν θέλουμε να την προμηθευθούμε.

Η μόνη μας ελπίδα είναι η ανακοίνωση της Meade ότι θα δίνει την κάμερα δωρεάν με κάθε μεγάλο τηλεσκόπιο και άρα μπορεί να μην ακολουθήσει αυτή τη τακτική.

Θα εξετάσω το θέμα και θα σου απαντήσω εάν έχω νεότερα.

Φιλικότατα

Στάθης Αλεξόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Aγαπητε Σταθη εχεις δικιο.τελικα εχω την εκδοση 3.08 . ασχετα αν το manual που κατεβασα απο την meade ειναι η εκδοση 3.12 με ημερομηνια 7-1-2004.Σε αυτην λοιπον την εκδοση εντοπισα διαφορές. η κυριοτερη ειναι οτι στο starmap>viewpoint σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις Βορρα-Νοτο κλπ αμμεσα, ενω στην εκδοση την δικη μου δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.και διαιρωταμαι πως θα βρισκω τον προσανατολισμο μου. μεχρι ομως να λυθει το προβλημα με το autostarsuite εχω αρκετα να κανω. εχω 10 μερες τωρα το τηλεσκοπιο και δεν μπορω λογω καιρου ουτε να το δοκιμασω. .και τωρα που φτιαχνει ο καιρος ,εχει γιοματο φεγγαρι. παντως το LPI που το δοκιμασα.....απο το μπαλκονι αν και με συννεφια κατι εκανε. αν και απο οτι καταλαβα μετα τη ληψη των φωτογραφιων πρεπει να κανω επεξεργασια εικονας και εκει μολις διαβασα το manual επαθα σοκ. τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια σου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης