Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Χθεs βραδυ ειχε εκπομπη ο χαρδαβελαs,θεμα συζητησηs τι θα δουμε το 2007.Καλεσμενοι η κυρια παγιατακη και το συναφη τηs.Οσοι δεν το ειδατε ΧΑΣΑΤΕ :mrgreen:
Φιλικα Γιωργος :wink:
  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Άλλη μία απογοητευτική εκπομπή που έμεινε στον "αφρό", με γενικότητες, ασάφειες, πασαλείμματα και με 6 καλεσμένους που δεν προλάβαιναν να μιλήσουν. Πολλά βιντεάκια και αμέτρητες διαφημίσεις , έκοβαν τα θέματα στη μέση αφήνοντάς τα αναπάντητα.

Φιλότιμες προσπάθειες για το τι είναι αστρολογία, έγιναν απ τον Κύριο Γούδη αλλά τι να προλάβει να πει ο άνθρωπος μέσα σε 5 λεπτά συνεχών διακοπών.

Απ τις ερωτήσεις του κοινού φάνηκε ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι αγνοούσαν που βασίζεται η αστρολογία και πως βγαίνει ένα προσωπικό ωροσκόπιο.

Μοναδική μου ένσταση από την πλευρά των επιστημόνων είναι πως όσοι προστρέχουν στους αστρολόγους για τα μελλούμενα, δεν είναι βλάκες αλλά αδαείς.

Κακά τα ψέμματα. Μια σοβαρή εκπομπή για την αστρολογία μπορεί να γίνει μόνο από κρατικό κανάλι, που ο πρωταρχικός στόχος θα είναι η ενημέρωση κι όχι η τηλεθέαση. Τώρα το ποιος θα την δει όταν την ίδια ώρα, σε άλλο κανάλι, έχει ποδόσφαιρο ή dream show αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πάντως έχω να προτείνω σε αυτές τις επιστημονικά τεκμηριωμένες εκπομπές που γίνονται με τα λυπης μου καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας αν θέλουν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους θα μπορούν να προωθούν στις διαφημίσεις μοντέρνα ζευγάρια παροπήδων σε διάφορα χρώματα μιας και το τηλεοπτικό τους κοπάδι είναι λάτρης αυτού του αξεσουάρ....

Γίνομαι κακός το ξέρω....

Αλλά αυτοί καταστρέφουν τον ουρανό.. Τον έχουν κάνει βήμα απανταχού απατεώνα κερδοσκόπου...

και ειλικρινά με στεναχωρεί αυτό το γεγονός...

dreamers and not, do not lower the head...
Δημοσιεύτηκε

Είδα κι εγώ αυτήν την εκπομπή...

ήταν πραγματικά απογοητευτική.Είχαν στριμωχτεί 6 αρκετά δυναμικές προσωπικότητες με διάθεση να γνωσιμαχήσουν στην τηλεοπτική αρένα με μια ενοχλητική αίσθηση βιασύνης από μέρους του παρουσιαστή, και άπειρη ασάφεια να πλανιέται στον αέρα!

Μια συζήτηση που θα ήταν αληθινά αποτελεσματική και χρήσιμη θα μπορούσε να γίνει -όπως είπε και η Κατερίνα- σε κρατικό κανάλι, και με σκοπό τον διάλογο και όχι την αντιπαράθεση, προκειμένου να επιτευχθούν οι γνωστοί διαπληκτισμοί που αποφέρουν την τηλεθέαση!

Μια πολύ καλή παρουσίαση είχε ο κύριος Γούδης.Ο άνθρωπος ήταν διατεθημένος να διαφωτήσει λίγο την κατάσταση μα σκόνταφτε στις άχαρες ειρωνίες της Παγιατάκη ή στα "έχετε 2 λεπτά" του Χαρδαβέλλα...Πάντως είχε έναν ωραίο τρόπο να συνδυάζει τη γνώση με το χιούμορ!

Πλάκα είχε κι ο αστρολόγος εκείνος που ισχυριζόταν πως ήξερε επιχειρησιακή αστρολογία (αν το λέω σωστά)! Πιστεύω πως οι επιχειρηματίες που ειπώθηκε ότι πλούτισαν, βοηθήθηκαν από τους αστρολόγους ΟΧΙ όμως εξ αιτίας των προβλέψεών τους...Οι αυτοαποκαλούμενοι αστρολόγοι κατά τη γνώμη μου, ήταν οι ίδιοι έξυπνοι επιχειρηματίες που λάνσαραν και επέβαλλαν τις προτάσεις τους με το πρόσχημα της αστρολογίας που είναι και μια πολύ ασφαλής τακτική!Γιατί σε περίαπτωση αποτυχίας σχεδίου, επικαλούνται την απροσδιόριστη και αβέβαια φύση της αστρολογίας...Πάντως να βοήθησαν οι προβλέψεις δεν μπορώ να το δεχτώ!

Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω είναι τα βασικά συμπεράσματα που αποκομίζει κανείς από μια τέτοια εκπομπή.

1.Ότι η πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγμτα χθές το βράδυ εκεί. Οι επιστήμονες να μην μπορούν να συννενοηθούν με τους αστρολόγους και το αντίθετο, και οι θεατές να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται...

2. και το πιο σημαντικό...Είναι στο ήθος του επιστημονικού λόγου να αντικρούει μια άποψη αφού πρώτα την εξετάσει! Είδατε τον Γούδη να παρουσιάζει την αστρολογία στο power point, και χωρίς προδιάθεση ειρωνίας να διευκρινίζει την μακρά προϊστορία της και την πολιτισμική της πλευρά(όσο πρόλαβε).Γνώριζε ακριβώς με τι διαφωνούσε! Μάλιστα σεβόταν αυτό με το οποίο διαφωνούσε.

Ακόμη κι ένας θεατής που δεν ασχολείται με αυτά πάντως, πιστεύω να έβγαλε έστω κάποιο μικρό συμπέρασμα...

Υ.Γ. έχω ακόμη την απορία!αυτό που είχε ρωτήσει ο terring μια φορά....Τι θα κάνουν οι αστρολόγοι τώρα που ο Πλούτωνας δεν θεωρείται πλανήτης;;;

Δημοσιεύτηκε

τι ψαχνετε ρε παιδια, η Ελληνικη tv ειναι ο παραδεισος της βλακειας και της πλυσης εγκεφαλου. Και εγω ειδα λιγο απο την εκπομπη χτες, αλλα το αλλαξα μολις μια "αστολογος" αρχισε να διαφημιζει τον εαυτο της ("θυμαστε κυριε χαρδαβελα που ειχατε προβλημα και σας βοηθησα?" και αλλα παρεμφερη) μιας και ειμουν σιγουρος για το τι θα επακολουθουσε :roll:

και οσο για την εγκυροτητα αυτων τον προβλεψεων δειτε το παρακατω λινκ

http://news.contra.gr/story.aspx?sid=138141

Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...

HALO 2 rul3z

Δημοσιεύτηκε
Υ.Γ. έχω ακόμη την απορία!αυτό που είχε ρωτήσει ο terring μια φορά....Τι θα κάνουν οι αστρολόγοι τώρα που ο Πλούτωνας δεν θεωρείται πλανήτης;;;

Μην ανησυχείτε γι' αυτό, εξακολουθούν να βασίζουν τις "προβλέψεις" τους στους πλανήτες μέχρι και τον Κρόνο, σύμφωνα με τις γνώσεις για το ηλιακό σύστημα που επικρατούσαν στον Μεσαίωνα.

Τι Πλούτωνας, Ουρανός, Ποσειδώνας, αυτά ανακαλύφθηκαν αργότερα και θεωρούνται περιττά σώματα για τους σύγχρονους μπουρδολόγους.

Αγγελος

Δημοσιεύτηκε

Μην ανησυχείτε γι' αυτό, εξακολουθούν να βασίζουν τις "προβλέψεις" τους στους πλανήτες μέχρι και τον Κρόνο, σύμφωνα με τις γνώσεις για το ηλιακό σύστημα που επικρατούσαν στον Μεσαίωνα.

Τι Πλούτωνας, Ουρανός, Ποσειδώνας, αυτά ανακαλύφθηκαν αργότερα και θεωρούνται περιττά σώματα για τους σύγχρονους μπουρδολόγους.

Αγγελος

:lol: :lol: =D>

73 SV1EIH

Δεληγεωργόπουλος Δημήτριος

www.edsro.eu

sw1eih@yahoo.gr

GSO 6\" RC-CCD67 FR

ATIK 16 HR

ASI 120 mc ccd

NIKON D-7000

CANON EOS 500D(mod)

HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO

Δημοσιεύτηκε

Κριμα που εχασα την εκπομπη ωστε να βαλω τα γελια ... η μηπως τα κλαματα.

Είχε την πλάκα της χρονιάς οι Αστρολόγοι ήξεραν και ποιο καλά τον ουρανό και από Αστρονόμο. Αμφιβάλω αν κάποιος από αυτούς τους μπουρδολόγους έχει δει ποτέ του τον Δία η κάποιον άλλο πλανήτη από τηλεσκόπιο ](*,) ](*,) ](*,)

Θα μου πεις γιατί την είδες δεν είχε απλά η TV αλλού καμία κωμωδία και το έβαλα για να γελάσω.

:cheesy:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Κριμα που εχασα την εκπομπη ωστε να βαλω τα γελια ... η μηπως τα κλαματα.

Είχε την πλάκα της χρονιάς οι Αστρολόγοι ήξεραν και ποιο καλά τον ουρανό και από Αστρονόμο. Αμφιβάλω αν κάποιος από αυτούς τους μπουρδολόγους έχει δει ποτέ του τον Δία η κάποιον άλλο πλανήτη από τηλεσκόπιο ](*,) ](*,) ](*,)

Φυσικα αν υπηρχε και κρατος, αυτα τα ^#$$*@&^# θα ηταν φυλλακη για απατη .....

Θα μου πεις γιατί την είδες δεν είχε απλά η TV αλλού καμία κωμωδία και το έβαλα για να γελάσω.

Ποσο λυπαμαι που εχασα την εκπομπη! Αν πραγματι ειναι επαγγελματιας ο Χαρδαβελας και μαλιστα ενδιαφερεται για την παιδεια του κοινου, ΘΑ επρεπε να καλεσει τους πραγματικα εκλεκτους καλεσμενους μονο ωστε να παρουσιασουν στο τυφλο κοινο (να μην πω κατι αλλο ποιο ομα αλλιως θα με διωξει ο Ανδρεας) την αληθεια. :!:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Ατάκες της βραδιάς (στο περίπου):

1. Παγιατάκη: "Oι μέθοδοι που χρησιμοποιώ για να βγάζω τις προβλέψεις μου είναι τα μυστικά μου που δεν τα ξέρει κανένας και δεν θα τα πω ποτέ..οι επιστήμονες δεν τα ξέρετε για αυτό δεν μπορείτε να κρίνετε.."

(αυτό τα λέει όλα..όποιος είναι σκεπτόμενος τηλεθεατής ελπίζω να είδε τη διαφορά με τους επιστήμονες, οι οποίοι αποκαλύπτουν τα "μυστικά" τους και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα)

2. Όταν μία κυρία επιδείκνυε αστρονομικές εφημερίδες που χρησιμοποιούν για τις προβλέψεις και ο κ. Γούδης της λέει: "Άμα χρειάζεστε και θέλετε τις αστρονομικές εφημερίδες για να βγάζετε τις προβλέψεις σας, να τις βγάζετε μόνοι σας και να μην τις παίρνετε από τους αστρονόμους, να δούμε εάν μπορείτε.. και να δίνετε εξετάσεις πάνω σε αυτά όπως εμείς"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Αυτό που ο κ. Χαρδαβέλας έχει καταλάβει πολύ καλά και μάλλον εμείς εδώ αδυνατούμε να καταλάβουμε το λόγο που έχουν τέτοιους καλεσμένους αυτού του είδους οι εκπομπές είναι ότι, η επιχειρηματική-τηλεοπτική αξία μιας κυρίας κατίνας (λίαν επιεικώς ο όρος) είναι αρκετά μεγαλύτερη απο ένα επιστημονικά εμπεριστατωμένο λόγο....
dreamers and not, do not lower the head...
Δημοσιεύτηκε

1. Παγιατάκη: "Oι μέθοδοι που χρησιμοποιώ για να βγάζω τις προβλέψεις μου είναι τα μυστικά μου που δεν τα ξέρει κανένας και δεν θα τα πω ποτέ..οι επιστήμονες δεν τα ξέρετε για αυτό δεν μπορείτε να κρίνετε.."

Μονο και μονο απο αυτη τη κουβεντα της μπορειτε να καταλαβετε οτι το 99% αυτων των ανθρωπων ειναι τσαρλατανοι. Συμπεριλαμβανομενου και της κυριας αυτης η οποια αποτελει μια κερδοσκοπικη επιχειρηση βασιζομενη στο πονο των αδαων οι οποιοι πεσανε στη παγιδα της διαφημισης του ονοματος της.

Παντως οποιος εχει απορια και θελει να μαθει σχετικα με το πως λειτουργει κατα καποιο τροπο ολο αυτο το θεμα σχετικα με τα ορωσκοπια μπορω να βοηθησω με οσα εχω διαβασει και ξερω.

Αν και αμφιβαλω οτι θα θελει κανεις απο εδω.. 8-[

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς ασχολείται ο κόσμος με την αστρολογία, αν δεν είχαν κέρδη δεν θα υπήρχαν και αυτοί.

Μερικοί θα θυμάστε πριν κάποια χρόνια που υπήρχαν ζωνταντές εκπομπές 090 σε κάτι παρακμιακά κανάλια με αστρολόγους κλπ. Είναι ντροπή να ζεί κάποιος με βάση τις αστρολογικές σαχλαμάρες που γράφονται.

Ντροπή για τον χαρδαβέλα να βγαίνει μια τέτοια εκπομπή που όλοι διαφημίζανε το βιβλίο τους. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτους τους απατεώνες...

--
Δημοσιεύτηκε

Σιγουρα ντροπη γιατι κανεις δε ξερει τι σημαινει αστρολογια. Και το χειροτερο ειναι κανεις δεν εχει ασχοληθει και εχουν ολοι γνωμη.

Οπως σιγουρα ντροπη ειναι και τα 090 τα οποια υπαρχουν ακομα αλλα με διαφορετικη μορφη.

Δημοσιεύτηκε

Χαρδαβελας...χμμμμ

Μια εντελως ερασιτεχνικη εκπομπη , με αστειες παρουσιασεις , ερωτησεις , αποψεις και γενικα περιεχομενο που στο μοναδικο κοινο που μπορει να γεννησει ερωτηματα ή προβληματισμους ειναι σε αυτο που αναφερετε σε αλλο τοπικ του φορουμ " επιστημονες της καφετεριας'' ...

Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως αυτοι οι επιστημονες , δεχονται να παρεβρισκονται σε αυτην την παρωδια και στην ουσια απλα χαλανε το σαλιο τους οι ανθρωποι....

Τωρα θα μου πειτε οτι , εαν δεν ηταν και αυτοι εκει , ε μαλλον η χαρδαβελιστικος αυτος τραγελαφος δεν θα ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τις εκπομπες του μεσσημεριου....μαλλον...!!!

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω , πως σε αυτην την εκπομπη εχουν εμφανιστει και συνεχιζουν να εμφανιζονται ανθρωποι σαν τον κυριο Γουδη , τον διπλανο του εξερετο Ψυχιατρο ( δεν θυμαμαι το ονομα του ) ακομα και τον κυριο Σ.Κριμιζη , και παραλληλα σε συνεχη βαση να παρελαυνει ολος ο θιασος του Ε.Σπαθαρη με αστρολογους , καφετζουδες , τρελους μαθηματικους ( θυμαστε αυτον που μεταφραζε την καθε λεξη με αριθμους ) , χοντρους τσαμπουκαδες αυτο-αποκαλουμενους ερυνητες , ομαδες Ε και 0 ρεζους (-) και φυσικα παν-επιστημονες , καθηγητες , κοσμο-παντο-γνωστες ( βλ τει πειραια ) και ολα τα σηναφη....

:-# :-#

Δημοσιεύτηκε

Για τις εκπομπές του Χαρδαβέλλα έχουμε γράψει και παλαιότερα.

Εγώ την θεματολογική του μεταστροφή την απέδωσα στην έξοδο του από την μάχιμη δημοσιογραφία. Τι να κάνουμε, μπροστά στή θεαματικότητα κάποιοι τα θυσιάζουν όλα. (Εδώ κάποιος άλλος - υποτίθεται σοβαρός - δημοσιογράφος έγινε διευθυντής σε μια από τις πιο κουτσομπολίστικες εφημερίδες!)

Μακάρι οι τηλεθεατές να γνώριζαν περισσότερα για την έννοια της επιστήμης ώστε να μπορούν να διακρίνουν ποιος τους εξαπατά και ποιος όχι.

Δημοσιεύτηκε

Ηλια και φιλοι,

Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μια αντανακλαση της γενικης καταστασης οσον αφορα μια κοινωτητα και την παιδεια της ... και αν οντως ειναι ετσι, "we are in serious trouble, my friend". :oops:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Ηλια και φιλοι,

Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μια αντανακλαση της γενικης καταστασης οσον αφορα μια κοινωτητα και την παιδεια της ... και αν οντως ειναι ετσι, "we are in serious trouble, my friend". :oops:

Δεν μπορεις παρα να εχεις απολυτο δικιο..... :(

Απλα εγω θα ελεγα 'κοινωνια' αντι 'κοινωτητα΄....δυστυχως.... :cry:

Δημοσιεύτηκε
Χθεs βραδυ ειχε εκπομπη ο χαρδαβελαs,θεμα συζητησηs τι θα δουμε το 2007.Καλεσμενοι η κυρια παγιατακη και το συναφη τηs.Οσοι δεν το ειδατε ΧΑΣΑΤΕ :mrgreen:

Το μέλλον δεν είναι γραμμένο στα άστρα

Του ΔIONYΣH Π. ΣIMOΠOYΛOY

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5516&subid=2&pubid=82163

Δεν θα μπορούσαν άραγε να έχουν οι πλανήτες κάποια παλιρροιακή επίδραση και πάνω στον άνθρωπο; Φυσικά ναι. Mόνο που η παλιρροιακή επίδραση της Σελήνης, του Hλιου και των άλλων πλανητών πάνω στον άνθρωπο είναι απειροελάχιστη. Για παράδειγμα, ο μαιευτήρας που φέρνει στον κόσμο ένα νεογέννητο μωρό επιδρά παλιρροιακά πάνω σ' αυτό 2.150.000 φορές περισσότερο από τη Σελήνη, 4.500.000 φορές περισσότερο από τον Hλιο, 2 τρισεκατομμύρια φορές περισσότερο από τον Aρη κ.λπ. ... Aκόμη και ένα περιοδικό στα χέρια μας επιδρά παλιρροιακά πάνω μας ένα δισεκατομμύριο φορές περισσότερο από τον Aρη.

ΥΓ "Kομίζω γλαύκα εις Αθήνας" βέβαια, λέγοντας πράγματα γνωστά σε όλους εδώ, αλλά καλό είναι να έχουμε κι επιστημονικά αντεπιχειρήματα γιατί το θράσος και η ημιμάθεια περισσεύουν και πολλούς έχω δει να παρασύρονται με το επιστημονικό προσωπείο της αστρολογίας περί βαρυτικών και παλιρροιακών επιδράσεων.

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Δημοσιεύτηκε

Κοιτα.. Η αστρολογια ειναι μια φιλοσσοφια η οποια υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων. Δε νομιζω οι αρχαιοι να ηταν τοσο βλακες και να ασχολουνταν με τετοιες βλακεις τη στιγμη που ειχαν το μεγαλυτερο πολιτισμο στην ιστορια του ανθρωπου (μαζι με καποιους αλλους).

Προφανως οπως καταλαβαινετε κι εσεις καποιοι αλλοι νεοι φταινε που εχετε αυτη την αποψη. Το πως την εχουν πλασαρει και παρουσιασει στους ανθρωπους του σημερα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη ιστορια.

Δημοσιεύτηκε
Δε νομιζω οι αρχαιοι να ηταν τοσο βλακες και να ασχολουνταν με τετοιες βλακεις τη στιγμη που ειχαν το μεγαλυτερο πολιτισμο στην ιστορια του ανθρωπου (μαζι με καποιους αλλους).

Βλάκες δεν ήταν, αλλά (εκτός ελαχίστων λαμπρών εξαιρέσεων) ήταν δέσμιοι των προκαταλήψεων του παγανισμού. Όταν θεοποιούνται τα ουράνια σώματα πως να μην είναι δέσμιοι της αστρολογίας;;;

Το έχω επαναλάβει πολλές φορές, αλλά καλό είναι να μην αγνούμε το εξής κατά την Σικελική εκστρατεία επί Χρυσού Αιώνος στην Αθήνα:

Οταν όμως όλα είχαν ετοιμαστεί για την αποχώρηση (από Σικελία μετά από ήττες), έγινε έκλειψη σελήνης. Οι περισσότεροι Αθηναίοι τη θεώρησαν κακό οιωνό και ζήτησαν να αναβληθεί η αποχώρηση. Ο Νικίας, υπερβολικά προληπτικός («ην γαρ τι και άγαν θειασμώ τε και τω τοιούτω προσκείμενος» λέει ο Θουκυδίδης), αρνήθηκε να δώσει τη διαταγή της αποχώρησης προτού παρέλθουν 27 ημέρες (τρεις φορές εννέα), όπως είχαν υποδείξει οι μάντεις.

Το οικτρό αποτέλεσμα των συμβουλών των μάντεων είναι ότι άφησαν τα κόκκαλά τους στα λατομεία των Συρακουσών σαν αιχμάλωτοι.

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13888&m=Y08&aa=1

Θουκυδίδης Πελοπονησσιακός Πόλεμος, βιβλίο 7, κεφάλαιο 50

το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο

http://www.perseus.tufts.edu/cgi-bin/ptext?doc=Perseus:text:1999.01.0199:book=7:chapter=50:section=1

μετάφραση στα Αγγλικά

http://www.perseus.tufts.edu/cgi-bin/ptext?doc=Perseus:text:1999.01.0200:book=7:chapter=50:section=1

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης