Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλή Χρονιά σε όλους.

Είμαι φανατικός του Star Trek και καλώ όλους τους φίλους του Star Trek από Ελλάδα, φανατικούς ή μη, να γνωριστούμε μεταξύ μας.

Περιμένω ΠΜ

Live long and prosper!

Δημοσιεύτηκε
Μικρή ως μηδενική σχέση με την αστρονομία, ελπίζω να μη γράφτηκες μόνο για αυτό, διότι θα απογοητευτείς. Αν από την άλλη ήρθες για την ερασιτεχνική αστρονομία, τότε καλωσήλθες και καλή συνέχεια!

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε

Καλωσήρθες στην αστροπαρέα μας :) . Η ιστοσελίδα αυτή είναι κυρίως για αστρονομικά θέματα (αν και ενίοτε θα βρεις και ολίγον άσχετα θέματα) και όχι για επιστημονική φαντασία. Παρ’όλα αυτά πολλοί από εμάς υποθέτω πως μαγευτήκαμε από το Star Trek και τις περιπέτειες του αστρόπλοιου Enterprise.

Καλωσήρθες κι από μένα :D

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Διόρθωση. Τώρα είδα πως είσαι εδώ εδώ και μήνες #-o

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

Δημοσιεύτηκε
Είμαι φανατικός του Star Trek και καλώ όλους τους φίλους του Star Trek από Ελλάδα, φανατικούς ή μη, να γνωριστούμε μεταξύ μας.

Περιμένω ΠΜ, ή e-mail στο .....

Αυτο εχει ονομα.. λεγεται spamming!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Καλή Χρονιά σε όλους.

Περιμένω ΠΜ, ή e-mail στο spock2263@yahoo.com

Live long and prosper!

Καλα ρε συ.. εχεις γραψει 3 post στο Astrovox και ξαφνικα μπαινεις μεσα και γραφεις τετοιο μηνυμα?

Και πες οτι γνωριζεστε. Τι θα πετυχεις? :P

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Καλή Χρονιά σε όλους.

Περιμένω ΠΜ

Live long and prosper!

Καλα ρε συ.. εχεις γραψει 3 post στο Astrovox και ξαφνικα μπαινεις μεσα και γραφεις τετοιο μηνυμα?

Και πες οτι γνωριζεστε. Τι θα πετυχεις? :P

Για να πω την αλήθεια δε σε καταλαβαίνω... έχει κάτι... κακό το μήνυμα;

Δε θέλω να "πετύχω" κάτι, πολύ απλά θέλω να γνωρίσω άτομα με τα οποία μπορώ να συζητήσω περί Star Trek.

Δημοσιεύτηκε
Δεν εχει κατι κακο αλλα εδω μιλαμε για αστρονομια και οχι για Star Treck. Και οπως ειπε και ο Γιωργος πολυ σωστα αυτο ειναι spamming

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Δεν εχει κατι κακο αλλα εδω μιλαμε για αστρονομια και οχι για Star Treck. Και οπως ειπε και ο Γιωργος πολυ σωστα αυτο ειναι spamming

Παιδιά, σοβαρά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση απολύτως, είμαι αρχάριος σ'αυτό το forum, δε θα ξανακάνω post μ'αυτό το θέμα. Sorry. Επίσης, το double-post έγινε καταλάθος.

Δημοσιεύτηκε
:shock: :shock: :shock: τα αυτια σου τα φιδισια ελα να στα κανω ισια.. :shock: αυτος δεν ειναι ο σποκ?

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
Βρε παιδιά ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και ζήτησε και συγνώμη. Είναι λίγο υπερβολικό να χαρακτηρίσουμε το post που έκανε ως spam και τα ειρωνικά σχόλια δεν χρειάζονται, ειδικά προς ένα νέο μέλος.
Δημοσιεύτηκε
Βρε παιδιά ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και ζήτησε και συγνώμη. Είναι λίγο υπερβολικό να χαρακτηρίσουμε το post που έκανε ως spam και τα ειρωνικά σχόλια δεν χρειάζονται, ειδικά προς ένα νέο μέλος

Συμφωνώ 8)

Δημοσιεύτηκε
εγω προσωπικα των εχω συγχωρεσει Απο το πρωτο κιολας λεπτο της δημοσιευσης. Το ποστ μου ΔΕΝ ηταν ειρωνικο ΑΛΛΑ χιουμοριστικο

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης