KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Αν καποιος εχει να διαθεσει γυρω στα 3000 ευρω για την αγορα ενος dob, τι θα προτεινατε? Ρωταω για να μαθω και τι παιζει και με το εξωτερικο (η ερωτηση που κανω αφορα και καταστηματα εκτος Ελλαδας) Θα μου προτεινατε να περιμενω ακομα να μαζεψω ενα καλυτερο κομποδεμα και να το ξοδεψω? Δε με ενδιαφερει να περιμενω. Αρκει να παρω ενα ΚΑΛΟ τηλεσκοπιο με ΜΕΓΑΛΟ διαμετρημα STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Παιδα συγνωμη για τη βλακεια μου. Οποιος βιαζεται σκονταφτει.. Το θεμα θα μετακινηθει συντομα στο "Αγορα εξολπισμου" STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
iorant Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 lightbright 16'' ισως.. παντος το celestron starhoper 12'' ειναι στα 1300 $ καπου το πηρε το ματι μου προσφορα. dob me 3000 μιλαμε για πολυ μεγαλο διαμετρημα. πολυ καλο κομματι εχει και η orion optics στις 14'' με 2300 ευρω περιπου. Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 lightbright 16'' ισως.. παντος το celestron starhoper 12'' ειναι στα 1300 $ καπου το πηρε το ματι μου προσφορα. dob me 3000 μιλαμε για πολυ μεγαλο διαμετρημα. πολυ καλο κομματι εχει και η orion optics στις 14'' με 2300 ευρω περιπου. Ειπε οτι εχει βγαλει και 16" αλλα φοβαμαι τη βαση πολυ STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Αν καποιος εχει να διαθεσει γυρω στα 3000 ευρω για την αγορα ενος dob, τι θα προτεινατε? Ρωταω για να μαθω και τι παιζει και με το εξωτερικο (η ερωτηση που κανω αφορα και καταστηματα εκτος Ελλαδας) Θα μου προτεινατε να περιμενω ακομα να μαζεψω ενα καλυτερο κομποδεμα και να το ξοδεψω? Δε με ενδιαφερει να περιμενω. Αρκει να παρω ενα ΚΑΛΟ τηλεσκοπιο με ΜΕΓΑΛΟ διαμετρημα Με 3000 ευρω, νομιζω θα πρεπει να θυσιασεις το διαμετρημα, για την ποιοτητα. Αλλιως, η προφανης απαντηση ειναι το 16" της Guan-Sheng/Meade Lightbridge. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα