Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Φιλε Ανδρέα

Δεν ξέρω αν η στήριξη μπορεί να σηκώσει τα κιλά του και να σου κάνει και σωστή δουλειά. Μία EQ6-Skyscan (μιάς και θέλεις GOTO) είναι καλύτερη (αλλα ακριβότερη) λύση. Αν την έχεις την CG-5 ήδη, ρωτα στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης (www.astronomy.gr) που τα αντιπροσωπεύει και τα δύο για να σου πούν για σίγουρα. Αν σε ενδιαφέρει πάντως για φωτογράφηση δεν θα το συνιστούσα.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
Καταρχήν Χρόνια πολλά Χρήστο.Δηλαδή αυτή που πουλάς είναι ίδια με αυτή που λέω?Την αναφέρεις σαν AS-GT ενώ εγώ σαν CG-5.Αν είναι η ίδια ενδιαφέρομαι αλλά να σηκώνει όντως 8'' dob χωρίς προβλήματα στα γρανάζια.Άπλα περιμένω να πουλήσω κάτι κι εγώ και αν δεν την έχεις δώσει καλώς να την πάρω.Για το Celestron C8-NGT πήγαινα αλλά είδα ότι πιθανώς να μου έρθει πιο φθηνά η όλη δουλειά και για αυτό ψάχνομαι.
Δημοσιεύτηκε
Καταρχήν Χρόνια πολλά Xρήστο.Δηλαδή αυτή που πουλάς είναι ίδια με αυτή που λέω?Την αναφέρεις σαν AS-GT ενώ εγώ σαν CG-5.Αν είναι η ίδια ενδιαφέρομαι αλλά να σηκώνει όντως 8'' dob χωρίς προβλήματα στα γρανάζια.Άπλα περιμένω να πουλήσω κάτι κι εγώ και αν δεν την έχεις δώσει καλώς να την πάρω.Για το Celestron C8-NGT πήγαινα αλλά είδα ότι πιθανώς να μου έρθει πιο φθηνά η όλη δουλειά και για αυτό ψάχνομαι.

Χρήστο εχω βάλει ένα ποστ στις ''αγγελίες'' με ενα τηλέφωνο αν θες πάρε να τα πούμε.

Δημοσιεύτηκε

CG5-GT = AS-GT = Advanced GT, ειναι ολες υο ιδιο πραγμα!

Οσο για το αν σηκωνει 8" σωληνα... με ανεση! Σηκωνει μεχρι 11" Καταδιοπτρικο για οπτικη χρηση και φωτογραφηση Ηλιακου συστηματος.

Εαν δεν παιζει μια EQ6, χτυπα την!

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε
Μάλλον λέω να την πάρω φίλε Foehammer.Για την EQ6 και δεν παίζει κάτι και είναι και ακριβή.Λέω να πάω λίγο συντηρητικά να μην ξεφύγω άνω των 1000 ευρώ.Οπότε του Χρήστου είναι μια καλή πρόταση.Και με το Dob 8'' skywatcher επάνω θα είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης