Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Νομιζω πως αυτο ειναι το κορυφαιο τηλεσκοπιο και βαση που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Ειμαι ετοιμος να το αγορασω αλλα εχω μια απορια. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ? Ζυγιζει συνολικα 200 τοσα κιλακια... αλλα ευτυχως ειναι σε κομματια. Οποιος ξερει οτιδιποτε για αυτο το τηλεσκοπιο ας πει τη γνωμη του μπας και με βοηθησει... William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε...!!!!!!!!!!!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Θα σου πουμε αν μας πεις που βρηκες τοσα λεφτα(?) Ελα.........ομολογησε..........(τα ξερουμε ολα)
Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Επεσε πολυ δουλεια τα χριστουγεννα... Θα πρεπει να το ειδατε στις ειδησεις... Ανοιξαμε παλλα σπιτια Νομιζω, το που βρηκα τα λεφτα δεν εχει καμια σημασια... Αν μπορουσε καποιος που εχει δει απο κοντα το συγκεκριμενο 20'' τηλεσκοπιο να βοηθησει στην απορια μου, θα το εκτιμουσα William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
zantespear Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 http://www.cloudynights.com/item.php?item_id=1562 Σπύρος
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Mόνος σου δεν μπορείς. Αυτά τα τηλεσκόπια είναι για μόνιμη τοποθέτηση ή αν έχεις άλλους 2 μπρατσαράδες φίλλους σε κάθε παρατήρηση... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Και 22 φιλους να εχεις,δεν σημαινει οτι ειναι "στηνω-ξεστηνω" Ειναι μονο...."εγκαθιστω".(Εκτος αν καποιος το προοριζει για εγκατασταση 3-4 φορες το χρονο,και τον υπολοιπο καιρο τον αναλωνει σε.....προετοιμασια )
ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Δώσε μας κάποια στοιχεία, όπως κόστος, χρόνος αναμονής, τεχν. χαρακτηριστικά κ.λ.π., για να έχουμε να ονειρευόμαστε. Nothing to say, so much to show
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Μηπως για αυτη την κατηγορια να κοιταζες και την Paramount???Που ειναι και ηδη γνωστη και δουλεμενη? Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Η δικη μου αποψη ειναι οτι οποιος εξοπλιζεται σε αυτο το επιπεδο ,αν μη τι αλλο,εχει ψαχτει ενδελεχως,εχει ενημερωθει οσο δεν παει αλλο,εχει μαθει ακομα και τα......μικρα ονοματα των τεχνιτων των εταιριων και αποτελεσμα ολης αυτης της ερευνας,ειναι η επιλογη .......φυσικα Paramount. Χωρις να θελω να ειμαι καυστικος(και συγγνωμη),η επιλογη Maxmount (και μαλιστα φερουσα τηλεσκοπιο 14"),και η ερωτηση"αν μπορω να τη στησω μονος μου",δειχνουν ελειπη ερευνα και αγνοια.Η Χολλυγουντιανη εμφανιση του τηλεσκοπιου,μαλλον ενθουσιαζει καποιο συγκεκριμενο target group.Φυσικα το που τοποθετει κανεις τα χρηματα του,ειναι δικος του λογαριασμος,αλλα μια που τεθηκε το ερωτημα,αυτη ειναι η αποψη μου.Δεν νομιζω γενικως να πιασει στην αγορα,οπως και δεν νομιζω να ερθει τετοια βαση στην Ελλαδα.Παρεπιπτοντως αν ημουν Meade,θα αφηνα τις "ταρζανιες" και θα επανεφερα το καταπληκτικο κλασσικο LX-200(χωρις πολλα εφε).Η καταργηση του,χωρις να κατοχυρωθει αντικαταστατης(ποιο RCX ?????)ηταν λαθος.Αλλωστε σε πολλα φορουμ αναφερεται οτι η ανθιση των πωλησεων των μεγαλων αποχρωματικων,και των μεγαλων Ντομπσον οφειλεται σε εν δυναμη πελατες της Meade,που δεν "μασησαν".
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Να το πάρεις, πως δηλαδή......Να το πάρεις και να μας σπάς τα νεύρα που με τα 8αράκια μας το παίζουμε και αστρονόμοι. Και για το κόστος μη φοβάσαι. Το στήνεις, βγάλε αγγελία στο AstroVox ότι πουλάς ώρες παρατήρησης και τα έχεις βγάλει τα λεφτά σου σε έναν χρόνο.Μεγάλη ταρζανιά φιλαράκο. Αν τελικά το αποφασίσεις, μαγκιά σου και να ζήσεις να το χαίρεσαι. Δημήτρης
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Mακαρι φιλε KOSTAKIS να το αποκτησεις. Ενα τετοιο τηλεσκοπιο ειναι μεγαλο ονειρο και μπραβο που εχεις τοσο ωραιο στοχο. Ειναι ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ τηλεσκοπιο. Εχω ακουσει καπου για 50.000 ευρω και βαλε. Δεν ειμαι πολυ σιγουρος ομως. Για ενα τετοιο τηλεσκοπιο φυσικα ομως χρειαζεσαι και απαραιτητο αμαξι για να το κουβαλας (αν και δε θα στο συνιστουσα τοσο ογκωδες που ειναι). Μιλαμε για ενα τηλεσκοπιο μεγεθους απλως ασυληπτου. Οι φωτο που βλεπεις ειναι παραπλανητικες, ακομα και αυτη με τους 2 ανθρωπους που καθονται διπλα του. Στη πραγματικοτητα ειναι ακομα μεγαλυτερο. Το που βρηκες τα λεφτα εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερει οπως δε πρεπει να ενδιαφερει και κανεναν. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι κοιτας ενα πανεμορφο εκπληκτικο τηλεσκοπιο που ομοιο του δε θα υπαρχει στην Ελλαδα στα χερια αλλου ερασιτεχνη. Ευχομαι το καλυτερο και μακαρι να το αποκτησεις συντομα! Το μονο που εχω να πω γι αυτο το τηλεσκοπιο ειναι, στιβαροτητα, μεγεθος, διαμετρημα, ονομα και ηλεκτρονικα τελεια. Αντε και στα δικα μας... STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 ΟΧΙ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!!!!ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ,ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!(βοηθατε ρε παιδια)
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 E συγνωμη αλλα ετσι καταλαβα. Παντως οποιοσδηποτε το αποκτησει τυχερος θα ειναι. Ειναι τηλεσκοπιαρα με τα ολα της που ο καθενας θα ζηλευε. Τωρα οποιος δε ζηλευει μαλλον δε ξερει περι τινος προκειται. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 40.000 ευρω. Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Aπ οτι μου ειπαν στοιχιζει 50.000! Αλλα δεν επιμενω. Τι 40.000 τι 50.000 Στα 3.500.000 θα κολλησουμε τωρα? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
koskol Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Εντυπωσιακό τηλεσκόπιο. Με το καλό! Που και που να έχεις και καμμιά βραδιά open to the public να ερχόμαστε να το χαζέυουμε.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 40.000 με 50.000 φορες θα πει "ειμαι κοροιδο" οποιος το αγορασει
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Με πολύ λιγότερα παίρνει κανείς ένα πολύ καλύτερο τηλεσκόπιο. Τουλάχιστον σε πλανητική και Σελήνης φωτογράφηση τα rcx400 είναι μάπα!!!! Δες λιγάκι το post «Μεγάλα μωρά» :http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=4930&postdays=0&postorder=asc&start=0 Με τα μισά λεφτά ένα Dobsonian 25inch με GOTO!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Γιωργο....μεγαλη πατατα!!!!Ο χαρακτηρισμος RC, το μονο που θα φερει στην εταιρια τελικα,ειναι μυνησεις και προστιμα οπως δειχνει το πραγμα.....
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Oλα αυτα ειναι πατεντες. Απο κει και περα για τα λεφτα του ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αφου 50.000 για 20" τηλεσκοπιο με go to και ολα τα συναφη ειναι ελεεινα λιγα λεφτα. Μη συγκρινετε τις πατατες με τα αγγουρια. Αλλη δουλεια κανει το dob αλλη το rcx. To dob ειναι για απλη παρατηρηση περισσοτερο ενω το rcx ειναι για φωτογραφηση. Απο τα τεστ παντως που εχουμε διαβασει μια χαρα φαινεται. Ομολογω ομως οτι θα προτιμουσα κι εγω το dob των 25" μιας και εχω και εγω τον πυρετο των ιντσων. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Foehammer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Να ρωτησουμε μηπως τον φιλο μας τι εμπειρια εχει απο εξοπλισμο/παρατηρηση/φωτογραφηση...? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Aληθεια γιατι να τον ρωτησουμε? Σημασια εχει.. εχει τα λεφτα???? αφου τα εχει δε χρειαζεται να τον σταματησουμε! Εγω ευχομαι να παρει και ακομα μεγαλυτερο. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα