Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2007. Οι εγγραφές στο συνέδριο συνεχίζονται και θα γίνονται δεκτές για μερικές ημέρες ακόμα, μέχρι να εξαντληθούν οι λίγες κενές θέσεις που απομένουν. Σειρά προτεραιότητας θα δίνεται ανάλογα με την πραγματοποίησης της πληρωμής της εγγραφής.

Σας καλούμε και εσάς να παραστείτε στο συνέδριο μαζί με περισσότερους από 400 φίλους της ερασιτεχνικής αστρονομίας από όλη τη χώρα. Περισσότερα στη ιστοσελίδα: http://www.astrosynedrio2007.gr/

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής.

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητοί φίλοι,

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2007. Οι εγγραφές στο συνέδριο συνεχίζονται και θα γίνονται δεκτές για μερικές ημέρες ακόμα, μέχρι να εξαντληθούν οι λίγες κενές θέσεις που απομένουν. Σειρά προτεραιότητας θα δίνεται ανάλογα με την πραγματοποίησης της πληρωμής της εγγραφής.

Σας καλούμε και εσάς να παραστείτε στο συνέδριο μαζί με περισσότερους από 400 φίλους της ερασιτεχνικής αστρονομίας από όλη τη χώρα. Περισσότερα στη ιστοσελίδα: http://www.astrosynedrio2007.gr/

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής.

Προβλέπεται χαμός :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τέλεια !

δS>=0 (c.s.)
Δημοσιεύτηκε

Ζηλεύω Ζηλεύω Ζηλεύω :mrgreen:

Καλά να περάσετε κι αν δεν τα πούμε σαυτό το συνέδριο θα τα πούμε στο επόμενο (γιατί ένας παλιάνθρωπος μου είπε ότι η ζήλια είναι κίνητρο :D )

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο μπορείτε να δείτε στην παρακάτω σελίδα: http://www.astrosynedrio2007.gr/program.php.

Την Παρασκευή ο χώρος του συνεδρίου θα είναι ανοιχτός για εγγραφές και για ένα ποτό από τις 3 το μεσημέρι. Το κυρίως πρόγραμμα θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή σας ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός την τελευταία στιγμή. Με την εγγραφή του κάθε σύνεδρος δικαιούται να λάβει τον φάκελο με τα αναμνηστικά και δώρα του Συνεδρίου.

Σας γνωστοποιούμε ακόμη ότι μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών που θα παρευρεθούν στο συνέδριο θα βρίσκεται και ο διεθνώς αναγνωρισμένος αστροφωτογράφος David Malin, ο οποίος θα εκθέσει και φωτογραφίες του.

Μερικές συμβουλές:

1. Παρακαλούμε ελέγξτε το κατάλογο των συνέδρων που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει εγγραφή και πληρωμή στο συνέδριο: http://www.astrosynedrio2007.gr/participants.php και επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που δεν δείτε το όνομά σας.

2. Ελέγξτε τις πληροφορίες της παρακάτω σελίδας για το τη πρόσβαση στο Συνεδριακό Kέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο θα λάβει χώρα το Συνέδριο: http://www.astrosynedrio2007.gr/useful.php

3. Συμβουλεύουμε όλους όσους θα λάβουν μέρος στην παρατήρηση να έχουν μαζί τους ζεστά ρούχα και παρακαλούμε όσους φίλους έχουν κόκκινο φακό να τον φέρουν μαζί τους.

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη, έως να εξαντληθούν οι ελάχιστες κενές θέσεις που απομένουν. Σειρά προτεραιότητας θα δίνεται ανάλογα με την πραγματοποίησης της πληρωμής της εγγραφής.

http://www.astrosynedrio2007.gr/reg.php

Καλή αντάμωση την Παρασκευή στην Πάτρα!

Με τιμή,

H Οργανωτική Επιτροπή

Χορηγοί Συνεδρίου: http://www.astrosynedrio2007.gr/sponsors.php

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα ξεκινήσω κατά τις 10 το πρωί της Παρασκευής από Σέρρες(!) με αμάξι. Οι εγγραφές μέχρι τι ώρα γίνονται;

Κυριάκος Καβακλιώτης

41 . 05΄. 55΄΄ Ν

23 . 33΄. 25΄΄ Ε

Δημοσιεύτηκε

αυριο βραδυ ξεκιναω κι εγω απο Χιο! :D

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ!

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
Οι εγγραφές μέχρι τι ώρα γίνονται;

Η Γραμματεία θα είναι πάντα ανοιχτή για πληροφορίες και εγγραφές θα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου γιατί υπάρχουν σύνεδροι που μπορεί να έρθουν Σάββατο πρωί ή ακόμα και τη Κυριακή.

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Κι εγω σημερα το βραδι φευγω απο Χιο για να ειμαι εκει αυριο!

Θα τα πουμε και απο κοντα.

Ιωαννα Ψαραδακη

"Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε"

Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά σας εύχομαι να περάσετε ωραία εάν και εγώ δεν μπορώ να έρθω..! :cry: :cry: Το ήθελα πολύ αλλά δεν γίνεται! :cry: Να μας πείτε εντυπώσεις..! :!: :mrgreen:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Κι εγω με τη σειρα μου σας ευχομαι να περασετε καλα σε αυτή τη φανταστική σας εμπειρία :D Ούτε εγω θα μπορεσω ναρθω γιατι εχω αρκετα βαρυ προγραμμα ](*,) Πανελλήνιες έρχονται τι να κανουμε :-({|= :-({|=
Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
Δημοσιεύτηκε

Ευχομαι καλη επιτυχια στο συνεδριο και να περασετε ολοι καλα!!!

Με το καλο να πατε και με το καλο να γυρισετε στις βασεις σας.

Περιμενουμε να μοιραστειτε μαζι μας τις εντυπωσεις σας και οτι ωραιο θα συμβει τις επομενες 3 μερες στην Πατρα... :wink:

Να ειστε ολοι καλα και καλα ξενυχτια :mrgreen: (αλλα με μετρο...το πρωι εχει ομιλιες!!!! :lol: :lol: :lol: )

astonomyvd6.jpg

Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τη γιορτή της Ερασιτεχνικής Αστρονομίας! Σας περιμένουμε στην Πάτρα, ελπίζουμε με λίγη τύχη όλα να πάνε καλά και να περάσουμε ένα όμορφο και εποικοδομητικό τριήμερο!

Καλή αντάμωση!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε. Θα περάσουμε πολύ καλά και είμαι σίγουρος οτι το συνέδριο θα εχει μεγάάάλη επιτυχία \:D/ \:D/

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν μπορούσα να κάτσω άλλο :(

Το συν ήταν άψογο.

Μπράβο παιδιά.

=D> =D> =D>

Άντε γυρίστε γιατί το φόρουμ δείχνει λίγο άδειο :(

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Η οργάνωση ήταν άψογη! Τι να πει κανείς για τα ακούραστα παιδιά με τα κόκκινα μπλουζάκια! Να είμαστε όλοι καλά και να βρεθούμε πάλι στο επόμενο συνέδριο με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!

Ευχαριστούμε και πάλι :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Από το μεσημέρι της Κυριακής το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας ανήκει την ιστορία. Τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα, από την μία υπάρχει πια χρόνος για ξεκούραση, από την άλλη ήδη μας λείπουν οι σύνεδροι και οι φίλοι από όλοι την Ελλάδα. Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα να φιλοξενείς τόσους πολλούς ανθρώπους για ένα τριήμερο! Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως όσα έγιναν και σαν μέλος της οργανωτικής περνούν από το μυαλό χίλια δυο πράγματα για το συνέδριο, για το αν μπορούσε κάτι να γίνει διαφορετικά ή καλύτερα και αν όλοι οι σύνεδροι είναι ευχαριστημένοι.

Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα και να χαρήκατε την παραμονή σας στην Πάτρα και τις εργασίες του Συνεδρίου. Προσπαθήσαμε πραγματικά για το καλύτερο δυνατό και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους εθελοντές του συνεδρίου (παιδιά-με-τις-κόκκινες-μπλούζες! :D ) για την προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την όμορφη συνεργασία που είχαμε μαζί για σχεδόν 2 χρόνια!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια (και στα δύο topics!) και δίνουμε ραντεβού στην Αλεξανδρούπολη το 2009 για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας από τον ΣΕΑΘ!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης