crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 να εχουμε κατι αρκετα ιδιαιτερο πανω μας αλλα οχι και πολυ για να μην γινουμε και ρεζιλι στους υπολοιπους.να κραταμε κατι οπως ενα στυλο στο δεξι χερι η κατι παρομοιο.σκεψου ρε κογιοτ και συ κατι....
quendi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Παιδιά, να κάνω μια πρόταση? Θέστε μια ώρα συνάντησης (πριν ή μετά την εξέταση) γύρω απ' το ηλιακό ρολόι που βρίσκεται στο κέντρο (αν θυμάμαι καλά) του προαύλιου του 1ου Λυκείου Βόλου στο οποίο γίνεται ο διαγωνισμός. Είναι το καλύτερο σημείο αναφοράς! Βγάλτε πάντως και μια φωτό όλοι μαζί να καμαρώσουμε τη νέα ελπιδοφόρα γενιά του astrovox! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Kαλη η ιδεα σου quendi.Κοιτα crazyscientist αν ειναι ολοι να εχουμε κατι αναγνωριστικο πρεπει να μην το εχουν οι αλλοι αλλα να μη μας περασουν και για βαρεμενους.Αυτο το κατι ομως μου διαφευγει. Εκτος αν κανουμε αυτο που ειπε ο quendi.Ανυπομονω να συναντηθουμε.Διαβασατε τιποτα?Εγω εχω ολη την καλη διαθεση αλλα δινω proficiencyγαμωτο. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
ourania Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση!!! Να περάσετε καλά στο Βόλο
SUNNY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Όντως αν αρχίσουμε να φωνάζουμε τα παρατσούκλιά μας θα μας περάσουν για τελείως τρελούς.Καλή η ιδέα με το στυλό στο δεξί χέρι αρκεί να μην υπάρχουν κι άλλοι που θα το κρατούν.Ας κρατάμε και ένα χαρτί στο αριστερό χέρι.Τι λέτε? [΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 μου φαινεται καλη ιδεα.θελετε να το κανουμε ετσι?εγω ψηφιζω ναι.
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δεν ειναι κακη ιδεα.Αν ομως κρατανε κι αλλοι και μπερδευτουμε?Ισως θα πρεπει να τα κραταμε λιγο πιο επιδεικτικα αν θελουμε να κανουμε αυτο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 και αν ρωτησουμε και κανενα κατα λαθως δεν θα παθουμε και τιποτα.σιγα.αυτο θα κανουμε......ειναι το καλυτερο
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2007 Kλεισαμε σε αυτο?Αν ναι να κραταμε και στο αριστερο ενα χαρτι διοτι με αυτο θα ξεχωρισουμε Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Γειά σας! Θα συναντηθούμε αύριο έξω απο το σχολείο πριν το διαγωνισμό έτσι; Δεν βλέπω την ώρα για την αυριανή συνάντηση!Καλή αντάμωση κ καλή μας επιτυχία! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2007 Η μεγαλη ωρα πλησιαζει. Θα τα πουμε αυριο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Ωραια τελεια εκπληκτικη φανταστικη υπεροχη εμπειρια.Αυτος ο διαγωνισμος ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!! Τα θεματα ευτυχως δεν ηταν πολυ δυσκολα.Θα τα σκαναρω αργοτερα.Αν το καταφερω θα τα δειξω εδω,αλλιως στις εικονες.Μονο ενα παραπονο:που ησασταν ρε παιδια???????? Κοιταγα απο εδω κοιταγα απο εκει τιποτα.Μονο τον george2 ειδα αλλα το διαπιστωσα αφου εφυγε.anyway Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 αν το πετυχα ειναι εδω:.zip Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
george2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Πως κατάλαβες ποιος ήμουν;Εσύ ποιος ήσουν;Έψαχνα κι εγώ να βρώ κανένα αλλά δεν κατάλαβα ποιοι ήσασταν και έφυγα.Πάντως δεν είδα κανένα να κρατάει στυλό και χαρτί όπως λέγατε.
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Θα σου πω:Εσυ εδινες την κολλα και ησουν μπροστα μου εκει που τις παραδιδαμε.Βεβαια δε σε ηξερα.Μετα ομως εκει που γραφαμε τα ονοματα και περναμε το περιοδικο ηταν ταξινομημενα σε Α λυκειου, Β και Γ.Εσυ εγραψες το ονομα σου στο χαρτι και μετα μου εδωσαν το ιδιο.Εσυ ησουν ο πρωτος της Α λυκειου που εγραφε και ειδα το ονομα σου.Ετσι σε γνωρισα ομως μετα εφυγες και δε σε εβρισκα.Εγω στυλο κρατουσα στην αρχη πριν δωσουμε,μετα απογοητευτηκα. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
george2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Στην αρχή, πριν δώσουμε κρατούσες στυλό στο ένα χέρι και κασετίνα στο άλλο;
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Αντε γεια σου.Δεν ερχοσουνα να με ρωτησεις? Κοιταζα εδω κι εκει σαν χαζος και προσπαθουσα να μαντεψω Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Δυστυχώς δεν αναγνώρισα κανέναν απο εσάς! Που καθόσασταν; Εγώ ήμουν τέρμα πάνω αριστερά. Πάντως ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Αν και τα θέματα ήταν απλά, νομίζω πως δεν έχω περάσει. Εσείς πώς τα πήγατε; Καλά αποτελέσματα!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2007 Παιδια μήπως ξερετε ποια ειαι η γενικη εντυπωση για τα θεματα ?Σας ευχομαι καλα αποτελεσματα . αρκετα παιδια πυ δινουν στο Διαγωνισμο ερχονται και στα Θερινα Σχολεια καθε Αυγουστο .Ισως να συνδυαζεται στο μυαλο τους ο Διαγωνισμος και το Σχολειο με κοινο στοιχειο το Βολο . Εντυπώσεις απο τη πολη μας ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Τα θεματα ηταν λιγο πιο τσιμπημενα απο την αλλη φορα.Αυτο με τα αρχαια οργανα δεν μου αρεσε και τοσο.Γενικοτερη εντυπωση για τα θεματα δεν ξερω.Μερικους δυσκολεψε το 4ο,εμενα οχι Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 παιδια εγω αργησα να φτασω γιατι δεν βρησκαμε το σχολειο και οταν εφτασα ο προεδρος τελειωνε την ομιλια του.και ειχα ξεχασει και το χαρτι.τελος παντων.και μενα δεν μου αρεσε το δευτερο.το τεταρτο το ελυσα.ηταν ευκολο οντως.θα δουμε.πιστευω πηγα καλα.επισης ειπαν πως τα αποτελεσματα θα βγουν σε 20 μερες περιπου.γιατι τοσο πολυ?ελεος.
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Πες ετσι ,ειπα κι εγω.Να σου πω:εσυ γενικα ποσο εγραψες?Γιατι τους εβλεπα ολους να ζητουν πολλες κολλες και αγχωθηκα.Που καθοσουν? Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 καθομουν στην αριστερη πλευρα εκει που αναβοσβηναν οι λαμπες.εγω βασικα εγραψα 11 σελιδες.αν ειχα χρονο θα εγραφα κι αλλα ομως δεν γραφω τοσο γρηγορα.στο τριτο θεμα ποιες αποστολες εγραψες?
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Στις 5 σημαντικοτερες εγραψα:Απολλων,Βογιατζερ,Κασινι,COBE και μια ακομα που μου διαφευγει τωρα.Τωρα θυμηθηκα οτι καποιος ηρθε καθυστερημενα και κοιταξα και αναρωτηθηκα αν ηταν καποιος δικος μας. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα