Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Κι εμένα το δεύτερο θέμα δεν μου άρεσε.Στο τέταρτο άκουσα μερικούς που έλεγαν ότι δεν το έλυσαν γιατί δεν ήξεραν λογάριθμους αλλά αφού η απόσταση του αστέρα ήταν 32,6 ε.φ δηλαδή 10 παρσέκ το φαινόμενο μέγεθος του αστέρα είναι ίδιο με το απόλυτο.
  • Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Ακριβως!Εγω στην αρχη οταν το ειδα ειπα ποιος κανει πολυπλοκες πραξεις τωρα.Συντομα ομως μολις κοιταξα την αποσταση το ελυσα.Εσεις ειχατε κανει μεγαλη προετοιμασια?

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
ουτε εγω ηξερα λογαριθμους αλλα οτι ο λογαριθμος του δεκα ηξερα οτι ειναι 1.κογιοτ εκτος απο το κασινι τα εχουμε ιδια στο τοπ 5.καμια αλλη διευκρινηση στα θεματα? :?:
Δημοσιεύτηκε
Ε,πανω κατω τα ιδια θα γραφτηκαν.Εγω εσκασα γιατι ακουσα απο αλλους που διαβαζαν 1 βδομαδα και δεν πηγαιναν ουτε σχολειο.Ενω εγω ειχα proficiency ](*,) ](*,)

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
koyote και εγω το εκανα αυτο.πραγματικα σκοτωθηκα στο διαβασμα.δεν πειραζει.εισαι μικρος ακομα.μπορεις να δωσεις και αλλες δυο φορες.του χρονου θα εισαι πιο ηρεμος για να διαβασεις και να αφοσιωθεις.πιστεψε με. :!:
Δημοσιεύτηκε

Καλά αποτελέσματα σε όλους όσους συμμετείχαν! Θα έπρεπε να περιμένετε κάτι σχετικό με τα αστρονομικά όργανα λόγω και των πρόσφατων ανακαλύψεων πάνω στην λειτουργία του μηχανισμού των Αντικυθήρων.

Γενικά με μια πρώτη ματιά δε διέκρινα τίποτα το φοβερά δύσκολο. Ήθελαν κάποια προσπάθεια και προετοιμασία βέβαια.

Science is the belief in the ignorance of the experts

Richard Feynman

Δημοσιεύτηκε
Βεβαια και τωρα δεν ειχα και πολυ μεγαλο προβλημα.Αστρονομια δεν μαθαινεις σε μια βδομαδα.Η γνωση προερχεται απο το συνολο των εμπειριων.Απλα χαλαστηκα που συνεπεσαν ο διαγωνισμος και τα αγγλικα και δεν μου δοθηκε ο χρονος να διαβασω.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΠΠΑΡΧΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΟΡΓΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ: ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ :D :)

Δημοσιεύτηκε
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ . ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΠΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
Δημοσιεύτηκε
Α,αυτος ησουν τωρα καταλαβα.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Λίγο φουντωτό μαλλί; Μήπως εννοείς εμένα;Πρέπει να συναντηθήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου (κρατούσα μία μαύρη βαλίτσα και φορούσα άσπρο μπουφαν με μπλε γραμμές).
Δημοσιεύτηκε
Ειναι κωμικοτραγικο το γεγονος οτι ημασταν ολοι μαζι και ενω δεν συναντηθηκαμε,εντουτοις γνωριστηκαμε φατσικα

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Εγω καθομουν τερμα δεξια στη δευτερη σειρα μαθητων απο κατω προς τα πανω.Ημουν αν θυμασαι αυτος που ρωτησε καποια στιγμη ποση ωρα εχουμε και μου ειπαν να μη ρωταω για να μην ενοχλουνται οι υπολοιποι.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!

Καλώς ήρθες Αναστάση!!!!!!

Πως πάει? :)

<< Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >>

Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας )

<< Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>

Δημοσιεύτηκε
να σας ρωτήσω κάτι;τι γράψατε σχετικά για το μηχανισμό των Αντικυθήρων; ήταν λίγο δύσκολο το θέμα......

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Πραγματι ηταν δυσκολο. Εγω έγραψα οτι αποτελουσε μυστηριο για πολλα χρονια αλλα τελικα μαλλον το χρησιμοποιουσαν για να προβλεπτουν τη θεση της σεληνης . Ακομα πανω σε αυτο υπηρχαν πολλοι ελληνικοι χαρακτηρες , κατι σαν οδηγιες χρησεις . Παντως ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμεναν να μας ρωτησουν . :-s O:)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης