Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Εμένα ο μηχανισμός των Αντικυθήρων μου φαινόταν κάπως ΣΟΣ :mrgreen:

μιας και ήταν πολύ στην επικαιρότητα φέτος!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Εγω καπως τα βολεψα με αυτο το θεμα.Λιγο οτι θυμομουν απο τηλεοραση και περιοδικα,λιγο αυτα που εγραφε ο μπροστινος εγραψα αρκετα.

Ουτε εγω το περιμενα το θεμα.Περιμενα αλλα πιο ΣΟΣ οπως π.χ. Πλουτωνας

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή των Αντικυθήρων, αλλά κόλλησα στην παράλλαξη! Εσείς τον ξέρατε τον ορισμό;;;! Koyote πως κατάφερες να δεις απο τον μπροστινό σου;;;; :cheesy:
Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Δημοσιεύτηκε

Eγω ευτυχως δεν κολλησα και με την παραλλαξη :)

Οσο για το πως ειδα Λαμπρινη,εχω λιγο υπερμετροπια(η οραση ειναι πιο εντονη απο το κανονικο)και μπορω να βλεπω μακρια.Βεβαια το χρειαζομαι ακομα το τηλεσκοπιο :cheesy: :mrgreen:

Επισης αυτος καποια στιγμη πλαγιασε και μου ανοιξε το οπτικο πεδιο.

Oμως δεν μου προσφερε και τιποτα αυτο :( Ουτε μια σειρα παραπανω δεν εγραψα

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Αι στο καλο.Χεστηκα απ'την αγωνια.Σημερα συμπληρωθηκαν 10 μερες.

Το πολυ αλλες 10.Αν ειναι συνεπεις

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Mακαρι να μην αργησουν φετος.Ειμαι επιφυλακτικος διοτι στην πρωτη φαση αργησαν πολυ και για τη δευτερη ειπαν 20 μερες.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Η δεύτερη φάση έχει πολύ λιγότερα γραπτά οπότε μάλλον θα πρέπει να τα περιμένετε σύντομα! Καλή επιτυχία!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Kαι εγω εκει στηριζω τις ελπιδες μου

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!!! :D :D :D :D :cheesy: :cheesy:

Χωρις καθολου προετοιμασια και με proficiency και βγηκα 8ος. :cheesy:

Θερμα συγχαρητηρια στον george2 που παει Ταιλανδη.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά!

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες! Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα στην Ταυλάνδη και στην ΝΑΣΑ!

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!!

Ειδικά συγχαρητήρια από εμάς και στη μαθήτρια από την Πάτρα που πάει NASA!!

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά..συμμετέχοντες & επιτυχόντες! Καλά ταξίδια σε Ταϊλάνδη και στην ΝΑΣΑ!

Θα μου επιτρέψετε να δώσω συγκεκριμένα, και εγώ, συγχαρητήρια στην 1η κοπέλα η οποία θα ταξιδέψει στη NASA και στην Ολυμπιάδα και είναι από την Πάτρα, την Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα!

Καλή συνέχεια στις σπουδές σας και σε ότι κάνετε στο μέλλον!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ!!! \:D/
"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Δημοσιεύτηκε

Αυτος ο διαγωνισμος ηταν μια απο τις καλυτερες εμπειριες που εχω βιωσει.

Πιστευω αυτο μετραει,η συμμετοχη.Συγχαρητηρια σε ολους

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια σε όλους =D>

Ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cheesy Grin Cheesy Grin

Χωρις καθολου προετοιμασια και με proficiency και βγηκα 8ος. Cheesy Grin

Θερμα συγχαρητηρια στον george2 που παει Ταιλανδη.

Ευχαριστώ.Συγχαρητήρια και σε σενα :D

Δημοσιεύτηκε
Αυτή η ολυμπιάδα αστροφυσικής στην Ταυλάνδη τι επίπεδο δυσκολίας θα έχει περίπου;Γνωρίζετε κανένα βιβλίο (στα αγγλικά) που να έχει τα βασικά(σαν το συμπαν που αγάπησα για παράδειγμα)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης