Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
βασικα επειδη δν εχω και πολυ καιρο που ασχολουμαι με την αστρονομια θελω να προλαβω τον επομενο διαγωνισμο,(πανελληνιες μετα κτλ)οποτε διαβαζω συνεχως,ψαχνω και γενικα προσπαθω να αποκτισω οσες περρισσοτερες γνωσεις μπορω ,αλλα θα παω για την εμπειρια περισσοτερο,και επιτελους για να γνωρισω παιδια που ακουγοντας αστρονομια δεν τρεχουν να φυγουν... :shock:

Έκτος από τον διαγωνισμό,μπορείς να γνωρίσεις παιδιά που αγαπούν την Αστρονομία στο θερινό Σχολείο Αστρονομίας που διεξάγεται στον Βόλο, τέλη Αυγούστου.. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

• Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Άσε,μανίκι :-k .....Αλλά το μόνο που θέλει είναι συγκέντρωση στο στόχο σου! :arrow: :wink: Είμαι σίγουρη ότι έχεις θέσει ένα στόχο αντάξιο των δυνατοτήτων σου :cheesy: και σου εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να τον πετύχεις! Υπομονή...Ένας μήνας και κάτι έμεινε...Κουράγιο! Και όπως λένε δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος...Και προς θεού: ΟΧΙ άγχος! 8-[ [-X Βλάπτει... :)

Καλό κουράγιο λοιπόν και να ξέρεις πως ό,τι κι αν χρειαστείς θα το βρεις στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και σε νοιάζονται...Ο νοών νοείτω... :-k

Υ.Γ. Όχι για να μη λες...

Δημοσιεύτηκε
..και επιτελους για να γνωρισω παιδια που ακουγοντας αστρονομια δεν τρεχουν να φυγουν... :shock:

Αυτο ειναι ενα απο τα ονειρα μου πραγματικα σου μιλαω [-o< [-o<

σας μιλαω ειλικρινα ο κοσμος δν εχει γνωση του τι ειναι πραγματικα η αστρονομια δυο φορες εδειξα μεσα απο το τηλεσκοπιο κρονο πλειαδες και m42 σε κατι φιλους και την επομενη μερα ηξεραν να τους εντοπιζουν πανω στον ουρανο!!!
Δημοσιεύτηκε
..και επιτελους για να γνωρισω παιδια που ακουγοντας αστρονομια δεν τρεχουν να φυγουν... :shock:

σας μιλαω ειλικρινα ο κοσμος δν εχει γνωση του τι ειναι πραγματικα η αστρονομια δυο φορες εδειξα μεσα απο το τηλεσκοπιο κρονο πλειαδες και m42 σε κατι φιλους και την επομενη μερα ηξεραν να τους εντοπιζουν πανω στον ουρανο!!!

Πράγματι θα συμφωνήσω μαζί σου!!Και εγώ είχα δείξει σε κάποιες φίλες μου τον κρόνο με το τηλεσκόπιο και έμειναν έκπληκτες!!!!Εκτός από αυτό έχουν όλοι ένα συνήθειο να μπερδεύουν την Αστρονομία με την Αστρολογία.... :( :( :x :frown:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε
γενικα ο κοσμος εχει λανθασμενη αντιληψη καποιων πρεγματων,ειλικρινα τετοια αντιδραση απο τους φιλους μου δν την περιμενα...σε οσους εχω πει οτι ασχολουμαι με την αστρονομια με εχουν κοροιδεψει αλλα οσοι με ξερουν καλα,επειδη πολλες φορες τους μιλαω για τα αστρα κτλ ,με παρακαλανε να δουν απο το τηλεσκοπιο.Για ολα φταιει η μοδα του 21ου αιωνα:καφεδακι,τσιγαρακι,και συζητηση για το τι εγινε στο σχολειο....
Δημοσιεύτηκε
γενικα ο κοσμος εχει λανθασμενη αντιληψη καποιων πρεγματων,ειλικρινα τετοια αντιδραση απο τους φιλους μου δν την περιμενα...σε οσους εχω πει οτι ασχολουμαι με την αστρονομια με εχουν κοροιδεψει αλλα οσοι με ξερουν καλα,επειδη πολλες φορες τους μιλαω για τα αστρα κτλ ,με παρακαλανε να δουν απο το τηλεσκοπιο.Για ολα φταιει η μοδα του 21ου αιωνα:καφεδακι,τσιγαρακι,και συζητηση για το τι εγινε στο σχολειο....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Αυτή είναι η μόδα και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε.... :twisted: :twisted: :( [-X

Δημοσιεύτηκε
Εμ τι περιμένετε όταν η τηλεόραση έχει κατακλυστεί από διαφημίσεις με θέμα τον καφέ και δεν προβάλλεται τίποτα άλλο σπουδαίο!!!!! :-k
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε

εχουν ξεφυγει τα πραγματα...ποσο διαφορετικος θα ηταν ο κοσμος αν ασχολιοταν περισσοτερο με πιο σημαντικα πραγματα.μονο λιγο να μελετησεις το συμπαν αλλαζει η ζωη σου!ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

υ.γ ηθικο διδαγμα:για αυτο να πινετε τσαι :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Παρόμοια εμπειρια ειχα κι εγω.Εδειξα ακριβως τα ιδια σωματα στην μικρη κορη μιας φιλης της μητερας μου και 3 μηνες μετα τα εντοπιζε με ευκολια και θαυμασμο :shock: Οφειλω να ομολογησω οτι για τους λογους που προαναφερατε φοβομουν να εκδηλωσω το ενδιασφερον μου για την αστρονομια στο παραλθον,φοβομουν δηλαδη ειρωνικα σχολια 8-[ Ομως τωρα πια και μετα το διαγωνισμο συνειδητοποιησα οτι οι φιλοι μου με αντιμετωμιζουν σοβαρα και μερικες φορες ενυπωσιαζονται

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
ΟΧι ρε συντεκνε μη τα γραφεις αυτα θα με στειλεις πριν την ωρα μου !

Φραπεδια στο ενα χερι τηλεσκοπιο στο αλλο .

σαφως το εγραψα για πλακα...παντως παρατηρηση με καφε δν εχω συνδιασει...τι λετε πιανει :?: :?: :?:
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ομολογώ πως δεν έχω παρακολουθήσει αυτό το thread εδώ και πολύ καιρό και ξαφνιάστηκα (ευχάριστα) όταν είδα πως έχει φτάσει τις 25 σελίδες! Παρατηρώ πως κυρίως "γεμίζει" από παιδιά μικρών κυρίως ηλικιών και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα!!

Εύχομαι το ενδιαφέρον σας να μείνει για πάντα έτσι ζωντανό και δυνατό ώστε να δούμε καλύτερες μέρες στο μέλλον...!

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
και εμεις το ευχομαστε.το ιδιο ακριβως φαινομενο συνεβαινε με μενα.οταν αρχισα να διαβαζω αστρονομια το ηξεραν κοντινοι μου φιλοι...ξερετε για να αποφυγω σχολια του τυπου α το φυτο διαβαζει αστρονομια και τετοια.και δεν ηταν λιγες οι φορες που ενιωσα ασχημα και αμηχανα οταν μαθευτηκε περισσοτερο :oops: .στις μερες μας βλεπετε οσοι ασχολουνται με κατι διαφορετικο και εξειδικευμενο αντι να νιωθουν ξεχωριστοι, οι υπολοιποι τους κανουν να αισθανονται περιεργα.αλλα δεν πειραζει...εμεις δεν μασαμε....ετσι δεν ειναι????????? :?: :?: :?: \:D/ :cheesy: \:D/
Δημοσιεύτηκε
και εμεις το ευχομαστε.το ιδιο ακριβως φαινομενο συνεβαινε με μενα.οταν αρχισα να διαβαζω αστρονομια το ηξεραν κοντινοι μου φιλοι...ξερετε για να αποφυγω σχολια του τυπου α το φυτο διαβαζει αστρονομια και τετοια.και δεν ηταν λιγες οι φορες που ενιωσα ασχημα και αμηχανα οταν μαθευτηκε περισσοτερο :oops: .στις μερες μας βλεπετε οσοι ασχολουνται με κατι διαφορετικο και εξειδικευμενο αντι να νιωθουν ξεχωριστοι, οι υπολοιποι τους κανουν να αισθανονται περιεργα.αλλα δεν πειραζει...εμεις δεν μασαμε....ετσι δεν ειναι????????? :?: :?: :?: \:D/ :cheesy: \:D/

Τωρα πια με τιποτα :wink: :-({|= :cheesy: :D 8)

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Και εγώ δυστυχώς αντιμετώπιζα κάτι πορόμοιο αλλά με τον καιρό οι φίλοι μου το αποδέχτηκαν και σιγά-σιγά όλοι οι υπόλοιποι!!Όμως, ποτέ δεν ένιωσα άσχημα για την αρχική τους στάση! Αντιθέτως χαίρομαι που ξεχώριζα!!!!! Βλέπετε στο σχολείο μου τα κορίτσια ενδιαφέρονται μόνο για το τί χρώμα θα κάνουν τις ανταύγιες τους...!!!!!
Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Δημοσιεύτηκε

Και εγώ την ίδια κατάσταση αντιμετώπισα στο σχολείο και γενικότερα από το φιλικό μου περίγυρο. :( Στην αρχή όταν άκουγαν για αστρονομία γελούσαν ή χλεύαζαν την επιστήμη... :evil: :evil: :cry: Αργότερα όμως το αποδέχθηκαν και πολλές φορές με ρωτάνε:πότε θα φέρεις το τηλεσκόπιο στο σχολείο για να παρατηρήσουμε τον Ήλιο;;;; :cheesy: Όμως απολύτως κανένας δεν ασχολείται με την αστρονομία..ευτυχώς που έχω και την αδελφή μου που της αρέσει η Αστρονομία και μιλάμε καμιά φορά στο διάλειμμα... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
και με εμενα συμβαινει ακριβως το ιδιο...ισως να εχω νιωσει και εγω ασχημα,γιατι με αυτο τον τροπο εχω μεινει εξω απο πολλες παρεες....αλλα δν με νοιαζει ο καθενας κανει τις επιλογες του...και προσωπικα δν εχω μετανιωσει που ασχοληθηκα με την αστρονομια :!: :!: :!:
Δημοσιεύτηκε
Εμεις πρεπει να ειμαστε περηφανοι που ασχολουμαστε με την αστρονομια :cheesy: καθως πιστευω οτι μπορει κανεις να αποκομισει πολλα απο εκει.Οταν ακουω ατομα να λενε οτι τα ενδιαφεροντα τους ειναι το κουσκους,η τηλεοραση και τα ψωνια αισθανομαι καπως....

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Κανονικά μπαίνουν! Διόρθωσα τα παραπάνω. Λίγη προσοχή στη σύνταξη θέλει :)
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης