Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Το έφαγε η μαύρη μαρμάγκα!!! ο κόσμος διαβάζει πιο βαριά περιοδικά CIAO MIRROR TRAFIC AVANTI. Με λίγα λόγια από το πολύ διάβασμα έχουμε παραμορφωθεί σαν λαός.

τέλος πάντων κρίμα!!!

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Πάω κάθε βδομάδα να δω αν ήρθε και τίποτα, λέτε να το σταμάτησαν. :( :( .

Παντός είναι ένα περιοδικό πολύ καλό με πολλά θέματα για την αστρονομία και για την επιστήμη γενικά, θα πάρω τηλεφωνώ στα κεντρικά την Δευτέρα να δω τι γίνετε :-k .

Δημοσιεύτηκε

παιδιά και μένα μου άρεσε αλλά διέκοψε, χωρίς να δηλωθεί αιτία.

επειδή ήμουν συνδρομητής έλαβα μια επιστολή, σας παραθέτω απόσπασμα:

"Αγαπητέ κύριε τρεμούλη,

Σκοπός αυτής της επιστολής είναι να σας πληροφορήσουμε ότι το περιοδικό μας DISCOVERY & SCIENCE από το τεύχος ιανουαρίου 2007 αναστέλλει για κάποιο διάστημα την έκδοσή του."

καμία επίσημη εξήγηση.

τους έστειλά e-mail dseditors@dolnet.gr

εκφράζοντας την απορία και το παράπονο για το κλείσιμο. αν κάνουμε όλοι το ίδιο μήπως θα αλλάξουνε γνώμη?

Δημοσιεύτηκε

συγνώμη το παραπανω e-mail: δε λειτουργεί πια

δοκιμάστε αυτά

e-mail: syndrom@dolnet.gr

e-mail: mprifti@dolnet.gr

e-mail: ngm@dolnet.gr

ή δείτε εδώ

http://www.nationalgeographic.gr/contact.html

(προκειται για τον ίδιο όμιλο)

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
κριμα...μα ουτε καν να μας πληροφορησουν για τον λογο που διακοπηκε η κυκλοφορια του???αν γνωριζει καποιος φιλος ας μας το πει,τουλαχαστον να ξερουμε το γιατι...και εγω το επαιρνα...αλλα μετα την διακοπη της κυκλοφοριας του παιρνω το science illustrated,πολυ ωραιο περιοδικο παντως,με ενδιαφεροντα θεματα για την αστρονομια και για πολλα αλλα...
Δημοσιεύτηκε

Εγω γενικα τα επαιρνα και τα δυο απ'οταν βγηκαν,και το Science Illustrated και το Discovery γιατι δεν φτανουν σε πολυ μεγαλο βαθμο εξειδικευσης (οπως το Scientific American π.χ.) και προσφεραν εγκυρη ενημερωση για επιστημονικα θεματα, και πολυ καλη τιμη αν σκεφτεις οτι με 5 ευρω ειχες περιοδικο και Dvd. Στο Science illustrated τπαρ'όλα αυτα, τα πιο πολλα αρθρα ειναι μεταφρασμενα απ'τα αγγλικα.

Το Discovery&Science εβγαλε 20 τευχη στα σχεδον 2 χρονια κυκλοφοριας του απ'το 2005, και για μενα η πιο σημαντικη προσφορα ηταν τα 7 Dvd Cosmos του Carl Sagan που εδινε παλια δωρο σε καθε τευχος (πριν τα δωσει το Βημα περυσι Σεπτεμβριο), εκτος κι απ'τα βιβλιαρακια με γριφους που εβαζε στα τελευταια τευχη.

Ας ελπισουμε οτι οι υπευθυνοι θα σκεφτουν μια δυνατοτητα επανακυκλοφοριας του περιοδικου στο μελλον.

www.myspace.com/astrovoxgr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης