Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
με προλαβατε!και εγω το ειδα!το παρακουλουθησα για λιγο αλλα οταν εδειξε τις φωτογραφιες με τα σπιτια στον αρη δν αντεξα και αλλαξα καναλι...ειναι θλιβερο ομως να εκμεταλευονται την αγνοια ορισμενων για να κερδισουν χρηματα...παντως οι φωτο που εδειξε ομολογτω οτι ηταν εξαιρετικα πειστικες =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ .το magic ολο κατι τετοια δειχνει.Ειχατε δει εναν που ελεγε οτι επικοινωνουσε με τους εξωγηινους με την βοηθεια των μαλλιων του ?(ειχε κατι μουσια πολυ μακρια)και ελεγε οτι οι τριχες του του χρησιμευουν σαν κεραιες!!!!Μωρε τοτε τι τα θελουμε τα ραδιοτηλεσκοπια???τριχες να υπαρχουν!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!

astronomy for all

http://mechntua.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε
Ειχατε δει εναν που ελεγε οτι επικοινωνουσε με τους εξωγηινους με την βοηθεια των μαλλιων του ?

Α! Αυτόν δεν τον έχασα! Τον είχε μια φορά και η Δρούζα. Είδες τι μπορεί να κάνει κανείς με τα μαλλιά του;

και από τρίχες άλλο τίποτα. Φλομώσαμε...

Δημοσιεύτηκε
ελα ντε!παντως πλεον αυτη η υποθεση με τους εξωγηινους εχει καταντησει βαρετη.Αντι να αποτελει αντικειμενο σοβαρης επιστημονικης ερευνας(που αποτελει)εχει γινει ευκαιρια για ολιγολεπτη αποκτηση δημοσιότητας απο καποιου επιτηδειους!Μηπως εχει διαβασει κανεις το 'ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΒΑΣΗ' του michael owen?εκει υπαρχουν πολλες τετοιες μαρτυριες και σχετικα εγγραφα ,χωρις βεβαια να σημαινει οτι ισχυουν ολα αυτα...Παντως ηταν η πρωτη μου επαφη με το ανεξηγητο πριν απο καποια χρονια...

Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!

astronomy for all

Δημοσιεύτηκε
ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΠΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΠΟΥΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ(ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!

astronomy for all

Δημοσιεύτηκε
Ο ίδιος είναι ένας έξυπνος έμπορος που εκμεταλλεύεται την βλακεία των άλλων.

Πέτυχα το Λιακόπουλο σήμερα το απόγευμα σε ένα τοπικό κανάλι. Σχημάτισα την εντύπωση πως δεν είναι πονηρός αλλά πως χρειάζεται βοήθεια.

Είχε φάση πάντως! Το βιβλίο του λέγεται (άκουσον, άκουσον) "Οι χαμένες πολιτείες του πλανήτη Άρη" 8)

Δημοσιεύτηκε
...Σχημάτισα την εντύπωση πως δεν είναι πονηρός αλλά πως χρειάζεται βοήθεια. ...

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;

Εγώ βλέπω έναν καθόλα επιτυχημένο επιχειρηματία, με καλοστημένο μαγαζί πάνω σε "προιόντα" που πουλάνε εγγυημένα εδώ και καναδυό χιλιάδες χρόνια (συνωμοσιολογία).

Μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα κιόλας, όταν το είδα να συμμετέχει ως "καλεσμένος" σε ένα απ'αυτά τα γνωστά τηλε-γλέντια -χαμογελαστός, με διάθεση για σάτυρα και αυτοσάτυρα για θέματα που δεν ήταν του άμεσου ενδιαφέροντός του.

Μιά χαρά τύπος μου φαίνεται ότι είναι, μη σου πω ότι θα τον δούμε σύντομα υποψήφιο βουλευτή, αλά Αδωνι Γεωργιάδη.

Αλλού είναι κατα τη γνώμη μου, Νίκο, το πρόβλημα -και είναι μεγάλο:

σε μιά τεράστια μάζα ανθρώπων, που νιώθει ανασφάλεια γιά τη σύγχρονη καλπάζουσα τεχνολογική εποχή (πιθανώς λόγω άγνοιας) και που είναι έτοιμη να πιστέψει σε οποιοδήποτε "σωτήριο" μέλλον, όπως περίπου έκαναν κι οι πρώτοι χριστιανοί στην εποχή της ρωμαικής αυτοκρατορίας.

Χρήστος Μαρινός
Δημοσιεύτηκε

O Λιακοπουλος ειναι ενας επιτυχης επειχηρηματιας ο οποιος ζει απο την ευπιστια και την αμαθεια των τηλεθεατων.

Δε νομιζω να αμφιβαλει κανεις για το ποσο εξυπνος ειναι.

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Kαθολου επικυνδινο! Ισα ισα που λεει αληθεια. Μαλιστα ο ανθρωπος καθηγητης πανεπιστημιου ειναι στη Θεσσαλονικη. Πανεξυπνος. Αλλοι ειναι οι βλακες! Σορρυ κιολας...

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Kαθολου επικυνδινο! Ισα ισα που λεει αληθεια. Μαλιστα ο ανθρωπος καθηγητης πανεπιστημιου ειναι στη Θεσσαλονικη. Πανεξυπνος. Αλλοι ειναι οι βλακες! Σορρυ κιολας...

Δε λέω ότι δεν είναι αλήθεια. Ούτε ότι είναι χαζός. Άλλο πράγμα φαίνεται άλλωστε, όπως λες κι εσύ.

Τα περισσότερα από αυτά που λέει είναι σίγουρα βλακείες. Όμως είναι και κάποια πράγματα που συμφωνώ μαζί του. πχ για τον Τέσλα.

Science is the belief in the ignorance of the experts

Richard Feynman

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης