Dimitriskor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Αγαπητοί φίλοι . Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία Ισημερινή βάση με την προοπτική να την χρησιμοποιήσω με τον εξοπλισμό που έχω τώρα για φωτογράφηση .(Τα τηλεσκόπια που έχω είναι ένα Νευτόνειο Meade 130/1200και ένα Vixen ED80/600) και με προοπτική αργότερα να έχει την δυνατότητα να στηρίξω και άλλο εξοπλισμό με συνολικό βάρος μέχρι 10 - 12 Kg . Μετά από σχετική έρευνα προσανατολίζομαι στην αγορά μίας από τις παρακάτω. 1) Skywatcer EQ5 ( κόστος περίπου 270€ με τρίποδα αλουμινίου ) 2) VIXEN GP2( κόστος περίπου 380€ Μόνο ή κεφαλή ) 3) NPZ OPTICS MT-2C και σχετικά με το κόστος μετά από ερώτηση μου στην "Nuke Instruments" έλαβα το παρακάτω e-mail ‘Thanks for your call today. Generally we do not sell the MT2C mount by itself but for you we can make an exception. However you should keep in mind that it comes with tuberings to attach the TAL1 OTA. The rings are integral part of the mount and you can use the mount only with an OTA with similar diameter as TAL1 OTA. It carries around 10-12kg and features RA motor. The price for this mount is around 330 Euro with included shipping to Greece. The MT3S mount is rated to carry around 20kg and features periodic error around 10 arcsec. The mount's price with included shipping to Greece is around 470 Euros. It's equipped with polar finder with illuminator and RA motor. If you need more information I will be glad to help you. Best Regards,Plamen Penchev ‘ Θα ήθελα αν έχετε σχετική εμπειρία με τα παραπάνω την γνώμη σας . Ευχαριστώ Δημήτρης “ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ???
nicktremoulis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 πολυ δύσκολα θα περιοριστείς στα 10-12 κιλά η ΕQ5 δε θα σε καλύψει, για τις αλλες δεν ξερωπάντως αν ο εξοπλισμός σου κοστίζει ένα ποσό (α) αξίζει για τη στηριξή σου να δώσεις <2α (μεχρι και τα διπλάσια) http://tiemathasimera.blogspot.comhttp://parnonas1420.blogspot.comhttps://erasitexnisprogrammatistis.blogspot.com/
Δημητρηs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Φιλε dimitriskor η Vixen GP2 σηκωνει μεχρι 7 κιλα περιπου και η Vixen GPD2(deluxe) μεχρι 10 κιλα περιπου. Κατα τη γνωμη μου σου κανει η GPD2 και αν ασχοληθειs με αστροφωτογραφηση πιστευω οτι ειναι κορυφη. Βεβαια πηγαινουμε σε αλλη κατηγορια τιμων GPD2 περιπου 900ευρω συν το τριποδα Vixen HAL110 περιπου 350ευρω.
KOTS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Για μενα πιστευω οτι αξιζει να περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να μαζεψεις κι αλλα χρηματα και να χτυπησεις μια πιο δυνατη βαση. Δεν ειναι αρκετες αυτες που προτεινεις για 10-12 κιλα εξοπλισμο. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα