vossinakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Όταν εκτοξεύτηκε το New Horizons με προορισμό τον Πλούτωνα, η Planetary Society έκανε εναν διαγωνισμό με θεμα φωτογραφίες και ένα κείμενο, τα οποία θα "κλειδωθούν" και θα ξαναπαρουσιαστουν στον κόσμο τις ημέρες που το διαστημόπλοιο θα πλησιάζει στον πλανήτη το 2015. Συμμετείχα και εγώ στέλνοντας μια φωτό της γυναίκας μου και της βαφτισιμιάς μου, τραβηγμένη στο χωριό της γυναίκας μου, την Χρυσαυγή Βοϊου, και σήμερα με ειδοποιήσαν οτι ανάμεσα στις 50 φωτό απο 17 χώρες που επιλέχθηκαν ήταν και αυτή.!!!!! Μπορείτε να δείτε τις φωτό εδώ: http://planetary.org/explore/topics/time_capsule/selections.html Βοσινάκης Ανδρέας Βοσινάκης Ανδρέας
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2007 Συγχαρητήρια φίλε!έχεις πλέον περάσει στην ιστορία!!
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Μπραβο,στην κυριολεξια εφτασες στα βαθη του διαστηματος.Μακαρι οι δικοι σου και το χωριο σου να μπορεσουν να κατανοησουν τη σπουδαιοτητα αυτου του γεγονοτος. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Μπράβο και συγχαρητήρια.Σκέψου ότι αυτή την τύχη την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα