Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, εδω και μερικες μερες κι επειτα απο συννεοηση με τον κ.Αντρεα (astrovox) ειναι ετοιμη η unofficial σελιδα του astrovox στο Myspace η οποια

περιεχει links προς το site και το forum του astrovox.

Link: http://www.myspace.com/astrovoxgr

Eχω ανεβασει και καποια links απο αρχαιους Ελληνες (και μη) αστρονομους, μαζι με διαφορες ενδιαφερουσες photos που βρηκα.

Σε περιοπτη θεση στο background εχω βαλει τον Μ81 στη Μεγαλη Αρκτο, μου φανηκε αρκετα ωραια photo!

Αν καποιοι χρηστες του astrovox εχετε profile εκει, θα ναι χαρα μας να μας κανετε add ως friends.

Γενικα μου φαινεται καλη ιδεα να γνωρισει κι ο κοσμος του myspace (που σημειωτεον, εχει παρα πολλους ελληνες χρηστες) το astrovox σαν site και γενικοτερα καποιες απ'τις χαρες της αστρονομιας!

Φιλικα Νωντας :)

www.myspace.com/astrovoxgr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Μπορειτε να μας διαφωτισετε για το τι ακριβως ειναι αυτο? :D

To Myspace ειναι site που κανει ο καθενας profile βαζοντας πληροφοριες, ενδιαφεροντα κτλ.

Αρχισε ως μεσο προωθησης της μουσικης διαφορων καλλιτεχνων, αλλα πλεον εχει εξαπλωθει και βρισκεις ο,τιδηποτε/οποιονδηποτε.

Κοντευει 200 εκατομμυρια χρηστες παγκοσμιως, δεν γινεται μην το χει ακουσει καποιοs internet user. (εκτος κι αν ζει σ'αλλο πλανητη) :P

Οποτε το ανωθι link πιστευω να λειτουργησει ως εφαλτηριο των

astrovox-ιτων να κανουν ενα profile εκει,

και αντιστροφα οσους μας βλεπουν στο Myspace, βλεποντας τα links να επισκεπτονται το astrovox. :wink:

Γενικα ειναι αρχη ακομη, δεν εχω βαλει και πολλα απ'αυτα που θα θελα στη σελιδα :)

Δημοσιεύτηκε

Δηλαδη γραφει κανεις για τον εαυτο του, με τι ασχολειται κλπ,σαν να συστηνεται στους αλλους?

Κακο ειναι να ειναι κανεις απο αλλον πλανητη? :D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε
Δηλαδη γραφει κανεις για τον εαυτο του, με τι ασχολειται κλπ,σαν να συστηνεται στους αλλους?

καπως ετσι περιπου :wink:

Κακο ειναι να ειναι κανεις απο αλλον πλανητη? :D

Αρχικα ναι, γιατι ο δικος μας ειναι ο μονος γνωστος πλανητης που συντηρει ζωη και νοημοσυνη αυτη τη στιγμη. :)

Δημοσιεύτηκε

Αρχικα ναι, γιατι ο δικος μας ειναι ο μονος γνωστος πλανητης που συντηρει ζωη και νοημοσυνη αυτη τη στιγμη. :)

Είσαι σίγουρος; ;) :)

Πάντως, πλάκα-πλάκα έχεις αφιερώσει πολλές ώρες δουλειάς για τη δημιουργία της σελίδας. Συγχαρητήρια! =D>

Δημοσιεύτηκε

Είσαι σίγουρος; ;) :)

Oχι δεν ειμαι σιγουρος ο,τι ειναι ο μοναδικος

γι'αυτο και ανεφερα ο,τι ειναι ο μονος <γνωστος> (σε μας ) :)

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης