Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Έχω αρχίσει ξανά να αγοράζω το Sky And Telescope και επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους περιοδικά ,θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά που αγοράζεται εσείς και αν αξίζει να συνεχίζω να αγοράζω το Sky And Telescope.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε
Έχω αρχίσει ξανά να αγοράζω το Sky And Telescope και επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους περιοδικά ,θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά που αγοράζεται εσείς και αν αξίζει να συνεχίζω να αγοράζω το Sky And Telescope.

Eίναι πολύ καλή επιλογή έκανες που αγοράζεις ξανά το περιοδικό αυτό. Καλό ειναι και το Astronomy και από ελληνικά περιοδικά το 'ΟΥΡΑΝΟΣ' κ.α :cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Ναι είναι πολύ καλό.Δεν περιορίζεται μόνο σε θεωρητικά αστρονομικά θέματα αλλά ασχολείται και με την ερασιτεχνική αστρονομία.Το μόνο ελάττωμα του είναι ότι έχει τις τιμές σε δολάρια! :cheesy:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε

Και το Sky & Telescope έχει πολλές διαφημίσεις. Άλλους τους ενοχλεί το γεγονός αυτό, άλλοι το θεωρούν χρήσιμο για ενημέρωση. Προσωπικά οι διαφημίσεις τηλεσκοπίων δε με ενοχλούν και μου αρέσει να χαζεύω τιμές εξοπλισμού.

Από τα Sky & Telescope και Astronomy προτείνω το πρώτο. Επίσης προσωπικά μου αρέσει και το Astronomy Now (αγγλικό).

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Πολύ καλα δομημένο περιοδικό ειναι και το βρετανικό Sky at Night του Patric Moore. Ειναι όμως πανακριβο λόγω του cd που έχει. Εγω το βρίσκω 11,5 €, και αγοράζω επιλεκτικά τα τευχη που με ενδιαφέρουν. Παντως το cd εχει αρκετα χρησιμα προγραμματάκια.

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
Τα προγραμματακια ομως ειναι ελευθερα ετσικαι αλλιως και διαθεσιμα απο το διαδικτυο. Οντως ειναι πανακριβο και χωρις λογο ... το CD ειναι απλα η αφορμη για την απαγορευτικη τιμη.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Φιλε CarlSagan επειδη κι εγω Αθηνα μενω, το Sky at night που ακριβως μπορεις να το βρεις?

Σε κανα κεντρικο περιπτερο στην Πατησιων φανταζομαι?

Κι όμως εγω το βρίσκω στην Κυπαρισσία όπου επισκεπτομαι συχνα.

Εχω την εντύπωση πάντως πως μπορεις να το βρεις σε πρακτορεία ξενου τύπου. Ή αν οχι να το παραγειλεις να έρχεται.

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
Φιλε CarlSagan επειδη κι εγω Αθηνα μενω, το Sky at night που ακριβως μπορεις να το βρεις?

Σε κανα κεντρικο περιπτερο στην Πατησιων φανταζομαι?

Κι όμως εγω το βρίσκω στην Κυπαρισσία όπου επισκεπτομαι συχνα.

Εχω την εντύπωση πάντως πως μπορεις να το βρεις σε πρακτορεία ξενου τύπου. Ή αν οχι να το παραγειλεις να έρχεται.

Εγώ αναγκαστικά τα περιοδικά αυτά τα παραγγέλνω από το εξωτερικό.... :( :( :? διότι δεν υπάρχουν πουθενά... :frown: :frown:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Και η συνδρομή έρχεται σε όλα τα περιοδικά πολύ πιο φθηνή. Οι τιμές μεμονωμένων τεμαχίων στην Ελλάδα είναι φαρμάκι.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα γιατί το βρίσκω σε μαγαζί ξένου τύπου.Η τιμή του δεν διαφέρει και πολύ από την αμερικάνικη .Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αναγκάζομαι να κατέβω στο κέντρο της πόλης για να βρω το μαγαζί. ](*,)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα γιατί το βρίσκω σε μαγαζί ξένου τύπου.Η τιμή του δεν διαφέρει και πολύ από την αμερικάνικη .

Νόμιζα ότι όλοι το φέρνουν στην ίδια τιμή, αυτή που γράφει η γνωστή ετικέτα του εισαγωγικού πρακτορείου.

Δημοσιεύτηκε
Η τιμή του δεν διαφέρει και πολύ από την αμερικάνικη .

Προσφατα ειχα δημοσιευσει μια προσφορα του S&T οπου πληρωνεις για δυο χρονια ($120) και εχεις συνδρομη για τρια χρονια. Δηλαδη ισοδυναμει με $3.33 ανα τευχος η 2.45 ευρο ανα τευχος.

Απο περιεργια, ποσο ειναι το καθε τευχος στο περιπτερο; :?

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε
Εγώ το αγοράζω 6.90 το ένα τεύχος .

Ποσσες φορες εχω εκφρασει την αποψη εδω στο ΑστροΒοξ οτι πρεπει να ειμαστε "εξυπνοι και ενημερωμενοι καταναλωτες" ... δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια να μας πιανουν κοροιδα! :evil:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης